Mamici de sept-oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
_Ralu_ spune:
va multumesc din suflet pt raspunsuri. m-am mai linistit! la noi toata faza se intampla in masina, si mi-a fost jena sa va mai zic ca dupa ce-am rupt florile am vrut sa-mi iau un servetel din geanta ca am inceput sa plang, si atunci cand sotul meu a incercat sa ma linisteasca am rasturnat tot continutul gentii in masina! oribil! sper sa nu avem parte de iesiri de genul asta prea des, ca ne speriem sotii! saracul sotul meu, e painea lui dumnezeu, si-mi suporta toate toanele, inclusiv poftele din miez de noapte, dar mi-e mila si de el, cand imi vin in fire. zilele trecute zicea ca-l inteapa inima!
dar sa schimb subiectul.
voi ce mai papati? eu o sa mai bag o salata boeuf azi ca mi-e dor.
in rest mananc mere sub toate formele posibile. si inainte nu-mi placeau. am facut compot, mere razuite cu biscuiti ca la copiii mici, tort de mere, placinta cu mere si nu in ultimul rand crude. cumparam cam 2kg pe zi.
in alta ordine de idei, as vrea sa va intreb in ce pozitie dormiti? eu nu pot sa dorm decat pe burta, si banuiesc ca n-o sa mai dureze mult fericirea. daca mai sunt fete care dorm asa, cum facem mai incolo? si pana cand nu face rau sa dormim asa?
va multumesc ca m-ati "ascultat"!
raluca
9+
katia spune:
bb ralukutza sa stii ca si eu sunt nervoasa doar ca la mine se manifesta prin suparari dese iar reactia este ca nu mai vorbesc cu nimeni
. Recunosc ca nu am ajuns sa rup flori dar ....sa nu zic hop pan'n-am sarit ![]()
Oricum ieri tati a fost peste asteptari. Noi lucram in aceeasi firma si ieri a fost pe teren. La sase cand se termina programul a venit sa ma ia. Cand sa urc in masina un buchet de frezii pe scaunul din fata (mie imi plac foarte mult florile care miros). Il iau bineinteles zambesc le miros il pup ii multumesc si hai sa plecam. Mergem putin si la un semafor rosu ma pupa si mai scoate un buchet de flori - zambile de data asta. Eu super mirata si curioasa incep sa caut - mai avea unul in spate - orhidee. Si asta nu era tot - am ajuns acasa cu vreo 5 buchetele de flori mirositoare. Plus in portbagaj un epuras de plus mare cu un puiut mic in brate si o vaza pentru flori super frumusica.
Am fost rasfatata ieri ![]()
![]()
![]()
![]()
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
yko spune:
Buna, fetelor cu burticutze
Sunt si eu una din burticutzele de oct.(DPN 10.10.2006)
Va tot "urmaresc", ca sa zic asa , de vre-o 3 saptamani, dar nu am avut cand sa iau parte la discutii. Acum in sfarsit mi-am facut timp si un pic curaj ca sa spun lumii voi avea si eu un bebeu'
, cu toate ca am avut ceva probleme cu el(mica deplasare de sac)si de atunci pauza la ridicat lucruri grele, la dat cu aspiratorul si activitati ce implica muschii burticutzei. Am luat utrogestan, 4 /zi, scobutil(supozior) si am facut si gravibinon. Ieri am vb cu Dr. Stelian Pana[/i]-spit.Filantropia[/i], care mi-a comunicat ca nu mai este necesar sa ma ciuruiesc cu gravibinon si mi-a scazut si ratia de utrogestan la 3/zi, deci.... am motive sa fiu
vesela, iar luni mergem la control cu tot cu analize si atunci sa vedem distractie.
In general bebelusul meu nu-mi face "probleme"... nu am greturi, mananc absolut orice, ma simt bine ce sa mai... pacat doar ca am trecut prin nebunia aia cu deplasarea de sac...huh tare greu a fost.
Am observat ca mai multe viitoare mamici au urmat cam acelasi tratament cu al meu ... si as vrea sa intreb daca medicii lor au spus ceva in privinta repercursiunilor asupra bebelusilor, asupra placentei, asupra evolutiei normale a sarcinii?!!!
Mi se pare atat de minunat ca noi
cele "insarcinate" putem tine legatura, ne putem sfatui si ne tinem de urat una alteia...
Sa aveti sarcini usoare si zile fruuumoaseee!![]()
_Ralu_ spune:
katia, ce ma bucur pt tine! nici nu-ti doresc sa aj sa rupi flori. e un sentiment oribil, dupa. nu-mi venea sa cred ca am putut face asa ceva. mai ales ca freziile sunt florile mele preferate. eu sunt nascuta pe 29 martie si e exact sezonul lor. de cand eram mica am primit frezii si le ador pur si simplu. de valentine's am primit un buchet mare de frezii de la marius si am avut mare grija de ele. mor de ciuda c-am facut asta! cred ca n-o sa uit multa vreme incidentul asta! sa nu mai zic ca am ajuns acasa, si mama primise...frezii! acum stau si ma uit la ele cu buza umflata!
chiar, m-am hotarat: o sa-l sun pe sot sa-mi cer iertare si sa-l rog sa-mi ia niste frezii, chiar si cele mai urate! poate-mi mai trece!
osna spune:
mai fetelor m-ati afcut sa rad desi nu e de ras cu iesirile astea.
eu aseara l-am rugat pe sot sa-mi aduca 2 crenvusti,o bucata de branzica si o rosie sa mananc.cand a venit cu farfuria si am vazut ca a pus 3,2 rosii di ditamai bucata de branza m-am enervat instantaneu si am inceput sa comentez.saracu chiar zicea ca nu stie cat mai rezista cu asa comentarii.la scoala stres cu studentii,acasa eu comentez intr-una...trece si asta.dupa aceea mi-a parut rau ca m-am enervat dintr-o prostie si mi-am, cerut scuze.
yko bine ai venit printre noi,sarcina usoara si bebe sanatos!!
va pup si va doresc o seara placuta!!
_Ralu_ spune:
chiar ca suntem de ras osna! dar ne trece!
sa va zic cum m-am relaxat si mi-am mai limpezit creierul' de vreo 2 ore citesc poezii. am gasit un site super cu poezii romanesti si nu numai (pt cine e interesata). am gasit poezii de minulescu, pe care nu le mai citisem de o mie de ani, si nici cartea nu mai stiam pe unde e, asa ca mi-a facut f bine! si poezii pt copii...super site-ul. au si povesti de creanga si p. ispirescu....
daca aveti chef de asa ceva: www.romanianvoice.com.
va pup!
Ignatica spune:
bbralukutza, 

, m-am distrat copios la povestea ta cu florile.
Mi-am adus aminte ca anul trecut de 8 martie sotul mi-a adus o feriga si nici macar nu l-am pupat. Mi s-a patut cea mai urata floare de ghiveci pe care o puteam primi vreodata. Acum o iubesc si am tare grija de ea. Si nici nu eram gravidutza cand am facut scena respectiva.
Cine sa ne mai intelega, daca si ne-insarcinate facem mutre ?
pup toate burticile cu personalitate
ignatica
14+
cri19 spune:
BB RALUKUTZA si eu dorm pe burta,iar de adormit doar daca stau pe burta pot.Cred ca e ok sa dormim asa atat cat putem;cand o sa-l deranjeze pe bebe pozitia sigur o sa ne dea de inteles cumva.Cred ca o sa urmeze dormitul pe o parte,eventual sprijinit pe vreo perna,ca sa semene mai mult cu dormitul pe burtica.
O sa ne descurcam noi cumva ![]()
11+
cricri
_Ralu_ spune:
ma bucur ca v-am facut sa va amuzati cu florile mele. pt mine a fost chiar o tragedie ieri, dar acum am vb la tel cu marius si ne-am prapadit de ras. el vine tarziu.pe la 11. si cand a auzit ca vreau frezie, m-a intrebat speriat: da' de unde sa gasesc ma ralucutzule eu frezie la ora aia? m-a bufnit rasul!
cri sunt sigura ca ne vom descurca noi cumva cu burticile mari si cu dormitul.
floricika, nu ai zis ce-ai facut la dr. sper ca totul e ok.
va doresc somn ushor, si o noapte linistita!
9+