Mamici de martie-aprilie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Uite, Alina, ca si eu bantui pe forum, numai ca am o lene la scris de nedescris.
Azi am vorbit cu mama si imi spunea ca ninge de groaza in Craiova. Iar la noi sunt 20 de grade C si e super. Incepe sa dea inverzeasca iarba. De dimineata am fost cu Luca sa vizitam Centrul Olimpic de aici din oras. Am avut si noi sportivi care au participat la Olimpiada de la Torino. Flacara olimpica inca era aprinsa. A fost tare fain. Apoi am mai mers intr-un parc unde am stat mai bine de o ora pana cand am inceput sa simt miros de vulpi si ne-am carat rapid. Stiam ca in parcul ala se simt tare bine dumnealor, ca de multe ori le vedeam intinse la soare precum niste sarle.
Vorbeati despre condusul masinii. Eu ce sa mai zic ca in orasul nostru fara masina esti mort? Nu te poti deplasa pe jos nici sa iei o paine sau sa te duci intr-un parc. Imi amintesc ca am condus, insarcinata fiind cu Luca, pana in ultima zi. Si nu 2-3 km, ci cate o suta, ca-l duceam pe sot in alt oras la aeroport.
Asa ca nu se pune vorba aici sa nu conduci. Pana cand nu mai poti. Iar doctorul nu interzice deloc. Acum ce sa zic ca nu compar strazile de aici cu gropile din Buc.
Am terminat un pulovaras de tricotat pentru Luca. Maine pun poza sa ma laud si eu cu ce stiu sa fac. Apoi ma apuc sa ii fac unul si zanei.
Fetelor, acum doua seri, m-a pocnit o pofta de vin fiert. Moamaaaa ce bun a fost! Am baut acolo cateva gurite bune. Asa cu scortisoara si zahar. Mi-a mers la suflet. Zbenguina incepuse sa chefuiasca. Bag de seama ca i-a placut si ei.
Azi-noapte am dormit super. Nu mi-a venit sa cred. Probabil datorita faptului ca am lasat geamul deschis. A fost exagerat de cald.
Rocsana, iubita, iti doresc sa ai parte de o refacere usoara, micuta sa primeasca nota maxima, sa va umple zilele numai cu bucurii si te asteptam cu vesti bune si, bineinteles, multe poze. Nu pot sa te vizitez la spital, dar ma voi gandi la tine si iti voi trimite, virtual, un mare si frumos buchet de flori.
Doublemom, superbe gogoselele. Ce dulci sunt cand stau una langa cealalta.
Anairda, te deranjaza daca te sun chiar daca nu ai nascut? Ref. la picioare umflate, am avut si eu problema asta in ultima luna de sacrcina. Erau butuci. Iar "manutele" erau precum la bebelusi. Cu gropite. Sotul nu mai putea de dragul meu. Eram asa de pufoasa!!!
Dar acum serios vorbind, incearca si mananca papica cu mai putina sare. Te va ajuta mult. Oricum umflatul membrelor este o chestie tare comuna, mai ales in ultimele doua luni de sarcina.
Aida, Rocsana, ce burtici frumoase aveti. Si amandoua cu ochi superbi. Poate micutele voastre va vor mosteni "licuricii".
Gata, nu mai pot sta, trage fiu-meu de mine ca ii e somn.
Scuze ca nu mai pot raspunde la toate fetele.
Ah, Tania, ti-am trimis niste mesaje pe YM. problema e ca pachetul sa ajunga la ai mei in Craiova si, 22n2ormal53333333333, sa gasesti medicamentul.
Oricum iti multumesc tare mult. Ma voi revansa. Pup
Numai bine

.

Ciuf (32+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Buna,buna

Azi a fost o vreme superba. Un cer super albastru si un soare super stralucitor. Si cum atmosfera era asa clara ,am avut o panorama de milioane in fata blocului. Nu m-am putut abtine si am facut si niste poze ,pe care le-am pus in album.

Multe dintre noi ne apropiem de marele eveniment.
Hai ma fetelor ,ca n-o fi chiar asa nasol.
Eu nici nu stiu la ce ma gindesc mai mult. La nasterea in sine sau la intilnirea cu bb. Cum voi reactiona cind il voi vedea.
Am inteles ca epidurala se face cind dilatatia e 4-5cm. Iar contractiile pina la dilatatia de 4-5cm nu sint chiar asa nesuportabile. Iar dupa epidurala, viata pe noi

Nshiro, cum sa nu. Imi doresc din tot sufletul sa nasc si eu in week-end-ul asta, mai ales ca intru in sapt 40.
Nu te mai stresa atit, cå o sa scapi repede.
Bafta si tinem pumnii.

Doublemom, ce fetite superbe ai. Cred ca e obositor, chiar ma intreb cum faci fata,dar cu asa 2 ingerasi, no comment.

Mp,hehe, nici mie nu-mi vine sa cred ca sint in sapt 39.E greu, dar o sapt mai rezist eu.

Erika, in legstura cu constipatia.
Eu o scot destul de bine la capat cu un fruct kiwi + citeva prune uscate ,dimineata pe stomacul gol .Luate cu un pahar mare cu apa.
Si spre marea mea mirare ,chiar merge. Si crede-ma eu sint prietena veche cu constipatia.
Incearca si tu.

Dianad, pe bune sau e gluma. Nu de alta dar am facut si eu hemoroizi externi. Ce m-am speriat cind am vazut. Ma si vedeam cu cine stie ce cancere sau mai stiu eu ce.Sper sa dispara dupa nastere, ca sint oribili.

Pupici la fete

Ile39+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanafloriana/album?.dir=5aee&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/ileanafloriana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Ciuf ce cauti iubita la vulpite? Si la mine la fel cu condusul, ma tot intreaba mama daca pot si daca nu mi-e frica dar eu ma simt bine la volan, probleme am numai cand cobor din masina, atunci ma doare burtica si se intareste. Poti sa ma suni oricand vrei tu draga mea, imi face placere.
Ile si eu am facut hemoroizi externi si dor ca dreaq. Eu mai dau din cand in cand cu hemorzon unguent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor, sunt cumnata Biancai (Biuta).
Am intrat sa va spun ca azi cand a fost la monitorizare, s-a constatat ca are putin lichid amniotic si d-ra a programat-o pentru cezariana de urgenta. Peste putin timp va intra in operatie, va voi tine la curent. Ii tinem cu totii pumnii si ii dorim sa vina acasa cu bebelusul, sa fie sanatosi amandoi si sa ne bucuram de ei.

BIANCA

Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Bianca
Iti dorim o nastere usoara si refacere rapida. Iar bebelusul sa fie sanatos si mancacios.
Pup

Ciuf (32+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

A nascut Bia, are un baietel de 2.300 si 48cm. Adica asa cred..Fratele meu este foarte emotionat si inca nu suntem siguri ca astea sunt dimensiunile. Era nauc.

Felicitari Bianca, sa ne traiasca nepotelul, iubita mea.

waw, sunt matusica.. live

Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Hai Biuta!

(na, ca a si nascut, intre timp :)
pupici mamicii si puiului, laptic mult si bebe sanatos si mincacios

ema.72, multam pt aprecieri toata lumea zice acelasi lucru, de mi-e si nush'cum pentru sotu-meu, saracul, ca nimeni nu-i zice si lui sa semene fetita cu el

32+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

FELICITARI BIUTA!!!!!!!
Sa va traisca mandretea, sa fie sanatos si frumos, sa va aduca numai bucurii!!!!!!!!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Felicitari Biuta!!!!!!Sa va traiasca puiutul...orice greutate ar avea si sa va aduca in casa noroc si bucurii!De fapt...v-a adus deja...

Nshiro,tare frumusica esti.Da...tare de tot!Vineri vei fi o super mamica cu o super bebelusa!

Sunt extrem de matinala,intrucat m-a trezit pisu pe la 5,la 6 am luat jumatatea de pastila,asa ca n-am mai putut sa dorm.Ma duc sa-i fac micul dejun lui tati(WOW!...se intampla extrem de rar,pt. ca de obicei,el este responsabil cu asta...),avand in vedere ca s-a trezit sa curete curtea de zapada si sa predea...gunoiul(miercuri=vizita gunoierilor).
Ma va ajuta si bebita care vobserv,este plina de energie.
Pupici si sa aveti o minunata zi de 1 martie,plina de martisoare(Nshiro,poate totusi primesti si tu ceva ce seamana a martisor!!!)si de lucruri bune.

Tinuta...mai am un pic si desavarsesc opera.Sper ca saptamana viitoare sa-ti parvina.Pup.

ANDREEA GEORGIANA +35 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Multumim pentru veste Oana.

Bravoooooo Biuta !!!! Sa-ti traiasca mandretea de baiat si sa ai parte numai de bucurii din partea lui !!!

39 fix

Mergi la inceput