Mamici de martie-aprilie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
alinaalex spune:
ANAIRDA, stai linistita, ma rog, atat de linistita cat poti fi inainte de nastere, e normal ca pe ultima suta de metri sa ti se umfle mainile si picioarele, pt. ca retii multa apa . si tensiunea mare e ceva cam normal, numai sa nu fie prea mare. Fetele cu care eram in salon acum cand am fost internata erau toate cu picioarele super umflate si tensiune mare, dar erau de la 38 sapt. in sus, ca tine. Si eu am observat ca de cam o sapt. incoace retin multa multa apa, inca nu m-am umflat, ca am doar 35+, mi-e tot timpul sete, iar la pishu ma duc doar de 3-4 ori pe zi!!! Ca de obicei, adica. Maica-mea, care e si ea asistenta, mi-a zis ca era si ea umflata in ultimul hal cu mine si cu frate-meu. Nu e regula, dar multora li se intampla. Si sa stii ca si bb meu e super puturos, are zile in care abia isi misca fizicul ,de ma baga-n sperieti
.
MIHASER, vad ca esti din Timisoara, acolo m-am operat laparoscopic, la clinica Bega, prof. Munteanu si sa stii ca, exceptand faptul ca spitalul ala arata de toata jena si nu au nici macar vata, seringi si spirt, totusi am venit multumita, personalul s-a purtat frumos si nu pot sa spun ca am dat spaga la greu, 100 euro la profu', si maruntis la infirmiere, care oricum erau f. de treaba, mai ales cei de la reanimare, anestezistul nici macar nu mi-a luat un ban, ca a vazut pe fisa ca sunt asistenta si eu, asistentele la fel. Bine, dar atunci a fost altceva, poate ca la nastere e altfel. Adevarul e ca noi i-am invatat asa...Acuma m-am facut ca ploua, nu le-am dat nimic la astia din Oradea, crezi ca nu luau? Ca doar poti fi tu oricine, daca le dai, iau si-ti multumesc frumos, vai, nu trebuia... Oricum peste o luna-s acolo din nou...
ALINA si BB
35+
pozici
ama_kaly spune:
doublemom ai doua gogosici SUPERBE!!!

Sa va traiasca si sa creasca mari si sanatoase!!!Nu ma mai satur de uitat la poze..

Noe cand o sa ajung in Bucuresti, o sa caut si in Cora si in Dragonul Rosu daca zici ca merita umblat pe acolo!Inca o data iti multumesc pentru raspuns!

Uff fetelor, mai e atat de putin pentru unele dintre voi pana va tineti bebeii in brate..si eu de abia astept,dar mi-e si frica totodata de nastere 
io
31+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
mihaser spune:

Alina tu ai fost internata la maternitatea Bega, eu o sa nasc la Odobescu. Ma bucur tare mult ca ai reusit sa ramai insarcinata! Oricum Muntean cred ca e cel mai bun din tara in cazul unor astfel de probleme. Din fericire a putut rezolva problemele multor cupluri. Eu nu sunt obisnuita sa ofer bani...acolo un martisor, flori, bomboane...mi se pare aiurea sa dau spaga, si nu cred ca o sa dau in spital. O prietena care tocmai a nascut a dat si cand l-a imbaiat pe bb acasa a vazut ca nu era asa bine curatat...deci tot nu a primit un tratament mai bun.Sper sa imi revin repede si sa am eu grija de copil si sa scap repede din infern. Oricum deja l-am pus in garda pe tati sa vina in fieare zi cu mancare ca eu nu mananc in spital! Am ramas cu sechele! Chiar daca as vrea sa le dau ceva la asistente nu cred ca as putea ca nu prea ne permite bugetul. Aici daca faci cezariana dai 4 mil lei spitalului taxa, iar daca nu e de garda dr tau...dai alti 4 mil lei, plus ce dai la dr, anestezist, moasa si cui o mai trebui dat...Pe langa toate astea a trebuit sa luam absolut tot ptr bebe si ptr nastere...asa ca asteptam indemnizatia! :)
Anairda multa sanatate! stai linistita ca si eu am un puturos in burtica...sper sa fie marisor si asta sa fie motivul ptr care nu se zbantuie si nu se intoarce!
Dana multa sanatate si tie! Sper sa nu mai ai probleme.
Chiar fetelor nu stiti nimic de Pispirica?
Pupici,
35+
Mihaela
ema.72 spune:
Salutare mamici si burtici,
Am revenit si eu dupa eco Doppler . Avem de recuperat doua saptamani, se pare ca a aparut un stres mare care a afectat intregul meu organism. Daca stau bine sa ma gandesc stiu si care e acesta ca in ultimele doua saptamani nici n-am mai scris prea mult tocmai pentru ca ma afectase vestea de la mamici de ian-feb. Oricum ma rog sa nu se grabeasca bb ca dr. nu e in tara in zilele ce urmeaza.
In rest ce sa zic ca in we am tras tare cu plimbari si cu scari si cu altele, ceai de frunze de zmeura concentrat ca sa nasc luni, sa-l prind pe dr in tara. Aveam si contractii dureroase ( nu stiu daca doar in capul meu sau erau datorate arterelor uterine). Luni merg la spiatal hotarata sa nasc dar surpriza, bb prea mic , monitorizare fara contactii ( desi am destul de multe, atunci nimic).
Astazi am vazut ca am IR marit pe ambele artere uterine, desi n-am avut pana acum decat pe una, lichid in cantitate redusa, colul inchis dar n-a putut sa mi-l masoare. Dau acum in extrema cealalta - stau linistita, iau no-spa, nu stiu daca sa mai beau ceai ca trebuie sa-l tin pe bb macar pana luni . Cu greutatea sunt putin in ceata , a iesit 3.400 ( eroare+/- 522)deci poate fi 2900 sau mai mult, oricum nu asta era cea mai mare problema.
Dianad mi-as dori eu sa arat ca Ceela la trei zile de la nastere. Am vazut-o luni la spital si cred ca era cea mai in forma de pe acolo. Cateva tipe care nascusera natural mergeau aplecate si se vedea ca sufera, ea n-avea nici o treaba, tepana, carase si bagajul. Cred ca depinde si de "materialul clientului".
Rocsana sa nu te mai plangi de greutate ca arati super. Bafta la investigatii zilele astea si fara frica la cezariana ca esti tanara si o sa-ti revii foarte repede ( vezi Ceela).
Adar las-o cu stresul usor ca uite exemplu la mine cat de mult afecteaza. Si sincer cred ca de acum trebuiesc citite doar lucrurile pozitive ( vezi nasteri usoare in 2-3 ore) si aplicate metode de relaxare ( stimularea producerii de endorfine). Ieri cat am stat la monitorizare in spital eram langa sala de nasteri . Era o liniste ca nici nu-mi inchipuiam ca e cineva in acea sala. Apoi s-au auzit ceva voci, nu stiu ce ziceau, dr. radea si apoi un tipat puternic de copil hotarat. Am intrebat-o pe asistenta, cezariana? Ea zice nu , nastere normala. Bb era asa de mic ( nu stiu ce greutate avea ) si tipa foarte tare. M-a impresionat.
Doublemum felicitari pentru primele note de 10 ale printeselor, sunt tare dulci. Iti doresc sa scape de colici repede si ai laptic mult si bun. Te asteptam cu povesti despre scutece si sfaturi pentru noi.
Anairda eu ca sa scap de picioarele umflate am eliminat total sarea din mancare, supe si carne la gratar, salate fara nici un pic de sare. bineinteles multe fructe si lichide. Dupa primele trei zile de regim s-au dezumflat complet. Cum am revenit la normal cum s-au facut din nou butuci. Si am luat-o de la capat. Acum cred ca nici n-o sa mai mananc cu sare ca imediat are efecte negative. Si fara grasimi. Bafta sa nasti cand vrei tu dar mai ales rapid si usor.
Aida burtica e frumusica si bebita sper sa-si fi luat culoarea ochilor de la tine (asta daca tati nu-i are la fel de frumosi).
MP- mi-a placut totul lui Vladut, a meritat efortul si e bine ca e nerabdator sa vina Matei pentru ca multi copii devin egoisti cand afla de fratiori sau surioare.
Pupici la toata lumea si aveti grija cu zapada ca pe astia vad ca i-a luat pe nepregatite si e o gheta peste tot.

Ema 39+ sau 37+ ??? Sanatosi sa fim. Scuze ca m-am lungit atat.
dianad spune:
Ema, si la mine cred ca este aceeasi cauza atat pentru scurgerile colorate de saptamana trecuta, cat si pentru faptul ca in 2 saptamani bebe a luat doar 180g si acum este sub grafic. Cine stie la Iosup ce am sa mai descopar. Sunt inconstienta, mai ales ca daca as fi declansat nasterea bebe ar fi fost prea mic...Unde ai facut eco morfo? La Iosup? Si de ce la semnatura ta apar 2 varste ale sarcinii?Chiar ma gandeam la tine ca nu spui nimic de nastere in conditiile in care T e plecat cateva zile. Stai linistita, lasa ceaiul de zmeura ca sa-l astepte bebe pe T! Ce bine de Ceela ca e deja acasa cu bebe... si de celelate mamici care acum schimba scutece si il au pe bebe in brate! Eu sunt printre ultimele de pe lista, mai am de asteptat o luna si jumatate in care mai intai o sa ma rog de bebe sa stea pana la 37s si apoi o sa ma gandesc la ce anestezie sa aleg - daca o fi dupa mine- la cezariana.DianaD 33+ sau 32+
anairda36 spune:
Doublemom ma bucur atat de mult ca te "vad". Te inteleg ca esti obosita si gogosile iti ocupa tot timpul. Abia astept povestea nasterii. M-am uitat la poze si am innebunit dupa papusele dragele de ele.
Dianad zici sa inlocuiesc morcovii cu cartofi? Sa pun si niste marar?
Alinaalex esti o draguta ca incerci sa ma linistesti da mi-e tareee greu crede-ma. In Timisoara nu se prea ia spaga asistente de la asistente, spun asta pentru ca si eu am fost tehnician dentar si mama a fost asistenta de oncologie 30 de ani. De aia m-am mirat cand a zis Mihaser, cum sa primeasca de la ea?
Ema nu prea am mancat eu sarat niciodata dar probabil ca trebuie sa elimin de tot sarea. Multam de urari.
Va pupitez pe toate.
alinaalex spune:
ANAIRDA, te cred, ufff, cate nu suportam noi femeile, da uite, , gandeste-te cat de putin mai ai pana o sa-ti tii minunea in brate! si totul va disparea ca prin minune
, lasand locul altor griji...
EMA are dreptate, daca elimini total sarea din alimentatie, se mai amelioreaza simptomele atea neplacute.
ALINA si BB
35+
pozici
kim spune:
Doublemom, bine ai revenit pe la noi, felicitari pt dublul 10 si tine-te tare cu minunatiile tale de fetite ca merita!!!
Nshiro, lebadutzo, stai relax si pastreaza-ti din energie pt vineri si dupa!
Mihaser, mersi ca te gandesti sa nu racesc, pai uite ca nici nu prea mai ies din casa pe vremea asta ( a ajuns cu efectul de vant pana la -34 de grade) si ma intepenesc aici, ma mai invart eu prin casa, dar cred ca ma apuc de plimbari prin centre comerciale si orasul subteran...
Alinalex, ma bucur sa aud ca ai batut si tu pronosticurile medicilor.
Tinem pumnii fetelor la care vine barzutza zilele astea!!! 
34+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
alinaalex spune:
Fetelor, hallooooooo!!! Numai eu bantui pe forum???
Afara e o vreme super nashpa, la noi ninge incontinuu de aproape de 2 zile, acuma e viscol. N-am iesit din casa de duminica si atunci cu masina la 2 pasi distanta pt. niste cumparaturi mici... Cred ca ma tampesc deja in casa, vreau aeeeer! Dar chiar nu e de iesit afara.
Maine vine o prietena care are masina sa ma ia la un shopping prin oras, ca nu am mai fost demult sa-mi cumpar ceva si mie, mie personal! Numai sa putem circula, ca in oras e dezastru cu ninsoarea asta. Si astia la meteo prognozeaza ninsori non stop si urmatoarele zile! Horror.
ALINA si BB
35+
pozici
aida_o spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA
Aida,arati super!!!!!Nici nu te-ai ingrasat si nici nu te-ai schimbat la fata!Sigur faci fetita?
Andreea Georgiana,
Asa crezi tu si-ti multumesc ca ma faci sa ma simt mai bine
! Dar sigur am pus 17kg pina acum Norocul meu e ca nu am pus si pe fatza, asa ca lumea se poate pacali. Dar am pus... olelei... pe fund, pulpe, mijlocel...
Adar, na ca te pup si io, nu mai fii suparata
. Ce sa facem, ne-a luat sarcina mintile, si memoria... implicit :) Doublemom,
nu stiu ce naiba, dar iar m-au podidit lacrimile, cind am vazut pozele cu gogoselele tale asa de frumoase si mici. Cum vad poze cu cu nou-nascuti, cum mi se uda ochii.
Acum trebuie sa ies, ca-s la birou si se chiombesc astia inspre monitorul meu
Muah la toate

32+2
Alexandrawww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt