Mamici de sept-oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
osna spune:
Lyana bine ai venit in gasca.mie doctorul numai acid folic mi-a dat sa iau si ala numai in primele 3 saptamani cand m-am dus la el.apoi m-am dus la farmacie ,am vb cu tanti de acolo si mi-a dat acid folic pe care scrie ca se poate lua toata perioada cand esti gravida(se poate incepe chiar din momentul in care iti doresti un bebe)
cat despre branza feta,fetelor mie doctorul mi-a spus sa nu mananc carne cruda sau oua crude,in rest am voie orice.cand l-am intrebat daca salate cu maio in casa am voie mi-a spus ca da.nu mai stiu ce sa mai cred.
o las mai usor cu branza,raman la cascavalul meu![]()
va doresc o zi minunata
10
alexxia spune:
Buna ziua burtici !
Ma inscriu si eu pe listuta voastra ? Am un bebe mic de 6 saptamani in burtica. ( si o nazdravana de 4,7 ani pe langa burtica :)De vreo saptamana am aflat de bebuta si spre rusinea mea n-am fost inca la ginecolog. In schimb am facut o ecografie si am inceput sa iau acid folic.
Sper sa ajung saptamana viitoare la ginecolog ( trebuie sa ma hotarasc la cine voi merge pentru ca medicul meu Corina Echim de la CFR 2 e plecata din tara pana in august; asa ca daca aveti recomandari, sugestii va ascult ).
Voi naste prin cezariana ( din cauza miopiei ).
Acum ma lpt din rasputeri cu greata. Uneori este insuportabil. Voi cum va descurcati ?
Ati auzit ceva de un ulei de marar care ar inlatura greata ? A incercat cineva ?
Alexxia
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
martha78 spune:
Fetelor, chiar nu stie nimeni pe unde sunt magazinele cu haine pt gravide? Eu stiam ca era unul pe la Universitate inspre Unirii, da' nu stiu exact pe unde
iar hainele imi vin tot mai fixe; cand ma gandesc la vara cand va fi caldura aia sufocanta si voi arata asa
nici atunci nu stiu ce voi purta..
13
alexxia spune:
quote:
Originally posted by martha78
Fetelor, chiar nu stie nimeni pe unde sunt magazinele cu haine pt gravide? Eu stiam ca era unul pe la Universitate inspre Unirii, da' nu stiu exact pe undeiar hainele imi vin tot mai fixe; cand ma gandesc la vara cand va fi caldura aia sufocanta si voi arata asa
nici atunci nu stiu ce voi purta..
13
Eu pe acestea le-am gasit:
Piata Sf. Gheorghe nr.3, sector 3, tel: 021.310.20.92
Calea Dorobanti 116-122, sector 1, tel.: 021.231.38.07
Calea Victoriei 214, sector 1, tel.: 0724.296.340
Alexxia
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
Vauva spune:
Buna burtici!
Pufymic grabnica insanatosire si tie si lui Alesio! Imi pare foarte rau pentru voi
. Eu mi-am facut vaccin in toamna tocmai de frica gripei.
Apropo cu branza feta si mie imi place si mai mananc mai ales cu mamaliga, am intrebat si eu asisitenta si mi-a zis ca pot manca numai sa fie facuta de o fabrica de aici (Finlandezii au ei ceva cu produsele lor- cele mai bune si mai sigure
). Important este ca laptele sa fie pasteurizat, cred.
Pupici,
Vauva
14 sapt.
http://community.webshots.com/user/Vauva101
martha78 spune:
Alexxia, bine ai venit si merci pt adresele magazinelor...
dar de ce din cauza miopiei trebuie sa faci cezariana? Ce dioptrii ai?
Si eu port ochelarii dar nu mi-a zis nimeni ca daca am miopie sa fac cezariana, eu am -1
Daca vrei sa gasesti un medic bun, ai grija ca si spitalul sa fie pe masura, adica sa fie si acolo cat de cat conditii
alexxia spune:
quote:
Originally posted by martha78
Si eu port ochelarii dar nu mi-a zis nimeni ca daca am miopie sa fac cezariana, eu am -1
Nici n-o sa-ti spuna nimeni pentru ca la -1 nu este necesara cezariana. Eu din pacate am -8
Alexxia
Alexxia
6+ si Ruty
4,7 aniPOZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
Georox spune:
Buna !
Am trecut sa va salut ! N-am mai fost de mult pe la voi, insa va urmaresc ! Nu mai am greturi, insa poftesc la inghetata, chiar daca afara e frig. Pe 7 martie va dau mai multe vesti.
Adriana pana la urma unde te duci pe 6 martie la control ?
tuturor !
anangel_lexi spune:
Buna fetelor! Martha78, eu stiu magazinele astea pentru gravide. Unul e chiar in Piata Sf. Gheorghe, intre Universitate si Unirii, acolo unde intorc tramvaiele. Altul e pe Dorobanti, cum mergi dinspre Perla spre piata Dorobanti pe partea dreapta. Iar al treilea e pe Calea Victoriei, aproape de Piata Victoriei. Iar lenjerie intima de graviduta se gaseste si la Cocor.
Pufymic, insanatosire grabnica, ai grija de tine si de bebei!
11+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
aramona spune:
Cioc, cioc...am gasit usha intredeschisa si-am intrat!
V-am vizitat si acu cca o saptamana, cand v-am anuntat bucuroasa ca intru si eu in clubul vostru...
Eu inca nu am date despre DPN, eu estimez cca 15 oct, medicul care mi-a supravegheat prima sarcina si cu care doresc sa merg si acum este Luis Mendez de la Municipal, mie mi-a placut f. mult de el.
Voi merge cat de curand la un examen ginecologic, saptamana asta imi fac si primele analize, am discutat deja cu dr. de familie.
Cum am mai trecut printr-o sarcina, pot face comparatii...ma simt cam la fel ca la prima!
Am gretzuri din senin, si dimineata, si seara, si in cursul zilei, de la diversi stimuli: cafea fierbinte (eu sunt bautoare de cafea...), tigara, parfum, gaze de esapament, miros de masina...
Nu pot , mi-e tare rau dar nu elimin decat un lichid transparent, gen apa...
Pot manca carne, insa mi-e mai sila decat de obicei de diverse mancaruri!!! SI DA, mi-e pofta de cruditati!!!
CE e mai ciudat e faptul ca si mi-e mi se intampla uneori sa am rabufneli pe Maysa, ea incepe sa planga si-mi pare rau...nu intzelege ca mi-e rau si ca in momentul ala nu suport sa ma calareasca, sa-mi tzopaie pe burta...Iar ea e atat de fericita sa fie cu mamica ei...
Sper sa-mi treaca cat de curand!!!
VA pupicesc pe toate, va rog sa ma bagati si pe mine in listutza...sau listoaie...
Si daca aveti intrebari, fiind la a doua sarcina...poate va pot ajuta...asha cum o fac si celelalte mamici!!!
Ramona (8+ saptamani)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"