Mamici de sept-oct 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Pufymic, capitoul precedent este inca deschis...si eu, ca si altele, am intrat acolo si am scris...Nu mi-am permis sa-l inchid, nu stiu daca am dreptul, insa ar fi bine sa-l inchidem!!!

Si am o rugaminte, ca mesajul precedent a fost lung...ma treci si pe mine in lista?

PEntru viitoarele mamicutze: din ce stiu eu, mai este si un magazinas la parter, in complexul Sir, chiar in spate...Candva aveau cateva produse interesante...
Mai este un raion in Cocor, la raion, mic si produsele de o calitate si gust discutabile....

Pentru mine solutia au reprezentat-o haine cu unul-doua numere mai mare...Iar in lunile mari, salopeta de blugi...A fost super comod si am gasit intzelegere si la serviciu...pentru tzinuta...

Pupicei si mai vorbim!

Ramona (8+ saptamani)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by aramona

Cioc, cioc...am gasit usha intredeschisa si-am intrat!

V-am vizitat si acu cca o saptamana, cand v-am anuntat bucuroasa ca intru si eu in clubul vostru...

Eu inca nu am date despre DPN, eu estimez cca 15 oct, medicul care mi-a supravegheat prima sarcina si cu care doresc sa merg si acum este Luis Mendez de la Municipal, mie mi-a placut f. mult de el.

Voi merge cat de curand la un examen ginecologic, saptamana asta imi fac si primele analize, am discutat deja cu dr. de familie.

Cum am mai trecut printr-o sarcina, pot face comparatii...ma simt cam la fel ca la prima!

Am gretzuri din senin, si dimineata, si seara, si in cursul zilei, de la diversi stimuli: cafea fierbinte (eu sunt bautoare de cafea...), tigara, parfum, gaze de esapament, miros de masina...
Nu pot , mi-e tare rau dar nu elimin decat un lichid transparent, gen apa...

Pot manca carne, insa mi-e mai sila decat de obicei de diverse mancaruri!!! SI DA, mi-e pofta de cruditati!!!

CE e mai ciudat e faptul ca si mi-e mi se intampla uneori sa am rabufneli pe Maysa, ea incepe sa planga si-mi pare rau...nu intzelege ca mi-e rau si ca in momentul ala nu suport sa ma calareasca, sa-mi tzopaie pe burta...Iar ea e atat de fericita sa fie cu mamica ei...
Sper sa-mi treaca cat de curand!!!

VA pupicesc pe toate, va rog sa ma bagati si pe mine in listutza...sau listoaie...

Si daca aveti intrebari, fiind la a doua sarcina...poate va pot ajuta...asha cum o fac si celelalte mamici!!!

Ramona (8+ saptamani)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

aramona, si mie mi se intampla sa am rabufneli pe Ruty ( si-mi pare tare rau dupa ), din fericire ma tempereaza ea: "usor mami ca-l superi pe bebe "
Alexxia

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 6+ si Ruty 4,7 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna fetelor,

Ma bucur ca inca mai apar burtici noi.
Eu sunt moarta de ingrijorare de aseara pentru ca am descoperit pe chilot o secretie alb-verzuie, consistenta, de marimea unei bile ( cu diametrul de aproximativ un cm ) si care continea in interior sange maroniu spre negru. A fost foarte ciudat, m-am speriat si inca sunt in starea aceasta de incertitudine.
Acum 5 zile la control totul era OK si nu imi dau seama ce poate insemna aceasta secretie. Ea nu s-a repetat nici aseara, nici azi. Am avut o dimineata normala cu dat la bobocei si o zi cu greturi. Dar imi este in continuare teama ca acest dop cu sange gasit aseara sa nu anunte ceva rau.
Nici nu as vrea sa ma duc degeaba de urgenta la Maternitate si sa ma controleze toti doctorii Brasovului ( sunt foarte obisnuita cu obiceiurile lor de a trece prin toate mainile o pacienta), nici nu as vrea sa imi sun medicul fara niste motive intemeiate.
Mamicile care au deja experienta unei sarcini dusa la bun sfarsit, credeti ca ar trebui sa ma prezint de urgenta la medic? Nu ma doare nici burtica si totul pare normal acum.

va multumesc,

ignatica

14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ignatica, nu stiu ce sa-ti raspund ca n-am experienta si nici n-am mai auzit de asa ceva. Eu in locul tau, as merge la doctor ca sa ma linistesc.
Fetelor, voi ati inceput deja exercitiile acelea, Kegel? Eu incerc sa fac cate 25 pe zi, dar mi se pare asa de greu! Nu reusesc sa incordez mereu zona care trebuie, mai mult incordez fundul In fine, sper sa ma obisnuiesc pana la urma.
Floricika, apropo de kilograme, nu e neaparat nevoie ca ce stiu eu sa fie si adevarat. Nu mai stiu unde am citit despre asta, mi se pare ca chiar aici, pe DC. Oricum tu ai plecat de la o greutate mica, deci nu e o problema la tine ca te-ai mai ingrasat putin. Eu in schimb sunt fericita ca am slabit, pentru ca la mine greutatea era deja peste normal dinainte de sarcina.
Pufymic, am si eu cateva propuneri pentru listuta, dar le discutam numai dupa ce te faci bine, da? M-am inspirat si eu de la mamicile de alte luni, ca mi-a placut ce-am vazut. Deci propun la sfarsitul listutei o rubricuta cu prietenele noastre dragi, cele care ne-au fost alaturi in primele saptamani si care, din pacate, au trebuit sa se retraga de la subiect. Cred ca ar fi frumos sa stie ca ne gandim la ele. In plus ar fi frumos un album al burticilor si al bebeilor, cu poze cu noi, cu burtica si cu bebeii la eco.
Ce ziceti, fetelor? Supunem la vot, cine e pro si cine contra?

11+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ignatica sper sa nu fie nimic grav....eu as merge totusi la medic pentru linistea mea.....

Lexi astept propunerile si link-urile(eventual pe PM) si le trec in listuta.....numai sa ma re-pun pe picioare ca-s tare doborata si ma dor toate...inclusiv gatul de abia inghit!

Restul fetelor cum sunteti?

Pupici!

Ioana(11+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Osna te rog dc poti inchizi tu subiectul vechi ca vad ca unele fete inca mai posteaza acolo.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69633" target="_blank">AICI e!

Mercic mult!

Pupici!

Ioana(11+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Pufymic, iti doresc insanatosire grabnica!
Ignatica, ar fi bine sa ii spui medicului sa vezi ce zice poate e o infectie sau poate a fost ceva temporar..sper sa nu fie nimic grav
Angel lexi,
Eu am cateodata niste dureri de cap tare nasoale, parca ma doare tot capul de la frunte, tample pana mai in jos, iar cand ma ridic parca durerea e mai mare de ma dor si ochii si am citit undeva ca durerile astea nu sunt bune. A mai patit cineva asa?
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna burticilor,

Am trecut si eu sa va salut!
Noi suntem tot cu stare de rau.Pofte nu am dar m-am saturat de paine unsa. La servici nu am nimic cu ce sa incalzesc mancarea gatita asta in cazul in care mi-as duce de acasa si nici un serviciu de catering nu este prin apropiere.

Ignatica - ai fost la control am inteles cu o zi inainte de aceea scurgere? Ce fal de control?Un control "pe jos" facut de dr ginecolog cred ca poate provoca o asemenea scurgere. Cel mai bine ar fi sa mergi la el si sa-i spui. Daca era ceva in mod normal ar fi trebuit sa te avertizeze.

Anangel vezi ca aceste exercitii o femeie se spune ca ar trebui sa le faca zilnic dimineata si seara. Se spune ca dupa o anumita varsta sfincterele se mai "pleostesc" si femeile mai scapa cate un pic de pp cand stranuta , cand urca scarile etc. In plus ele te pot ajuta si in relatia ta cu sotul tau .
Sunt de acord cu voi cu albumul bb-ilor si burticilor.

Pupici, am fugit cu Dragos sa cumparam martisoare pentru maine.

11+

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Am ajuns azi la doctor, nu s-a mai vazut nici-un hematom, asa ca pot spune ca sint mai mult decit fericita ca bebe e bine. A mai crescut cu 3 mm de saptamina trecuta iar inimioara ii bate cu 126 batai/minut. Am primit un set de analize pe care trebuie sa le fac si mai iau si niste medicamente pt. ca anul trecut am pierdut o sarcina. Pufymic, o sa nasc la Elias cu Dr. Tutunaru. Va pup pe toate si va doresc numai bine voua si bebicilor din burtici.

APoianschi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup

Noi astazi am fost ceva mai bine,am dormit aproape toata ziua dar am reusit sa facem si ceva trebulita prin casa.
Am iesit si putin afara ci Igor dar era cam frig si asa ca nu am stat prea mult de frica sa nu racim.El saracu a fost cam nemultumit dar asta e....
Am mai papat niste salam Victoria,eu nu stiu daca v-am mai spus dar e singurul aliment pe care nu-l vomit,azi vorbeam cu sormea si-mi zicea ca,cred ca o sa-i pun si-n biberon dat prin blendar cand o sa se nasca.
Pufymic imi pare nespus de rau ptr voi ca va simtiti rau sper sa v-a treaca repede,repede.
In ceea ce priveste scurgerea aceea maronie eu v-am spus ca o am datorita acelui polip de sarcina,dar asta nu e obligatoriu si la voi,am inteles ca ea apare in peioada asta(nu la toata lumea,dar mai bine ar fii sa fie controlata.
Floricika vroiam sa te rog sa-mi spui si mie ceva despre aquagim,am inteles ca tu ai gasit undeva unde sa faci ai dat si o adresa dar mie nu mi se deschidea si de aceea vroiam sa te rog sa-mi mai dai unele lamuriri,adresa,de la cate saptamani pot incepe,daca e curs special sau e doar o piscina,eu sunt foarte interesata ca am auzit ca e super bine si ptr noi si ptr bebe.
A si inca ceva...nu stiu de ce dar cand nu eram inca inscrisa si m-a uitam pe aici (tu inca nu erai mamica) mereu citeam ceea ce scriai,mi-a placut nespus cum ai fost la nunta,esti o super scumpa.Iar apoi a venit si vestea cu bebe si vorbeam cu sormea (care e izabela)si-i ziceam bravo uite ca si Floricika a reusit trebuie sa reusesc si eu.Asa ca Domnu a decis sa fim amandoua aici,cred ca e vorba de feeling.

Va pupic pe toate si sper sa trecem cat mai repede de perioada asta.

IO9+

Io

Mergi la inceput