Mamici de martie-aprilie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 6
ciuf spune:
Anairda36, esti ok? Nu te-am mai citit. Ai vreun nr. de telefon la care te-as putea suna?
Sper sa fie totul in regula.
Pup
Ciuf (32+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Olgutta spune:
Vad ca e o aglomeratie serioasa la nastere ![]()
mamaariadna, felicitari pentru nastere usoara si baietel sanatos, sa pape bine si sa va aduca numai bucurii micutul Adrian Mark. Nasterea in apa suna tare interesant
.
Ceela, felicitari si tie, ai trecut cu bine de operatie, refacere cat mai rapida si bebe sanatos si mancacios, asteptam detalii de la nastere. Am vazut pozele, sunt superbe si mi se pare ca bebe tare seamana cu tata, cred ca e tare mandru
.
Delia, cred ca asta e cel mai fericit moment cand iti tii primele zile puiutul in brate. Felicitari, sa fie micutul sanatos, sa pape bine, sa creasca si tu sa te bucuri de el!
BAGHEERA1975, curaj si nastere usoara, iti tinem pumnii.
Kim, eu fac cursurile de piscina prenatala la complexul sportiv al universitatii, fiind studenta platesc si tarif mai redus. Am vazut pe afisa ca fac si cursuri de yoga prenatal.
Apropo de nestlle, la fel poti sa faci si la Enfamil, te inscrii pe www.enfamil.ca si ei iti trimit gratis niste mostre de produse.
Pentru mostre de produse Similac te poti inscrie la 1-800-518-2582 . Pe brosura care o am scrie ca membrii inscrisi beneficiaza si de o gentuta gratuit, eu inca nu m-am inscris, cred ca luni am sa sun.
30+
mamaariadna spune:
Fetele, ma scuzati ca nu va pot multumi acum la fiecare in parte, dar sigur o fac un pic mai tarziu. Deocamdata MULTE MULTUMIRI pentru urari!
As vrea numai s-o rog pe Tinuta sa-mi spuna si mie cum sa-i trimit poze! Tinuutaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Acum ies cu puii la plimbare si sper ca spre dupa-amiaza sa am mai mult timp.
Va pup,
Ariadna
Qamar spune:
Guten Morgen, liebe Burtikutzen si Mamikutzen!
merci mult fetelor care mi-au raspuns in legatura cu 'logistica' din spitale
, ce-i drept prevad o alta bataie de cap, da'..sincer, asta sa fie cea mai mare [:D},Lady Hawk, merci pt infos si [flo3]
Delia, felicitari pentru puiutzul de om si sper ca sunteti amandoi ok 
MP, ma bucur sa te vad din nou pe baricade si nu-ti fa probleme, ca paranoia se trateaza
- cel putin mie asa imi zice sotu, ca si eu sunt maestra, ba ca pierd lichid, ba ca m-a prins bebe de picior, ba ca am extra-sistole, ba ca ma sufoc...sa mai continui? sper ca Vladutzu e mai bine, uite un
pentru el si tu ai grija de tine si de bebe din burtica!
ama_kaly, nu mai stiu ce ziceam de prosopele
dar iti zic tot ce stiu: eu am luat din Cora, si de la magazinu' ala si dinauntru, e drept alea din magazin sunt ceva mai scumpe, dar si calitatea e alta.. eu am gasit si in Cora la vreo 300.000 cu glugutza, si sunt f moi si simpatice; alea din maagazinu scump sunt in set cu manusa de baie si trec de 500.000......
mamaariadna, felicitari pentru puiul mic si pentru comportamentul exemplar ![]()
cred ca multe fete de aici care vor naste natural au salvat post-ul tau si il vor citi in fiecare dimineata..ti-as zice refacere rapida, dar cred ca mai rapida ca a ta nu se poate! felicitari inca o data si sa te bucuri de amandoi puiutzii!
Bagheera, iti tin pumnii si o sa vezi ca o sa fie totul in regula!
ceela, felicitari pentru bebe si pentru ca ai fost asa de curajoasa, asa zic si eu ca o sa fac, o sa sar din pat cat pot de repede...acuma sa vedem la fatza locului...![]()
pupaturi si la celelalte mamici, eu azi am ultima zi de copil cuminte ca de maine scapa husband de treaba si termina proiectul- deci o sa imi fac de cap![]()
maine avem party de re-lansare a unui site (nu dau nume ca ma trage adminu de ureke, unele mamici stiu [:D}) la Taj, restaurant indian, sper sa nu ma apuce cine stie ce de la mancarea alora 

sa aveti o zi faina 
Noemi
36+
Poze cu burtica
Laura Ioana spune:
Ariadna supermamica, ai avut o super nastere, super usoara
Sper sa ne bucuram cat mai multe de asa o nastere! Esti zapacita?! Deja iesi la plimbare cu bebicul???
Nu e frig la voi? Mie mi-ar fi frica sa scot copilul, chiar daca ar fi cald, macar vreo saptamana!!!
Laura
cu
36+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
ANDREEA GEORGIANA spune:
Felicitari,Ariadna!

Sa va traiasca bebelul Mark Adrian si,impreuna cu fratiorul mai mare,sa va umple sufletele de bucurie toata viata!
Citind cum a decurs nasterea bebelului tau,am avut senzatia ca povestesti un vis...despre nastere.Rapid,nu f. dureros,a doua zi acasa,puiul OK,cadouri si sampanie de la spital...sa tot nasti asa.
Bagheera

tinem pumnii stransi de tot!Asta in cazul in care nu ai nascut deja.
Noe,ai mare grija ce mananci,pt. ca eu era sa mor de la niste specialitati indiene.In adevaratul sens al cuvantului.
MP,bine ai revenit!Tare dulce Vladut aveti,sa va traiasca!
ANDREEA GEORGIANA +35 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
alinaalex spune:

salutare tuturor!
In primul rand felicitari proaspetelor mamici CEELA, DELIA, ARIADNA!!!!

Bun venit fetelor noi
!
Eu am lipsit o saptamana si uite cate s-au intamplat!
Sa stiti ca n-am lipsit nemotivat: am fost internata in spital 6 zile, de duminica trecuta pana vineri. Nu stiu daca va aduceti aminte, dar v-am mai povestit ca aveam contractii destul de dese, dar nu dureroase, de aceea nu am nici luat nimic pt. ele. Ma durea doar spatele. Ei bine, intr-o noapte n-am mai putut rezista, pana la 7 dimineata n-am dormit, aveam contractii din ce in ce mai dese, aproare la 2-3 minute intre ele si ma durea spatele cumplit. Dimineata l-am sunat rapid pe dr. meu si mi-a zis sa ma duc la urgente. Era de garda directoarea spitalului, m-a consultat, colul ok, putin moale, m-a internat imediat si m-au pus pe perfuzii cu Gynipral. A venit si dr, meu, m-a consultat, a zis ca e ok, dar sa stau cateva zile in spital sub supraveghere. Bebe e bine, ne-a facut si eco, e in grafic, analizele sunt toate ok. Daca era dupa el, nu ne lasa acasa, dar i-am promis solemn ca stau cuminte si nu fac nici un efort, numai sa ajungem cu bine la termen. Mi-a recomandat sa iau Salbutamol de 2 ori pe zi pt. contactii.
Sa stiti ca in spital a fost bine ,contrar asteptarilor personalul s-a purtat f.frumos si nu am dat nici o spaga! Cel putin eu nu sunt nemultumita.
Am tras o sperietura... va dati seama, eram la 34 saptamani. Nu vreau sa iasa asa repete asta micu', sa stea acolo, ca sta bine, inca nu a venit primavara
!!!
Ieri totusi nu m-am abtinut, am fost la cumparaturi, asa niste maruntisuri acolo, pampers, cosmetice, vanitza, ca cine stie ce ma mai apuca, Doamne fereste? Acuma RECLAMA ILEGALA are de toate
, in afara de lucrurile mari: patut, carucior,landou, balansoar,etc. pe care ni le vor lua nasii, care urmeaza in viitorul f. apropiat. Oricum mari aranjamente la camera nu prea vom face, pt. ca va sta cu noi in dormitor. Multe lucrusoare am primit si de la prieteni. Asa ca bagajul e cam gata.
Fetelor, am pus poze de 34 saptamani.
Poze cu lucrurile lui bebe le voi pune numai dupa nastere, pt. ca vreau ca decorul sa-l includa neaparat si pe el![]()
Acuma ma apuc sa va citesc din urma, ca n-am avut timp.
Va pup,
ALINA si BB
35 fix![]()
pozici
ANDREEA GEORGIANA spune:
Nu stiu cat de tare v-ati enervat voi,dar pe mine m-a scos din sarite net-ul asta.Nu stiu ce naiba a avut zilele astea,dar am crezut ca trantesc computerul de toti peretii.Iar asta-noapte,dupa ce ca nu aveam somn,nici pe DC nu puteam sa stau,iar bebita s-a miscat non-stop,cu o forta incredibila.Ati patit asa ceva?Pur si simplu simteam ca imi iese prin piele o manuta sau un piciorus.
Catrinel,acum asteptam sa ne vina perdeluta,draperiile si mocheta,cateva rafturi de la mobilier(lipseau la montaj,ca asa ii sta bine Mobexpertului...)si mai avem de luat carutul(avem mari dileme...),cantarul,sterilizator,inca niste hainute si gata.
Am spalat toate lenjeriile si le-am aranjat in dulapioare,asa incat camera incepe sa prinda contur.
Ciuf,eu il iubesc tot mai tare pe Luca cel zgubilitic!
Fug sa mai lucrez la paturica Tinutei!
ANDREEA GEORGIANA +35 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Laura Ioana spune:
Fetelor oare am voie sa merg cu masina? Azi s-ar putea sa luam masina de la reparat, in sfarsit - dupa 2 luni, si as vrea sa merg si eu dupa ea pana la Bacau (cam 30, 40 de minute) ca sa intram un pic si la metro, poate luam carut. Oare am voie sa fac drumul asta? Sau tre' sa-mi iau si bagajul dupa mine, in caz ca...
Laura
cu
36+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
ama_kaly spune:
baghera 

Noe
merci frumos!io
31+ cu
Seby
Poze mami si bebe