Mamici de sept-oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
floricika spune:
Buna burtici!
Nu am mai trecut pe la voi pentru ca am stat acasica, cu o durere si usturime de gat urata rau....si cum mi-era frica sa nu racesc, am preferat sa stau acasa cuminte. Acum a trebuit sa vin urgent la birou sa rezolv ceva dar plec in 5 min.
Pufymic, sper ca te simti bine!
BB Ralucutza, maine ma duc la suciu, abia astept! Programarea se face cam cu o saptamana chiar o saptamana jumate inainte ca sa iti poti alege ziua si ora![]()
Sephora ma bucur ca te-am luat dupa mine la gravidute
Va pupicsc pe toate acum ma duc acasa la caldurica, la ceai cu miere si lamaie....
Va doresc o primavara plina de bucurii si fericire, (si cu burtici!
)
Si pentru fiecare, cate o 

Floricika
12+
Nunta
mexxa spune:
Buna gravidute...
Eu am reusit sa imi trag internet..mai ramane azi sa imi instaleze aragazul la gaz si apoi o sa fiu fericita ca m-am saturat sa manac mancare rece...
Cri19
merci sa ti-ai adus aminte de mine.
Eu sunt bine...sambata mergem cu tati sa imi cumpere pantaloni ca nu se mai poate....in picioare reusesc sa stau dar jos trebuie sa deschei un nasture...doi![]()
Felicitari celor care au aflat sexul bb'ilor...si eu sunt destul de curioasa insa imi este frica sa zic ce mi-as dori...am ajuns la concluzia ca orice ar fi va fi foarte iubit de catre parintii sai.
Eu sunt bine..am mai ramas cu putin greata mai ales seara ininte de culcare..in rest e ok.
Sambata merg la control din nou...abia astept si sper sa fie totul bine.
Va pupacesc pe toate si aveti grija de voi.
BUCURIA VINE DIN LUCRURI MARUNTE, LINISTEA VINE DIN SUFLET, CALDURA VINE DIN INIMILE NOASTRE. FIE CA ACEASTA PRIMAVARA SA VA ADUCA NUMAI BUCURII.

http://community.webshots.com/user/mexxa
Cecilia C spune:
1 Martie calator va trimite cate-un MARTISOR la toti copilasii si la toate mamicile lor.
Va doresc sa aveti o primavara frumoasa, cu multa sanatate, fericire, bucurii si multe multe flori

12+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
Mirelchen spune:
Salutare Burtici,
va urmaresc de vreo 3 luni dar inca nu am indraznit sa ma trec pe lista voastra. Acum odata cu venirea primaverii va aduc si eu o veste buna.Voi fi mamica de septembrie
si ma bucur enorm de tare.Pufymic te rog sa ma treci pe lista voastra cu DNP 22 sept deci am acum exact 10 sapt +. Cand am aflat de povestea Andreei am decis sa scriu in forumul vostru pt ca nu se stie nicodata.........
Saptamana trecuta am avut ceva ameteli, burta a inceput sa se cunoascam la servici nu am anuntat inca pt ca am un examen foarte important si as fi vrut sa trec mai intai de el. Doctorita m-a programat abia peste o luna din nou
si nu prea pot astepta sa-mi vad bebelu din nou[bibe.
Eu lucrez in cercetare si am auzit ca in perioada prenatala trebuie consumat cel putin de 3 ori pe sapt peste deoarece contine acizi grasi esentiali pt dezvoltarea sistemului nervos si al creierului. Si ca din studiile executate femeile insarcinate care consuma peste regulat ar fi adus pe lume copilasi mai inteligenti mai dezvoltati decat celelalte care nu au consumat peste sau suplimente din peste . De ex aici exista capsule din ulei de peste. Am urmarit si un reportaj cu omega 3 acizi grasi DHA si EPA pe BBC care confirma aceasta teorie. Try am observat ca esti o mamica experimentata imi poti da ceva detalii despre acest lucru.
Va pup pe toate pe burtici.
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Va doresc o primavara frumoasa si sa fiti fericite alaturi de cei dragi ai vostri.

Pana acum doar baietei? Hai, cine sparge gheata si ne spune ca va avea fetita? ![]()
Roxana si bibi, felicitari pentru baitei!
Dar nici la voi nu-i 100% sigur, nu?
Ce groaznic e controlul pe masa(tuseul vaginal)! Pe mine nu m-a consultat pe masa niciodata cat am fost gravida cu Dragos, doar ecografie, nici nu aveam problme. M-a consultat prima data la spital cand m-am internat sa nasc.
Leditia, mersi de martisor si de floricele!
Alina
(12+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
Susa spune:
Va urez un inceput de primavara fericit si BB-ei sanatosi in burtica.
La mine aici e numai cald si nu prea simt ca vine primavara sau martisor(nu exista asa ceva prin zona), nici ghiocei si tare mi-e dor de ei.
Si mie mi-au facut de doua ori transvaginala si una pe burtica si nu am avut nici o problema.Ce ma bucur cand va aud ca deja vedeti sexul BB-ilor. Eu mai am de asteptat pana mai merg la o ecografie. Cred ca numai cand ajung acasa ca platesc aici de nu ma vad cate un control...sarcina nu e acoperita medical de contract.
In rest bine, am niste alergii pe piele care sunt tare ciudate, apar , ma mananca si apoi dispar. Doar pe piept e una stabila care-mi da de furca de cateva zile iar medicii de pe barca mi-au zis sa-mi pun hidrocortizon 1% crema local foarte putin...Nu stiu de la ce au iesit, poate soare(n-am stat foarte mult) iar inainte nu am avut nici o data probleme....Greata e sub control, papa cat cuprinde. cam poftesc(asta nu e nou) si al meu sot se sperie.
Va pup si numai bine
11+
Silvia
Georox spune:
Mamicilor sa aveti parte de o primavara plina de caldura sufleteasca, soare, flori si bebelusi sanatosi, frumosi si cuminti ! 

11+
nushulica spune:
O PRIMAVARA FRUMOASA SI BB SANATOSI PENTRU TOATE VIITOARELE MAMICI!!!

Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
ionica spune:
MIRELCHENdraga mea ,eu sunt alergica la peste dar si mama mea a fost cand era insarcinata cu mine ,la capitolul inteligenta cred ca stau bine ,in afara faptului ca am studiat literele moderne in Franta la Lyon ,vorbesc si scriu 4limbi straine plus aptitudini manageriale auto-didacta!Nu-ti face probleme pentru bebe daca va fi sa fie intelegent va fi ,este genetic!!!
Ce bucuroasa sunt azi ca nu ma mai doare nimic,greturile aproape ca au incetat iar burtica creste frumos de la buric in sus!!
Mexxa ma bucur sa te stiu aici in gasca desi stiu ca-ti vor lipsi fetele de la endometru/ovulatie, de cand am parasit subiectul ma simt cam ratacita pe forum dar sunt fericita ca bebe mic este bine .
Fetelor am descoperit o metoda noaua de a dormi (pentru fetele care dorm in pozitia fatului) ,puneti-va o perna intre picioare si calati burtica ,va veti simti protejate si confortabil la mine asa au trecut durerile!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica