Mamici de sept-oct 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Pufymic, eu te admir cum poti face drumurile astea lungi aproape in fiecare luna sau cand e nevoie, de la Arad la Cluj…presupun ca pe cand o sa se apropie termenul de nascut o sa stai undeva la Cluj, nu? Ai rude banuiesc la Cluj sau prieteni sigur daca ai stat acolo 3 ani
Deci atunci te pun pe lista clujencelor????

12+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Buna scumpelor, vad ca mi-ati dus dorul!!
Eu sunt istovita la servici si de aceea desi va citesc de zeci de ori pe zi, nu totdeauna am timp de scris!1La control merg iar peste 2 saptamani si sper ca totul sa fie bine.Greturi nu prea am, nici varsaturi, in schimb mi-e sooooooooomn, uite ca mi-e asa somn ca ma opresc aici!!
Va pup si pe curand dragele mele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Eu nu am avut si nici nu am greturi,pofte sau somnolenta.Singurul lucru care ma deranjeaza este o durere de spate la cocis sau cum so numi zona aia deasupra noadei, dar am inteles ca este normal.
Tot intreb si eu pe cine prind daca starile aste au legatura cu sexul . Dupa ultima eco la cit era de "zguby" as zice ca e baietel. Dar asteptam sa vedem ca inca nici nu cred ca are sex.
Iar cu vitaminele chiar nu stiu ce sa fac...astept pina ajung la medic sapt viitoare.
Nu stie nimeni nimic de Dr Iosup daca este bun ecograf???

Monica 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Eu la sarcina cu Luca aproape n-am stiut ca sunt insarcinata. Nici macar o singura data nu mi-a fost rau, n-am avut pofte, a fost sarcina perfecta, si un copil pe masura (perfect si el, desigur ). La 8 luni vizitam Montrealul, m-am simtit super 9 luni. Am simtit copilul foarte tarziu, incepusem sa ma ingrijorez, cred ca pe la 20-21 sapt (era vinerea mare cand l-am simtit, cred ca n-o sa uit asta niciodata). Am umblat in hainele mele pana la 4 luni, la 5 luni nu-si dadea seama nimeni ca-s gravida. Ce regret ce-l mai tare e parul pe care l-am avut in timpul sarcinii. Era incredibil de bogat si lucios, incepuse sa se onduleze, si acum oftez dupa el.

Acum nu mi-e rau deloc, dar am pofte, e drept ca numai de muraturi, dar nu ma mai lasa (cred ca am mancat in ultima saptamana mai multe muraturi decat tot anul trecut.). Deja port blugi cu un nr. mai mari si banuiesc ca-n ritmul asta nu pot sa aman anuntul la serviciu mai tarziu de sapt. 14-15 (visele mele cu anuntatul in sapt. 18 sunt pe cale sa se spulbere). Mai exista varianta sa ma fac ca ploua, s-or prinde ei ca nu-s prosti. Despre par ce sa mai zic, sa mai fie de vreo 3 dusuri…

Am auzit si eu ca daca ti-a rau ai fata, daca nu ti-e rau ai baiat. Eu stiu.. pare ca e adevarat in general. Cici tu esti exceptia care confirma regula.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Alina, sarcina cu alex la mine a fost asa cum o descrii tu ca a fost cu fetita: greturi de la 5,5 sapt., de dimineata pana seara intr-o prima faza, dar apoi s-au mai scurtat, dar m-au tinut pana in sapt. 16. Iar de vomat am vomat de la 6 sapt. pana la 16. Dpdv fizic n-am avut alte inconveniente: somnolentza, oboseala etc.

La sarcina asta totul este mai domol, mai rar si mai putin intens, iar de vomat nu pot spune ca m-am omorat, cat sa simt ca-s insarcinata, dar dpdv psihologic suport cu muuult mai usor toate astea. Acum le iau ca pe ceva normal si firesc si nu ma deranjeaza.
Ce am in plus fatza de sarcina trecuta e foamea (nu poftele, doar senzatia de foame mai acuta).
Diferentele de simptome nu-s clare intre sarcinile cu baieti si cele cu fete. Am vazut extreme de albele parti. E greu de intuit dinainte doar dupa chestiile astea.

.......in 8+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

PUFYMIC sper sa te faci repede bine,pt ca se pare ca o sa cam ai de munca de acum in colo la completarea sexului bebeilor si eventual si numele.De abia astept sa aflu daca e fetita sau baietel.
MONIQUE eu am facut cateva eco la Iosup,dar nu erau pt sarcina;mi-a placut foarte mult de el si vreau sa-mi fac ecografiile importante la el.Unde te-a trimis,la Diagnosis?
MEXXA tot n-ai terminat cu mutatul fetita draga?Da-ne un semn de viata ca esti bine
Multumesc ca m-ati lamurit cu magazinele de gravidute.O prietena mi-a zis ca si in Mall-ul din Timisoara e un magazin cu haine dragute pt. burtici.Cand se face mai frumos afara o sa merg sa vad ce au si o sa va spun.
Maine sper sa primiti cele mai frumoase martisoare si flori si sa va bucurati de prima zi de primavara,chiar daca e zapada afara.
Pupici multi pe burtici

11+

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Buna dimineata burtici!

Va scriu repede, repede ca trebuie sa imi duc puii la gradinita. Azinoapte am avut o durere de burta ingrozitoare, credeam ca se rupe ceva in mine. Si asta se intampla in somn, in pat. Deci nu stiu ce sa mai cred despre durerile astea. Daca ieri eram multumita ca n-am avut nici o durere........acum sunt iar la interval

Asadar, simptomele nu au nimic de zis (babeste, ca stiintific nici nu se punea problema) in determinarea sexului. Hmm, si eu de abia astept sa aflu ce este bb. Cel mai important SANATOSI sa fie cu totii

Mananc fff mult si am constatat un kg in plus la cantar. N-am fost prea incantata. Si cum ziceam, sanatosi sa fim

Am fugit ca-i deja tarziu, v-am pupat
cu drag,

alina 6 sapt + 4 zile

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

O primavara frumoasa va doresc!

Try, citeam ce-ai scris despre controalele intravaginale. Medicul meu, in primele luni m-a programat astfel:
o luna ecografie, o luna control pe masa. So, urmeaza sa merg peste vreo 2 saptamani la un asemenea control. Si nu-i tocmai placut....
Si la prima sarcina tot asa a fost...
Poti sa detaliezi: in afara de disconfort....de ce nu sunt indicate?

Si pe mine ma chinuie senzatia de foame, ma roade stomacul si mi-e rau daca nu mananc cate ceva la 2-3 ore. Cel putin dimineata, ma trezesc cu o foame cumplita. Partea buna e ca iau 2-3 guri si mi-am astamparat-o, deci nu e nevoie sa mananc mult.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Buna dimineata...., fara greturi.... si sa vina primavaraaaaaa.....
Hainute pt burtici am vazut si in magazinul Titan , pt cine sta prin zona, etajul 3 daca nu ma insel.
Vorbeati de cum a fost prima sarcina fata de cea de acum...La mine tot cam ca acum, adica greturi in limite normale, daca se poate spune asa, fara varsaturi f multe, numai ca ACUM am pofte fetelor , lucru ce nu s-a intamplat la Vladut.
Pufymic,cum va mai este?
1 martie cu martisosore!

Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Fetelor, eu am facut pana acum doua echo intravaginale si nu am simtit nici un discomfort. La mine se justifica aceste ecografii din cauza radiografiei pe care am facut-o inainte sa aflu ca sunt insarcinata. De asta a si vrut dr sa ma vada la doua saptamani. Dar la ultima consultatie mi-a zis ca din punctul lui de vedere totul e bine asa ca nu mai am de ce sa vin din 2 in 2 saptamani si ca e ok peste o luna sa mai vin.
Eu nu am facut pana acum echo intravaginala, dar mi s-a parut foarte finut si atent astfel incat nu am avut nici un fel de dureri scurgeri pete si nici macar discomfort.

In alta ordine de idei - mi-e raaaaaaaau! IAR.

Ma bucur pentru fetele care se simt bine

FELICITARI CU OCAZIA SOSIRII PRIMAVERII! desi in bucuresti nu se prea simte :)

va pup!

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput