Mamici de martie-aprilie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
alinaalex spune:
MP, nasc eu si in locul tau daca vrei, ca mie nu mai mi-e frica. Abia astept. Si imi doresc oricum 2 copii.![]()
![]()
![]()

ALINA si BB
35 fix
pozici
ileana_marius spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI! BEBEII SA FIE SANATOSI SI SA VA REFACETI RAPID!
MULT CURAJ CELOR CARE URMEAZA SA NASCA IN CURAND SI NASTERE USOARA!
Mie mi se pare ca mai am asa de mult...sunt pe la sf. listei...nici bagajul nu mi l-am facut. Astept intai sa vina mama si sper ca pana atunci sa nu se intample...
Si eu fac plimbari lungi de 3-4 ore, doar o data pe saptamana (sambata ca atunci am timp).
Ciuf si bebelina mea are tot 140 batai.
Ileana
33+
Poze cu noi
Ghindoaca
erika24 spune:
Buna burticutelor !!!
Chiar ca e inghesuiala la nasteri, dar las ca-i bine si asa. Important sa fie toata sanatoasa si mancacioasa.
FELICITARI fetelor care au nascut, sa va bucurati de puiuti si sa aveti numai clipe frumoase alaturi de ei

.
Ciuf e super Luca al tau
.
Nshiro curaj ca va fi bine, ce daca o sa fii numai la 37 de sapt. bb numai e considerat prematur 
.
Fetelor nu aveti o scurgere alba din ce mai abundenta si cu un miros dulceag? Nu cred ca mai am mult desi inca nu mi-a coborat burtica chiar daca bb meu e deja pregatit de start.
Va 
si sa auzim (citim) numai de bine 
Erika
35+1 zi
ANDREEA GEORGIANA spune:
Laura Ioana,nu pot sa-mi dau seama de ce au scris reclama doar in dreptul unui site.Oricum lenjeriile le-am luat de la babycomfort,iar preturile sunt afisate pe site.Intre 990.000 si 3.500.000(aprox.).Eu am luat 2 la 990.000(superbe!) si 2 la 1.650.000(tot superbe!).Si tot la ei am comandat si balansoarul(apare pe site).Iti dau un PM cu celalalt site.Pupici!
ANDREEA GEORGIANA +35 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Loriana27 spune:
Pupici mamicilor si burticilor!
Felicitari Delia, Mariana, Cameliada , Ceela, Ariadna si Bagheera sa aveti parte de bebei sanatosi, mancaciosi si neplangaciosi!
In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru gandurile bune si pentru ca ati fost si sunteti alaturi de noi. Abia acum am reusit sa ajung la zi cu toate, sa am timpul necesar pentru a intra si a va da vesti despre noi. Noi am avut o mica problemuta in ce priveste alaptatul inca din spital cand am facut asa zisa “ furie a laptelui” si Mady nu putea sa suga pentru ca aveam sanii foarte tari si umflati iar asistentele nu m-au lasat sa folosesc pompa de san, insistand sa ma mulga cu mana. De chinuiala mai mare nici ca am avut parte. Din cauza asta, fetita mea pe care am nascut-o la 3.450 kg, a piedut in greutate 35o g , iar in ziua in care am plecat acasa nu mancase de aproximativ 12 ore. Va dati seama ca intrasem in panica, m-a apucat plansul si primul lucru pe care l-am facut a fost sa-mi cumpar o pompa cu care am rezolvat de minune problema. Fetita a inceput incet incet sa suga, acum chiar ne-am format un orar, insa dupa 5 zile de la iesirea din spital nu a luat in greutate decat 60 g iar dna doctor mi-a facut-o slabanoaga, dar totul sper ca merge spre bine. Pe langa faptul ca nu a putut suge suficient, in spital a avut o zi in care a vomat tot timpul si a fost nevoie sa ii goleasca tot stomacelul, explicatia fiind ca inca mai avea secretii de la nastere. Cu toate ca mi-a fost tare mila de ea, dupa procedura asta nu au mai fost probleme. O idioata de asistenta s-a gasit sa tipe la mine foarte contrariata ca la varsta mea nu stiu ca un copil regurgiteaza. O cretina!
Normal ca nu stiam pt ca nu mai am copii, dar oricum realitatea era alta, nu o simpla regurgitatie.
In ce priveste nasterea in sine, totul s-a derulat atat de repede incat nu am avut timp sa realizez prea bine tot ce se intampla. Cum am ajuns la spital, mi s-a facut internarea, m-am schimbat, mi s-au recoltat probe pentru analize, am vorbit putin cu medicul anestezist si am fost poftita in sala de operatie. Aici nici macar nu am mai apucat sa-l vad pe medicul ginecolog, operatia a durat aproximativ o ora, m-am trezit foarte buimaca iar sotul meu imi spunea ca a vazut fetita si ca ii este foarte foame.Oricum, primul gand care iti apare in minte este evident, legat de copil.
Nu am avut dureri prea mari dupa operatie, oricum totul este suportabil,mai greu a fost atunci cand a trebuit sa ma dau jos din pat mai ales prima data, apoi m-am obisnuit cat de cat, chiar daca este neplacut.A 2 a zi dupa nastere am fost mutata la salon impreuna cu bebelina la al carei cel mai mic scancet trebuia sa ma lupt cu cel mai mare dusman al meu: patul de spital. Dupa 4 zile am fost acasa. Spre surprinderea mea, am suportat totul destul bine si dupa numai o saptamana aproape ca am uitat de operatie mai ales atunci cand sunt ocupata cu fetita. Acum Madalina are 10 zile, mie imi este foarte bine si pot sa ma declar multumita.
Nu pot decat sa le doresc celor care dintr-un motiv sau altul au ales sa nasca prin cezariana, sa decurga operatia si recuperarea ca in cazul meu.
Deja m-am intins cat o placinta![]()
Va pup pe toate si sper sa intru suficient de des de acum inainte!

Am pus si cateva pozici cu Mady pe contul comun.
ema.72 spune:
Va salut si eu dupa cateva zile in care nu mi-a mers DC si ma bucur ca au aparut atatia bb-i .
Felicitari Delia , Mamaariadna, Baghera pentru minunile pe care le-ati adus pe lume. Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
.
Eu sunt destul de stresata pentru ca desi la 36 sapt. bb era in grafic, la 38 nu crescuse decat vre-o 200 gr, azi am fost la spital pentru monitorizare dar asta oricum nu da informatii decat despre batatile inimii si contractii. Inima era ok, contractii n-au fost desi in ultimul timp le am destul de dese iar unele chiar dureroase. Maine o sa mai merg sa fac si o eco morfologica poate obtin mai multe detalii. Stiam ca am ceva probleme cu fluxul de sange pe ombilicala dar daca pana la 36 saptamani n-au fost intarzieri n-am crezut ca o sa apara mai tarziu. Ce sa zic, acum sper sa mai stea bb cuminte saptamana asta poate mai recupereaza ceva.
Va doresc multa sanatate la toate si pupici la toata lumea.
Ema 39
catrinutza spune:
Salutare salutare....bine ca merge ca de ieri ma chinui sa intru...dupa cum vad eu bine noi am ajuns mamici de fe-martie - aprilie 2006....sa o tinem tot asa.
Una la mana: imi pare rau sa iti spun mamamariadnadar eu nu te cred...eu zic ca tu ai visat frumos...zau asa![]()
![]()
...oricum sa iti traiasca puiul cel nou si sa va aduca numai bucurii...
Bagheera...felicitari si tie....ai vazut ca nu a fost greu???????? eu vorbesc.
Monicule mortal vladutzu tau
...uneori sinceritatea copiilor te da jos din picioare pur si simplu. Hai ca o sa treaca si operatia asta ca si prima...nici nu o sa stii cand trece timpul.
Laura si Monica...am auzit ca e posibil sa nasca altcineva in locul nostru...![]()
![]()
![]()
Irina 71 curaj gaina ca te tai....si eu vad ca urc vertiginos spre capul listei...chestia e ca nu urc si eu ca un om normal numar cu numar , eu sar cate trei o data.

In rest vad ca morcoveii sunt la locul lor, bine pozitionati...imi era teama ca ati scapat de ei...![]()
![]()
o sa revin cu ceva super haios...imediat.
38+ 

un puiutz de moldovean
burtici burticoase si alte poze mumoase...noutatzi noi
catrinutza gravidutza
www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit
catrinutza spune:
Am promis ca revin si iata-ma-s....
Deci, asa ca sa ne mai descretim fruntile si sa mai fuga morcovii, mancai-ar iepurii sa-i manance.....
Doua calugarite au iesit de la manastire ca sa vanda prajituri. Una era sora Matematica (M), si cealalta sora
Logica (L).
> > M : Se apropie noaptea si suntem inca
departe
> > de manastire.
> > L: Sora, ti-ai dat seama ca ne urmareste un
> > barbat de peste o jumatate de ora?
> > M : Da, ce o vrea de la noi?
> > L: Este logic. Vrea sa ne violeze.
> > M: Oh Doamne! Calculez ca daca continuam sa
> > mergem in acest ritm, ne va ajunge in 15 minute.
Ce
> > putem face?
> > L: Unicul lucru logic pe care il putem face
> > este sa mergem mai repede !!!
> > M : Nu cred sa functioneze asta !!!
> > L: Bineinteles ca nu, pentru ca si el a
facut
> > ultimul lucru logic pe care-l putea face, a
inceput
> > si el sa mearga mai repede !!!
> > M : Si acum, ce vom face? O sa ne ajunga
> > intr-un minut.
> > L : Unicul lucru logic pe care il putem face
> > este sa ne separam, d-voastra o luati pe acolo si
eu
> > pe aici; nu va putea sa ne urmareasca pe amandoua!
> > Atunci, barbatul s-a decis s-o urmareasca pe
> > sora Logica. Sora Matematica a ajuns la manastire
> > preocupata de ceea ce i s-o fi intamplat sorei
> > Logica, dar dupa un timp a sosit si sora Logica.
> > M : Sora Logica!!. Multumesc lui D-zeu ca
ati
> > ajuns cu bine. Povestiti-mi ce s-a intamplat?.
> > L : S-a intamplat ceea ce era logic.
Barbatul
> > nu putea sa ne urmareasca pe amandoua, asa ca a
> > optat pentru mine.
> > M : Si, ce s-a intamplat dupa aceea?
> > L : Ceea ce era logic. Am inceput sa fug cat
> > mai repede, si el dupa mine, la fel.
> > M : Si?
> > L : Din nou ceea ce era logic. M-a ajuns.
> > M : Dumnezeule, si d-voastra ce ati facut?
> > L: Am facut ceea ce era logic, mi-am ridicat
> > fusta.
> > M : Dumnezeule, si omul ce a facut?
> > L : Si el a facut ceea ce era logic, si-a
dat
> > jos pantalonii
> > M : Oh, nu!. Ce s-a intamplat dupa aceea?
Continuarea in numarul viitor....![]()
![]()
...rugati-va sa nu nasc ca sa puteti afla finalul....![]()
![]()
un puiutz de moldovean
burtici burticoase si alte poze mumoase...noutatzi noi
catrinutza gravidutza
www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit
anairda36 spune:
Mamaariadna sa vina contractiileeeee :)):))
Laura Ioana am facut si eu la fel ieri si azi-noapte muream de picioare umflate. Dupa ce ca am avut contractii 2 luni de m-au terminat, acuma nu dau nici un semn. Sa nu mori de ciuda?
Multumesc Mihaser, mama e inca ametita un pic de tot de vede pe aici si de zborul cu avionul dar incet incet isi revine (acuma spala vasele :P). Iti recomand 5 lamai pentru greata la zambete de portofel.
Felicitari Delia !!!! Micul barbatel din viata ta sa-ti aduca numai bucurii si fericire !!!!
-
MP sanatate la micutul Vladut. Lasa lista aia cu aberatii si stai linistita sa vina bb2.
Mamaariadna bravoooooooooo !!!! Ce nastere usoara ai avut. Iti doresc in continuare sa nu te chinuie bebe noptile si sa fie sanatos si mancacios !!!
Ciuf iubita sunt ok, am fost necajita ca nu mi-a mers forumul 2 zile. Nr meu e 1-301-792-3512.
Alinaalex bine ca esti ok fetita, e bine ca mai sta bebe cumintel inca vreo cateva saptamani. Ai grija de tine.
Adar eu te tzuc iubita 
Felicitari Baghera !!!! Sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatos si frumos !!!
Mp daca gasesti pe careva ii spui sa nasca si in locul meu? plssss
Loriana ma bucur mult sa aud vesti bune de la tine si bebelina ta. Stai linistita ca va papa fetita si va creste mare si frumoasa.
Pai Catrinuta ne-ai lasat asa .... cu fusta ridicata? ha?
38+
mamaariadna spune:
Catrinel, multumesc frumos de felicitari!
Zici c-a fost interesant cursul, ma bucur! Ce chestii cu alaptatul trebuie sa traduci?
Ciuf, da, se pare ca plimbarile au ajutat. Desi a fost si un pic la risc, ca a trecut totul asa repede...daca nu ma prindeam repede, nasteam acas cu sotul si trebuia sa-mi taie el cordonul ombilical...
Aida_o, ma bucur ca ti-a placut cum am descris nasterea. Si sper sa iau frica un pic pentru nasteri naturale, desi repet, usor nu e iar la momentul respectiv si eu aveam impresia efectiv ca mor de durere.
Kim, da, am nascut in alta clinica, dar hotararea de a schimba o luasem cu cateva saptamani inainte. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase! Liniste sufleteasca intr-adevar am avut, cu curajul, deh, n-ai incotro...
Serj,
si multumesc! Tu ce mai faci? Cum mai e cu alaptatul? Si noptile cum sunt?
Olgutta, dupa experienta de acum eu numai in apa as vrea sa nasc. Sunt convinsa ca a ajutat mult.
Noe, multumesc frumos, cat despre refacere, sunt in curs, ca inca am ceva dureri in uter si sunt extenuata. Uterul se retrage si asta provoaca dureri, uneori tare neplacute.
Laura Ioana, ai dreptate, e frig bine, dar avem hainute bune. Ce sa-i fac, nu am nici un bunic sau altceva in ajutor, trebuie sa ma descurc cu amandoi. Iar cel mare trebuie sa iasa, altfel innebunesc eu. Dar si pe el l-am scos repede dupa nastere afara.
Andreea Georgiana, stiu ca asa suna, dar repet: nu subestimati durerile! Ele sunt de groaza, mai ales la o nastere asa rapida...eu mi-am dorit sa nasc repede, are avantaje, dar in momentele alea urlam ca mor. Dar dupa sentimentul e enorm.
Lady Hawk, Adar, MP, multumesc pentru felicitari! Adar, nu poti stii dinainte...la mine a iesit intr-adevar cum mi-am dorit, dar pe ultima suta de metrii, ca am fost la un pas sa iasa exact invers. Nu-ti fie teama!
Bagheera, felicitari si sa te refaci repede! Marc...frumos nume... 
Loriana, sanatate multa!
Catrinutza, si eu am cateodata impresia ca a fost un vis, dar cand incepe puiul sa planga si sa nu ma lase sa dorm, imi dau seama ca a fost de fapt realitate...
Tinuta, ma duc sa citesc mailul! 
Va pupic pe toate,
Ariadna