Mamici de martie-aprilie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Buna dimineata,
Re vin si eu dupa o pauza suficienta ca sa vi se faca dor de mine sper.
FELICITARI noilor mamici, sa le traiasca bebicii, i-am vazut pe toti si mau impresionat povestile lor de nastere. sa aiba lapte si nopti linistite.
Eu sunt acum in ultima zi a sapt. 38 , de maine incep sapt. 39. Dr. al meu (la Giulesti) m-a proramata la nastere pe 10 martie, sper sa fiu cuminte pana atunci. Bebele are zile cand se misca asa tare ca nu mi-e frica sa ies sinura pe strada. Odata ma imbracasem sa plec cu sotul si a trebuit sa ma dezbrac 9alt chin) ca dansul dadea din toate membrele.
Constipatia mi-o rezolv f.f. bine mancand dimineata iaurt Danone Activia si seara 2 kiwi. Sunt de un efect arantat.
Cu picioarele umflate nu prea rezolv chiar daca nu mananc sarat. Se pare ca mi se umfla si de la stat in picioare.
Bebele avea capul la ultima echorafie cu un BDP de 9,4 mm la nivel de 39 saptamani. Deci era bine dezvoltat.
Oricum de-abia ma misc , super leanat, incerc sa fac niste miscari sa imi mentin muschii, imi scapa toate lucrurile din mana dar ma infurii si ma aplec sinura sa le iau.
Trimit si niste poze facute alaltaieri sa vedeti cele 2 pozitii in care mai pot sta. Am MARI EMOTII referitor la naster. Bb e inca pelvian.

http://community.webshots.com/user/dienusi

LA MULTI ANI de martisor si sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Refac mesajul din cauze ortorafice rusinoase.

Buna dimineata,

Revin si eu dupa o pauza suficienta ca sa vi se faca dor de mine sper.
FELICITARI noilor mamici, sa le traiasca bebicii, i-am vazut pe toti si m-au impresionat povestile lor de nastere. sa aiba lapte si nopti linistite.
Eu sunt acum in ultima zi a sapt. 38 , de maine incep sapt. 39. Dr. al meu (la Giulesti) m-a proramat la nastere pe 10 martie, sper sa fiu cuminte pana atunci. Bebele are zile cand se misca asa tare ca mi-e frica sa ies sinura pe strada. Odata m-a imbracasem sa plec cu sotul si a trebuit sa ma dezbrac (alt chin) ca dansul dadea din toate membrele.
Constipatia mi-o rezolv f.f. bine mancand dimineata iaurt Danone Activia si seara 2 kiwi. Sunt de un efect arantat.
Cu picioarele umflate nu prea rezolv chiar daca nu mananc sarat. Se pare ca mi se umfla si de la stat in picioare.
Bebele avea capul la ultima echorafie cu un BDP de 9,4 mm la nivel de 39 saptamani. Deci era bine dezvoltat.
Oricum de-abia ma misc , super leanat, incerc sa fac niste miscari sa imi mentin muschii, imi scapa toate lucrurile din mana dar ma infurii si ma aplec sinura sa le iau.
Trimit si niste poze facute alaltaieri sa vedeti cele 2 pozitii in care mai pot sta. Am MARI EMOTII referitor la naster. Bb e inca pelvian.

http://community.webshots.com/user/dienusi

LA MULTI ANI de martisor si sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna dimineata burticute si mamicute!

Felicitari,Bianca! Sa iti traiasca puisorul!
Multumim,Oana,pentru veste!

Diana,o sa nasti exact de ziua mea.Mult curaj si bebe sanatos!Hai ca nu mai e mult!

Fetelor,va doresc din inima o primavara minunata plina de soare si bucurie! Bebelusii sa va umple casele si inimile de fericire!
Eu,asa ca de prima zi de primavara, o sa ma echipez si o sa ies cu Vladut la o bulgareala.

Va pup si am fugit! Iupii,incepe luna mea preferata si anotimpul meu preferat.Sunt asa fericita azi!!!

Flori pentru toata lumea!

Cu drag,Monica 37 fix

Pozele noastre

Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Biuta, felicitari, refacere rapida, bebe sanatos si mancacios! Ile, e pe bune. Intra pe infertilitate.ro la rubrica intrebari, baga la cautare hemoroizi si o sa vezi ce raspunsuri ale dr. T apar. La mine, dupa o sapt fara tratament s-au vindecat. daca ma mai apuca, o sa aplic metoda asta (am aflat de ea dupa vindecare). Am avut cu 2 ani inainte de sarcina hemoroizi si m-am chinuit 3 luni cu tot felul de supozitoare si creme (mi-au trecut cand am eliminat obiceiul de a folosi bors cumparat de la alimentara, care cine stie ce chimicala avea). Si cum socrul meu a fost operat de cancer la colon, iti dai seama ca ma speriasem zdravan.DianaD 33+ sau 32+

Mergi la inceput

Doamne Monica ce supla esti! Si eu as fi vrut sa nu ma inras mai mult de 12 k, dar am ajuns deja la 18 k, cei drept de 2 saptamani tot am 18 k.
Dar tie nu ti-e frica sa iesi pe hiata sinura afara, nu e alunecus?
Deci dupa ce nasc sa-ti scriu tie Monica, repede La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Lasa,Diana ca le dai tu jos...o sa vezi.Ce-o sa te mai solicite bebe...Eu sunt supla acum pentru ca de obicei sunt slabanoaga.Nu ma invidia!
Iar de iesit nu ies departe.Doar aici,jos in fata blocului...Poate nu cad totusi...
Deci faci un baietel.Si eu si eu.
Pupic!

Monica.

Pozele noastre

Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata fetele! Ce va mai fac burticile, bebelusii si bebelusele?

Alina si la Timisoara a fost un viscol si cam a doua zapada din iarna. Ieri trebuia sa merg la medicul de fam dar am fost in arest la domiciliu.

Kim eu sunt o ipohondra...asa ca Ile. Ma gandesc la toata lumea sa nu pateasca ceva! Iti dai seama cand o sa am bebelusul ce crizata o sa fiu! Oricum nici eu nu mai rezist in casa! Azi ies sa vad martisoare! Tati ne-a dat unul cu o ratusca si o praji in forma de inimioara.

Andreea G pai tocmai azi de martisor, va deranjati voi fetele...e dator vandut tati la voi...chiar daca are ceva bile albe cu buchetul ala de flori de acum cateva zile.

Ciuf cum poti sa recunosti mirosul de vulpe?...In Canada se ocupa cineva de ele sau sunt si din alea turbate printre ele?
E bine ca va plimbati...de ce nu il duci pe Luca la un sport ceva...el are atata energie...sigur ar face performanta!

Ile ne-ati furat vremea buna! Pe noi ne-ati lasat aici cu viscol in ultima zi de iarna...de obicei la voi era mai frig!

Diana bine ai revenit! Ai un burtoi mare! Iti tinem pumnii pe 10 martie. Vezi ca dupa ce postezi mesajul e sus un buton editare si il poti schimba...nu trebuie sa il trimiti de 2 ori.

BIUTA sa va traiasca bebelusul si sa fie mancacios si necolicos! Oana multmim ptr stire si iti dorim un nepotel sanatos care sa te iubeasca mult!

Fetelor luati cumva ceai ptr stimularea lactatiei? Ma tot ruga tanti farmacista sa-mi vanda, insa deocamdata nu am luat.
Ptr hemoroizi puteti folosi hemostop ca e homeopat.
Sper sa scapati de ei...se fac di cauza constipatiei nu?
Eu nuam hemoroizi...insa aseara la dus (caci am renuntat la bai!)am descoperit ce amploare a luat prietena mea celu pe picioare..azi merg sa iau ceva instrument ptr un masaj anticelulitic, deja nu o mai suport..se ingroasa gluma!

Pupici si multe martisoare ptr si !

35+

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

BRAVO BIUTA!!!FELICITARI,SA-TI CREASCA BAIATUL MARE,FRUMOS,DESTEPT SI SANATOS!!SA TE REFACI REPEDE!

noi facem bine,dar nu am am mai avut timp ca sa intru ca am avut treaba cu contabilitatea asta,si cand prin cateva ore libere,daca doarme fata,dorm si eu,daca nu doarme stam de vorba sau ne plimbam prin casa!!
a luat in greutate bine,acum are 4700g si 53cm,tipa cand ii e foame de aude tot blocul,si cand o pun la piept sau ii dau biberonul se repede de parca nu a mai mancat de vreo saptamana!!la baita am inceput sa stam mai cumntica!!suzeta nu prea o vrem,o scuipam,cand ne apuca nervii nu ne mai intelegem cu nimeni!!deci in general suntem bine!!

fetelor,dupa ce nastem cu toatele,sa ne mutam la CLUBUL SCUTECELOR,am vazut acolo,ca fetele au deschis subiecte cum ar fii;"BEBELUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE",de exemplu,deci sa ne deschidem si noi acolo subiect cu bebelusii nostrii!!!tre sa vorbim si cu TINA!!!CE ZICETI???

VA PUPACESC PE TOATE, AVETI GRIJA DE BURTICI SI BEBEI

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

MP,atentie mare la ...bulgareala!In rest,daca zici ca esti fericita este minunat,pt. ca pana de curand erai cam, tristuta...Ai grija de Vladut,sa nu-i inghete nasucul!

Diana 1968,cu cine nasti la Giulesti?Bine ca mai poti sta pe spate,ca la ce burtica ai...sa nu fie de deochi!

Mihaser,mi-a facut placere sa-i pregatesc micul dejun lui tati,mai ales ca se intampla atat de rar.Si in plus,dupa 2 ore de ,,dezapezit,, merita.Mai ales ca inainte de masa,mi-a strecurat pe scaun parfumul meu favorit cu snur de martisor.Sper sa ne iubim asa si dupa aparitia puiutei...

Spuneti-mi si mie daca vi s-a intamplat sa simtiti junghiuri puternice in vagin,jos de tot,regulate si dese???Mi se intampla de cateva ori pe zi,de vreo 5 zile.Este posibil sa am o infectie urinara, se intind ligamentele sau ...se deschide colul?

ANDREEA GEORGIANA +35 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

FETELOOR AM DESCHIS UN NOU CAPITOL VA ASTEPT ACOLO CU VESTI!
VA ROG SA POSTATIwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70187" target="_blank">AICI

FELICITARI BIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! SA VA TRAIASCA BAIETELUL!!DOAMNE CE SOC!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput