Mamici de sept-oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
floricika spune:
Buna burtici!
Sephora ai dreptate, din cauza ca m-am simit rau am uitat sa iti raspund la intrebare. Deci cursurile costa 4 mil opt sute de mii 8 sedinte, eu ma gandeam sa fac o sedinta pe saptamana, deci ar veni cam 2 mil patru sute de mii pe luna. Avem voie sa facem curusile dupa saptamana 16, cu acordul ginecologului. Eu, daca totul merge bine si voi avea acordul medicului, sigur voi merge! Nu mai stiu ce m-ai mai intrebat(in continuare nu ma simt bine) dar eu cred ca ti-am spus esentialul asa ca daca te hotarasti, mi-ar facea placere sa mergem impreuna! Si cine mai vrea, e primita cu drag!
Floricika
12+
Nunta
Vauva spune:
Buna burtici!
Bun venit Ale in randul nostru
! Sa stii ca si eu am citit pe forum ca cineva avea aceleasi probleme de la uleiul Johnson, si dupa ce l-a intrerupt i-a trecut alergia.
Ma bucur pentru fetele care l-au vazut pe bebe si totul este bine. Asteptam vesti bune si de la celelalte care vor merge in curand la control. Sa stiti ca si mie mi-au modificat DPN-ul la ultima ecografie pe 28 august (o saptamana mai repede)dar eu vreau sa raman aici cu voi ca deja m-am obisnuit
.
Eu am cateodata niste stari nasoale, probabil de la hormoni. Simt agitatie, stres, anixietate apoi deprimare. Mai simtiti careva asa ceva? Eu tocmai ma gandesc sa iau o pauza de la scoala ca acum imi fac masteratul in contabilitate aici si am sute de pagini de citit plus o gramada de proiecte si simt ca nu mai fac fata. O sa incerc sa caut ceva mai relaxant. M-am gandit sa ma duc la yoga pentru femei insarcinate am inteles ca reduce starea de tensiune si imbunatateste respiratia. Ati incercat careva pana acum asa ceva?
Abia astept sa se mai incalzeasca si sa infloreasca lacramioarele. Pe aici primavara padurile sunt pline de lacramioare salbatice . Sunt innebunita dupa ele. Numai ca mai am de asteptat pana apar...
Pupici,
Vauva 14+
http://community.webshots.com/user/Vauva101
kover spune:
bine v-am regasit!am scapat de raceala.ALE!felicitari si sarcina usoara!stiu ce inseamna sa-ti doresti mult un bb si sa se lase asteptat;noi dupa 8 ani am fost binecuvintati cu un copilas;o minune,iar acum se intimpla a doua oara(probabil prima data e mai greu).CRICOR!povestea noastra e la fel:nici eu nu dormeam in timpul sarcinii noaptea,iar puiutul meu e la fel de "rau" la dormit,inca ne trezim de 2-3 ori pe noapte si adoarme la in patul nostru(tare ar trebui sa-l dezobisnuiesc!!!)MARTHA 78!eu si la prima sarcina a trebuit lunar sa ma prezint la centrul de transfuzie sa mi se faca dozarea anticorpilor,iar din luna a 7-a a trebuit sa ma prezint de doua ori pe luna.acum cind imi scot rezultatele scrie acolo cind trebuie sa ma duc.sint curioasa daca a crescut valoarea anticorpilor(in 8 martie trebuie sa ma duc.

tuturor gravidutelor si o primavara frumoasa(sper sa vina cit de curind).Carola
cri19 spune:
FLORICIKA unde ai gasit asa ieftin?Eu am vazut ca la Active Center 11 sedinte costa 300euro,adica aprox 10.500.000 lei,cam un milion sedinta.Daca ai vazut bine pretul vreau si eu sa vin cu voi.
11+
cricri
Cricor spune:
Ale bine ai venit si sarcina usoara
Kover, deci nu sunt singura. Ce ma ingrijoreaza e ca acum am inceput cu insomnia asa de devreme. Fi-miu care doarme foarte prost si e la noi in pat in fiecare noapte, mi-a zis ca el se scoala noaptea pentru care are insomnii. Mie imi zisese cineva ca daca te scoli si te apuci sa faci alteceva o sa ti se trezeasca si copilul. Drept pentru care stateam nemiscata in pat cu ochii inchisi in speranta ca o sa am un copil care doarme bine, da de unde...
Oricum azi noapte n-am dormit ca a continuat Luca cu febra foarte mare (40.2) care nu scadea cu nimic. Bietul copil l-am pus si-n cada cu apa cam rece si zbiera ca lui i-e frig, ce-am de gand sa-l las sa raceasca?? Pe la 2 ma imbracasem si ma hotarasem sa-l duc la urgenta, dar in fine incepuse sa-i scada febra sub 40 la o ora dupa ce-i dadusem un antitermic. Am tras o sperietura…. Si acum mi-e un somn… astia ma pun la munca…
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
anangel_lexi spune:
Buna tuturor burticilor. Bun venit fetelor noi. Sa aveti bebei sanatosi si sarcini usoare.
Eu astazi am o zi super agitata la servici, sunt obosita moarta deja, si ma doare capul de nu mai pot. De greturi inca n-am scapat dar pot spune ca incep sa se amelioreze.
Din cauza ca azi e o zi importanta la servici cu multe intalniri, etc, a trebuit sa ma imbrac elegant. Grea dilema pentru mine, care vin numai in blugi de cand a inceput sa se umfle burtica. Mi-am adus aminte ca am o fusta larga, draguta si am luat-o si mi-am luat un pulovaras galben. Arata OK combinatia nu e de dat pe spate cu ea, dar e oricum potrivita pt. ocazii de genul asta. Problema e insa alta. Fusta asta, desi larga, imi scoate atat de bine burta in evidenta incat nu mai stiu cum s-o ascund la servici. Pana si prin palton se vede burtica mea. Super rotunjoara! O singura colega stie de sarcina si cand am ramas numai noi doua mi-a zis ca ea avea burtica asa cand a nascut! Ca a avut o sarcina foarte mica. Oare eu o sa am un bebeloi chiar asa mare? In fine, ideea e ca azi m-am chinuit toata ziua sa-mi ascund burtica, am mers mai mult aplecata, ca sa nu se vada si ma doare spatele acum. Off, abia astept sa treaca si ziua de maine ca sa pot sa le zic saptamana viitoare de bebe si sa nu mai trebuiasca sa ma ascund.
11+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
_Ralu_ spune:
buna!
fetelor, vroiam sa va intreb daca confruntati si voi cu o problema pe care o am eu: sunt extrem de nervoasa si ma aprind f tare de la orice prostie! am observat chestia asta de ceva timp dar ieri m-am speriat de-a dreptul: m-am enervat f tare p niste ... frezii! mi le-a luat sotul ca stia ca-mi plac f mult, numai ca erau f f tinere si nu semanau deloc cu niste flori, mai degraba niste bete verzi. atat de tare m-am enervat ca le-a luat desi erau asa urate, incat le-am rupt! dar ce furie! bineinteles ca am plans toata ziua de necaz! in viata mea n-am rupt flori! eu eram genul care pastram garoafele pana le putrezea codita si daca mai aveau florile frumoase le puneam intr-un bol! mi-era mila de ele! si acum sa le rup cu asa furie? o fi din cauza hormonilor? sau am innebunit?
cam asta ar fi. in rest sunt bine, daca se mai poate spune asa!
fetelor care sunt racite le doresc insanatosire grabnica! la fel si la copilasi!
raluca
9+
AndraPG spune:
Vauva, ai intrebat daca mai e cineva ca tine care sa treaca prin stari contradictorii. Eu patesc la fel ca tine, acuma sint vioaie si bucuroasa, acum ma simt deprimata si ma gindesc la tot felul de lucruri la care nu ar trebui sa ma gindesc.
Citeodata ma sperie gindul ca voi deveni mama, ma gindesc la nastere, etc, apoi imi pare rau si ma mustru singura si incep sa vorbesc cu bebe, ca sa ma ierte ca sint asa de deprimata. Cred si eu ca din cauza hormonilor se petrec toate astea si sper sa treaca pentru ca e neplacut.
APoianschi
cri19 spune:
BB RALUKUTZA eu intrebam treaba asta acu' vreo 3 sapt.Asa ca daca ai inceput s-o iei pe aratura ,stai linistita ca macar nu esti singura.Dar TRY,experta in gravidute,zicea ca e normal sa fim acidulate din cauza schimbarilor hormonale.Asa ca mai avem o sansa sa speram ca noi suntem normale si ca extraterestrii sunt de vina![]()

![]()

![]()
11+
cricri
anangel_lexi spune:
Bb Ralucuta, nu-ti face griji, si mie imi cam sare tandara din orice, eu de felul meu sunt mai impulsiva (deh, tauroaica) dar acum parca sunt si mai si decat inainte. De dimineata m-am enervat pe geaca sotului. Cautam ceva in geaca mea si s-a gasit ea repede sa cada din cuier. Am trantit-o cat colo si cand m-a intrebat sotiorul de ce sunt nervoasa, n-am prea stiut ce sa-i spun!
11+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png