Mamici de sept-oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
try spune:
Hai ca-ncepusem un mesaj mai devreme, mi s-a innegrit ecranul si a trebuit sa restartez calc. ca sa mai vad ceva si bine-nteles c-am pierdut mesajul vechi...
Nu mai am rabdare sa mai scriu tot ce scrisesem atunci (vorbeati de rabdare si calm?!?!?!).
Ideea era ca nervii va vor fi pusi la incercari adevarate dupa ce apare bebe, asa ca pastrati-va.
Ma-ntreba cineva daca-s dr. Nu am nici o tangentza cu lumea medicala (DPDV profesional), dar mi-a placut intotdeauna latura asta biologica si m-a fascinat sa inteleg anumite lucruri, poate de-aia am avut rabdare sa stau sa citesc si sa aflu raspunsuri la anumtie chestii, de-aia si pierd o gramada de timp pe Discovery, Science Channel etc.
Azi am fost la control, dar mare lucru nu am sa va spun, doar dupa ce ajung sa fac ecografia (mi-a dat trimitere). Ma chinui sa gasesc o clinica de ultrasound care are program dupa 5:30 sau si in weekend ca sa nu ma mai invoiesc de la servici iarasi. Colega mea e plecata si pur si simplu nu pot sa mai plec si eu...
Mai vroiam sa spun ceva cuiva, dar am uitat deja cui si ce anume....
.......in 8+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
andra2005 spune:
Buna fetele si bine v-am gasit !
Uite ca m-am hotarit si eu sa va scriu
pentru ca in seara asta mi-am facut un test si surpriza:au aparut imediat cele 2 liniute,nici n-a mai fost nevoie sa astept cele 5 minute (conform indicatiilor de pe pachet).Eu am ezitat cam mult sa imi fac test de sarcina;lunile trecute am avut un ciclu super neregulat:imi venea ori la 28 de zile,ori la 36 sau chiar la 42 de zile
, iar in conditiile astea,super greu sa concepi un bebe.Asa ca luna asta am zis ca stau pina in aprilie si daca nu-mi vine ciclul,atunci imi fac test de sarcina
dar bineninteles ca n-am rezistat.
Asa,eu mai am multe sa va spun,deci pregatiti-va cu rabdare
.Dupa calculele mele,acum as fi cam in 6 saptamini...tare curioasa as fi sa fac o eco,dar momentan trebuie sa mai astept-nu am nici timp,nici bani deocamdata.Timp nu am pentru ca mai am o
de un an si 2 luni care imi ocupa tot timpul-adica de dimineata de la 10 cind se scoala pina seara pe la 9-10 cind il culc si atunci si eu sint moarta de oboseala si mai trag un ochi pe
.Dupa ce am nascut ciclul mi-a venit tocmai dupa 8 luni,si de aici a inceput perioada cu ciclul neregulat.In fine,ma bucur ca Dumnezeu mi-a ascultat
si acum sint iar gravi
.
Scuzati mesajul meu "super coerent" dar spuneti si voi,ce pretentie aveti de la un om care tocmai a mincat o pizza+niste biscuiti cu gem de caise
iar acum sta cu burta sus la calculator si se bucura de o tigara ?![]()
Eu nu v-am citit din urma deloc
,dar avem noi timp destul sa ne cunoastem,nu?
Mamicile care mai aveti bebei acasa,voi cum faceti,oare ii face rau lui bebe din burtica daca il ridic in brate sau in marsupiu pe baiatul meu?
Are cam 11 kg...iar acum in Buc e vremea asta si nu-l pot scoate decit in marsupiu:caruciorul merge foarte greu pe gheata iar daca il las pe jos in 2 minute se face ca porcu' (scuzati expresia dar asta e adevarul),plus ca oboseste super repede.Ma rog,am de gind sa stau linistita,la urma urmei,cum o vrea Dumnezeu...pe mine nu are cine sa ma ajute,si nici sa stau tot timpul cu grija nu-i o solutie.
M-am lungit cu mesajul,dar e grozav ca putem impartasi impreuna experienta asta unica:cele 9 luni de sarcina.Uite ca la sfirsit am devenit mai sensibila,dar mi-am propus ca sarcina asta s-o traiesc la maxim,pentru ca ma opresc la 2 copii.
A,si v-am spus ca vreau o fetita?
Am deja un "ficior" , vreau si o mindra sa-i las parul lung si sa-i fac codite.Acum am glumit...tot ce imi doresc este un copil sanatos,in rest nu conteaza.
Va doresc la toate sarcini usoare,nasteri la fel si bebei sanatosi,ca frumosi vor fi ei oricum,doar sint ai nostri![]()
acd2you spune:
salutari tuturor burticutelor! vad ca voi sunteti din ce in ce mai bine. spre ca nici pe mine nu or sa ma tina greturile prea mult. ]n week-end-ul trecut am avut cumpana, vorba lui Cata (sotul meu)> am vomitat din jumatata in jumatat de ora, de am crezut ca ma sa mor. pana marti nu am putut nici macar sa beau apa, si mi-era o sete de muream. mi se facea rau numai cand imi imaginam gustul apei. de miercuri mi-am mai revenit un pic, cu suc de visine si compot de visine, iar de joi cu paine cu cascaval. acuma sunt mai bine, am mancat un pic, dar sper sa nu mai trec niciodata prin asa ceva. sper sa nu mai fac crize din astea, ca nu stiu cum o sa ma descurc. saptamana asta mi-am luat concediu, si doua zile din saptamana viitoare. imi fac niste analize, si am sa fac si un ecograf, sa vad ce mai face bebe. de data asta ar trebui sa ii auzim si noi inimioara.
in schimb, cand il intreb pe fiu`meu Andrei (are 3 ani) daca mai vrea un fratior sau o surioara, spune ca nu. cred si eu, ca tare e rasfatat si nu prea ii surade ideea unui alt bebelus in casa. eu sper ca totusi o sa avem o fetita, ca asa am fost si eu cu fratele meu, si nu s-a pus niciodata problema geloziei intre noi. mama si cu tata ne spuneau mereu: o singura fata are mama. sau un singura baiat are tata, si intotdeauna ne impaca cu asta. in schimb, sotul meu mai are un frate, si mereu a existat o oarecare concurenta intre ei. acuma, ce-o da Domnul, sanatos sa fie pana la urma.
acuma plec, ca am o ocupatie pe care o tot aman de ieri, dar nu mai pot sa o intarzii: trebuie sa imi spal covorul din bucatarie, ca am scapat oala de ciorba pe jos (o bucurie, va spun drept), ca nu am reusit inca sa ne punem gresie. asta e, ma duc sa ma distrez.
sa auzim numai de bine de la toare burticile. cred ca mai revin cu vesti saptamana viitoare, dupa ce fac ecografia. nu de alta, dar in week-end ori plecam la tara, ori intra Andrei pe Disney, si nu mai pot sa il dau la o parte.
p.s. apropo, ce baba v-ati ales? a mea este azi, pe 3 martie, si e un soare afara.... supeeeeeerrr!!!!
mexxa spune:
acd2you tu spui ca e soare afara?? La iasi e o zapada de nu poti merge cum trebuie..si un frig de te termina.
Eu sunt bine....ne-am montat aragazul in casutza noua.....si ieri am gatit...insa cand a trebuit sa mananc a disparut foamea.
Cu greata cel mai greu e seara.Abia reusesc sa dorm ca sa nu vomit.
Baba mea este pe 8 Martie...sper sa fie o zi frumoasa.
Va pup si am plecat sa mananc ca am o foame .. asa de diminetaza![]()
Weekend frumos si fara probleme va doresc.

8+
http://community.webshots.com/user/mexxa
katia spune:
Buna dragelor!
Eu in dimineata asta am atins un record absolut - am vomat de trei ori fara sa mananc sau sa beau ceva. O data cand m-am ridicat din pat, o data cand l-am mirosit pe tati si "putzea" a tigara si a treia oara in masina in drum spre servici. Acum am papat un sandwich si parca mi-e mai bine.
Nici eu nu prea pot sa beau apa de ceva timp in schimb a inceput sa-mi placa la nebunie cola.
O zi buna sa aveti! Eu am baba pe 6....sa vedem ce va fi - cred ca viscol 
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
adameasca spune:
Am deschis un capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70344" target="_blank">aici
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
amyzuca spune:
buna,
bb ralukutza si mie mi-a adus sotul un buchet superb de trandafiri de 1 martie, mi-a dat buchetul si cand sa-l pup...am pus florile jos si am fugit la baie si bhoa. iti dai seama ca nu i-a picat bine deloc
mexxa cum te descurci acum ca te-ai mutat? si noi locuim singurei dar eu nu mai chef sa fac nimic nici curatenie nici mancare nici macar 
fetelor voi aveti temeri sa nu pierdeti sarcina? ca pe mine ma apuca si ma streseaza ideea pana la 3 luni desi dr mi-a zis ca sunt ok
apropos am niste scurgeri si nu stiu cum sa scap de ele dr mi-a zis sa fac spalaturi interne dar mi-e frica voi ce ziceti
va pupicesc
7+