Mamici de martie-aprilie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
Irina71 spune:
FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT !! SA VA REFACETI REPEDE, IAR BEBEII SA FIE SANATOSI SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !! 

Carevasazica, AM AJUNS PRIMA, IN CAPUL LISTEI DE GRAVIDUTZE CE URMEAZA SA NASCA ???!!! 

Vaaaai, ce ma fac ??? Delia, tu ai baut pana la urma uleiul ala de ricin ? Ca ma bate si pe mine un gand ..... l-am cumparat azi de la farmacie, aia de acolo cica "sper ca nu pt. dvs. il luati", dar io "de ce ?
" "pai nu numai ca grabeste nasterea (cu asta sunt de acord), dar mai da si niste simptome nasoale" (???!!) N-am intrebat ce simptome, dar m-a pus pe ganduri.
Cunoasteti vreo graviduta care sa fi baut ulei de ricin (si cat ? o sticlutza intreaga, deodata ? sau cum?) si care sa fi nascut imediat si usor ??? Plizzzzz, help !! 
Irina.
39+ WOOOOOOW !!!
Multe poze cu mine
Lady_Hawk spune:
Pupici la toate
...asa de inceput de saptamana!!!!

Mamaariadna felicitari pentru bebe Adrian Mark (mistokut nume...yummy...
)...sa fiti fericiti si sanatosi!!!Felicitari si sotului tau !!!!
Baghera1975 SUCCES...tinem pumnii si facem galerie!!!!

...
Io
33+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
adar spune:
FELICITARI !!!!!!!!!!!!
FELICITARI MAMICILOR DELIA, CEELA SI ARIADNA !!!!
SA VA TRAIASCA PUIUTII SI SA FIE SANATOSI SI FRUMOSI, IAR VOI SA AVETI LAPTIC SI RABDARE MUUUUUULTA !
Ariadna - frumoasa povestea ta, as vrea sa pot povesti si eu ca am nascut asa ....
Dar tare ma tem ca eu voi fi cea care va povesti cea mai sinistra poveste horror despre nastere ...
... ca la cat imi e de frica ....
Dar asta e! A zis Tinuta sa-mi vad de treaba, asa ca imi vad, ca sa nu va sperii si pe voi ...
Pup restul trupei, chiar daca va pup de saptamana trecuta si n-are nimeni chef sa ma pupe si mine inapoi ....
Eu, pentru ca va iubesc, va pup in continuare, si va doresc, ca de fiecare data,
NASTERI LA TERMEN SI USOARE SI BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI!
Cu dragoste maxima,
adar si bebelina MAIA
minunea mea
Tina_Welsh spune:
ARIADNA,FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PENTRU BEBE MARK.SA ITI ADUCA NUMAI BUCURII SI FERICIRE.TI-AM DAT MAIL!
FETELOR,A NASCUT BAGHEERA1975,ASTAZI LA ORA 9.17 MINUTE,PE BEBE MARC CU 3450 GRAME,50 CM PRIN CEZARIANA CU RAHI-EPIDURALA.
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Laura Ioana spune:
Adar uite de la mine 

Si eu incerc sa nu ma gandesc la nastere ca ma ia o friiiiicccaaaaaaaaa, de simt ca mi se taie picioarele
Sper sa nu fiu chiar asa de speriata atunci, ptc mai rau facem in cazul asta
Laura
cu
36+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
ANDREEA GEORGIANA spune:
Bagheera,felicitaaaaari!sa va traiasca bebe Marc si sa va bucurati de el!!!!

Adar,pe langa pupicii pe care ti-i trimitem

,iti comunicam ca iei bataita la fundulet daca iti mai faci probleme si griji privind nasterea.Lasa-ma pe mine...
Laura Ioana,daca suporti mersul cu masina si inevitabilele gropi(chiar daca stiu ca drumul este bun in partea aia...),eu zic sa te incumeti la drum.Dar,din cand in cand,opriti masina si dezmorteste-te un pic.
Uitati-va pe site-urile astea,pt. ca eu de aici mi-am luat lenjerii(e adevarat,de la depozit si nu online,pt. ca am vrut sa verific calitatea...) si probabil si carucior tot de aici vom achizitiona.Si uitasem...am comandat si balansoarul pt. alaptat si rasfatat puiuta.
reclama si www.babycomfort.ro
ANDREEA GEORGIANA +35 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
MP spune:
Salut fetelor!
In sfarsit merge forumul...iupiii!
Felicitari Bagheera! Refacere rapida si sanatate maxima amandurora!
Super nastere,Mamaariadna!Fain de tot.Ma bucur mult pentru voi!
Sa iti traiasca bebelusul,Delia!Si tu sa fii sanatoasa sa te poti ocupa de el!
Ceela,ma bucur ca esti bine.Asta imi mai ia o piatra de pe inima pentru ca si eu tot acolo voi naste,tot cu cezariana si tot cu minunatul dr T.Sa fiti si voi sanatosi si sa va intoarceti acasa sa povestiti!
Adar,te pup eu de nu te vezi! Eu de fiecare data scriu la sfarsit ca va pup pe absolut toatepentru ca nu am timp sa va mentionez pe fiecare in parte aici.Asa ca,te-am tot pupat de-a lungul timpului!Mai ia unul special de la Vladut pentru o mamica sperioasa.
Curaj ca va fi bine!
V-a placut de sinceritatea lui Vladut,nu?E simpatic el,dar tot Luca
face cele mai haioase nazbatii.Al meu e mai linistit asa...Atata doar ca vorbeste non stop si scoate niste perleeee...
Ieri am fost la circ,a fost super frumos.S-a distrat puiul de am zis ca nu e adevarat.Niciodata nu l-am vazut aplaudand asa cu foc.O sa mai mergem.Sa vedem daca ne va lasa Matei.
Pe 8 martie am programare la dr...Si tare ma tem ca nu va mai dura o saptamana si ma va chema la spital pentru operatie.Mamaaa,mor de frica.POate cineva,va rog frumos,sa nasca in locul meu??![]()
Mai dragelor,va imbratisez cu drag si ne mai vedem pe forum de acum.Parca e optimista rau atmosfera pe aici si imi place.
O zi buna si o saptamana minunata!
Monica,
36+
Pozele noastre
Vlad
Matei
MP spune:
Ama,Laura Ioana,Mihaser,Andreea G,Noe,

.Multi pupicuti de la noi pentru burticile voastre si pentru ce-i in ele!
Mesaj de la Vladut:sa mergeti mai repede la spital sa va taie domnul doctor si sa scoata bebelusii.Ca vrea sa ii vada si el in pozele de pe forum pe care mami se uita mereu.
Pozele noastre
Vlad
Matei
Laura Ioana spune:
AndreeaG ce ai scris acolo unde moderatorii au scris reclama? Si cam cat te-a costat o lenjerie?
MP si eu vreau sa nasca altcineva in locul meu!!!![]()
Oare e chiar imposibil
?
Laura
cu
36+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
otilica spune:
Felicitari fetelor care au nascut!!!!!!!!!!!!!!!
Otilia
32 sapt si Robert (24.12.2003)