Mamici de martie-aprilie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

DOUBLEMOM, WELCOME BACK!!!

ce ma bucur sa aud ca sunteti bine toate trei fetele, felicitari pentru primele note de 10 si toate cele bune!!!

Noe 36+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Catrinuta,nu eu am ras de tine!!!!!Stiam ca vrei sa ne tii in suspans.

anairda,martisoarele alea imblanite(ca nu le poti spune caini...) apartin unor prieteni.Stiu ca sunt adorabili.

Dianad,am luat cadita de la Carrefour si am dat pe ea intre 500-600.000(nu mai stiu exact).Are suport pt. manute si fundulet.

Aida,arati super!!!!!Nici nu te-ai ingrasat si nici nu te-ai schimbat la fata!Sigur faci fetita?

Doublemom,bine ai revenit!Sa va traiasca puiutele care sunt tare frumoase(asa cum stiam dealtfel si de la Cezara)!

Nshiro,mai ai putin de tot si iti vei tine bebita in brate!!!Ai sa vezi ca nici nu-ti vei da seama cum va trece timpul...

Mai stiti ceva de Pispi?Ce o fi cu ea?

Daca vrea cineva sa faca o eco 3-4D la Iosup si nu reuseste sa-si faca programare,o cedez eu pe a mea,de pe 11.03.M-am programat inca din noiembrie,dar nu mai am nevoie,intrucat voi mai face o eco la Giulesti,chiar inainte sa nasc.Astept un PM.

ANDREEA GEORGIANA +35 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Bulă ajunge în America si nu stia cum să facă rost de bani. Merge el prin oras si vede un cabinet:"Dr. John vindec toate bolile din lume". Mai merge ce mai merge si vede un alt cabinet: "Dr. Smith vindec toate bolile din lume". Se gândeste el să-si deschidă un cabinet asemănător. Zis si făcut. "Dr. Bulă vindec toate bolile din lume". Acum concurentii s-au gândit să-l elimine si trimit la el un om să spună că nu are gust.
Pacient : Dom' doctor orice mănânc nu pot să simt gustul mâncării. Nu stiu ce să fac?
Bulă : Se rezolvă. Asistentă, vezi dulapul 6, sertarul 5, 2 lingurite.
Pacient : Păi dom' doctor asta-i câcat.
Bulă : Pacient recăpatat gustul.
A doua zi pacientul vine din nou.
Pacient : Dom' doctor am o mare problemă. Nu tin minte nimic. Uit de la mână până la gură.
Bulă : Nici o problemă. Se rezolvă. Asistentă, vezi dulapul 6, sertarul 5, 3 lingurit! e.
Pacientul : Dom' doctor dacă-mi dati iar câcat ...
Bulă : Pacient recăpătat memoria.
A treia zi pacientul vine iar.
Pacientul :Stiti dom' doctor am o mare problemă. Stiti eu cu femeile nu prea pot, ce mai , nu mi se scoală.
Bulă : Se rezolvă si asta.Asistenta te rog dezbracă-te.
Se dezbracă asistenta, se miscă pe lângă pacient, nimic.
Bulă : Da e adevărat dar stati linistit se rezolvă. Asistenta dulapul 6 ,sertarul 5, 6 lingurite.
Pacientul : Dom' doctor dacă-mi dati iar câcat te f*t si pe tine si pe asistentă de nu vă vedeti.
Bulă : Pacient recăpătat potenta .

ANDREEA GEORGIANA +35 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA
DOUBLEMOM-bine ai revenit,sa-ti traiasca gogoselele si sa va aduca numai bucuri.Sunt superbe nu am cuvinte.Ma bucur ca sunteti toate 3 bine si va trimit cate un pup pt fiecare
NSHIRO-iti tinem pumni,esti o fericita mai e atat de putin pana o sa-ti ti puiul in brate...........Vreau si eu .Multi sa nu iti fie frica noi suntem langa tine.

35w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika24 spune:

Buna burticute si mamicute!!

Doublemom ai niste gogosi superbe sa-ti traiasca!!

ANDRA_SIMONA sunt in saptamana 35.
NOE cum mai spunea cineva vrem nu vrem trebuia sa trecem si peste asta.
Pe mine mai nou ma lasa neuronii in sensul ca numai tin minte aproape nimic numai am chef sa fac nimic si cat e ziua de lunga ma vaiet mai ceva ca strabunica. Ma dor oasele bazinului intre picioare de abia umblu, afara nu prea pot merge ca una doua gafai de parca ar alerga turcii dupa mine, iat despre constipatie ce sa mai zic mai nou o rezolv cu lapte si portocale si asa de abia o rezolv. Dar cred ca si morcoveii participa la aceasta plantatie, oricum abia astept sa treaca ca numai rezist mult simt ca o i-au razna rau de tot deja m-am plictisit de toate, noroc cu voi ca mai citesc una alta si prind curaj ca altfel....

ok hai ca m-am vaitat destul va

erika 35w=2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Doublemom,m-ai facut sa rosesc! Gogosicile sunt absolut suberbe!SA iti aduca numai impliniri si bucurii.

Fetelor am pus un nou subiect pe odisee!
Cursuri de prenatale.Sa va uitati si sa imi ziceti ce parere aveti,si cat de util vi se pare.Va !O sa mai pun unul maine sau poimaine cu alaptatul!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

nshiro mult succes cu cezariana! Iti tinem pumnii.
ile vad ca si tu te apropii. Nastere usoara! Abea astept sa imi spui cum a fost.
Eu stateam ieri linistita ca mai am...dar aseara inainte de culcare m-am dus la baie si apoi m-am bagat in pat. La putin timp dupa am avut nevoie iar si ma gandeam ca e mai mult alarma falsa, dar din contra...si m-am speriat f. tare crezand ca mi s-a rupt apa. Nu va imaginti cum am dormit aseara .

Ileana 33+
Poze cu noi
Ghindoaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

MP, nu m-am decis la felul anesteziei. Acum zic locala, peste cateva ore totala. Probabil ca de frica in ziua cea mare o voi alege pe cea totala. Astept sa intre Ceela care tocmai a nascut prin cezariana cu anestezie locala sa ne spuna cum a fost.Andreea G, multumesc. Zilele astea ma duc in Carrefour.Doublemom, asteptam, toate cele care vom naste prin cezariana, si nu numai, povestea nasterii. Frumoase fete, sa-ti traiasca!Adar, cam ca tine sunt si eu...Fetelor cu hemoroizi, am intrat pe site la dr. Tutanaru si am gasit un remediu :"cartof crud ras pe razatoarea mare, pus local. e garantat 100%! nu e o gluma." asa ca avem cu ce sa inlocuim morcovii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ile si Nshiro va tinem pumnii sa mearga totul bine!

MP stiam ca Vladut e nerabdator, la fel sunt si eu...as vrea
sa-mi vad maine baiatul daca s-ar putea! Eu nu am facut eco 3d sau 4d iar la 2d nu vad mai nimic...sunt super nerabdatoare...vezi asta e partea proasta la berbeci :)

Andreea am citit si de masina ta, insa eu ma refeream la asta
dot com

Doublemom sunt foarte frumoase fetitele!

Tinuta apropos de gogosi...am inregistrat esec total in week-end...ori nu a fost buna drojdia, ori am pus prea multa faina, dar mai incerc eu...trebuie sa am skills si ptr gogosi!

Pupici 35w2d

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Salutare tuturor!!!
Fetelor, multumesc pt. urari, asa sa fie, sa stea bb in burtica cat mai aproape de termen, ca el saracu' e cumintel, am avut o sarcina super pana acum, in afara de episodul asta cu spitalul, si asta din vina mea, pt. ca sunt cam "tanara si nelinistita", nu prea am stare si nu prea-s obisnuita cu viatza mai putin activa... Acuma promit sa ma mai potolesc...Bine ca analizele-s bune, tensiunea e mica, spatele ma doare putin si nu ma pot plange de prea multe.
MP, sa stii ca m-au incurajat mult fetele cu care am fost in salon, care nasteau una dupa alta si dupa aia veneau si-mi povesteau ca e ok, te doare dar trece, de aia nu mai mi-e frica. Intr-un fel mi-era si ciuda ca eu am venit inapoi acasa cu bagajul tot la purtator!Fie ce-o fi, numai bb sa fie sanatos! Si dupa spaima prin care am trecut anul trecut, cand am fost operata laparoscopic, ca aveam trompele infundate, mi s-a depistat endometrioza si a trebuit sa o tratez si abia dupa aia am avut unda verde la facut copii, crede-ma ca mi-as dori si tripleti dintr-un sut! Si cu endometrioza ai sanse f. mici sa ramai insarcinata! Toti dr. mi-au spus ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap de am ramas gravida la 6 luni de la operatie, dupa un tratament hormonal de 20 milioane, dupa care ar fi urmat, alte si alte tratamente...Pe zice trece imi doresc tot mai tare sa-mi tin puiutzul in brate si daca-r fi sa crap de durere la nastere numai sa-l vad sanatos in bratele mele! Ca dupa aia, motor pt. bebe nr.2!!!

NSHIRO, curaj, capul sus, ca mai ai f. putin pana la marea intalnire!!! Apropo, arati super! Ca toate mamicile de la noi. Succes!
DOUBLEMOM, bine ai revenit, sa-ti traiasca gogosicile, sunt tare dulci, am vazut pozele. Refacere cat mai rapida!
NOE,MIHASER
MAMAARIADNA, felicitari!!! Asta da nastere!Te doare la basca! Felicitari pt. bb MARK, sa-ti traiasca, e tare frumos! Apropo, neamurile mele din partea sotului sunt toate stabilite de mult in Germania (ma cheama SCHMIDT dupa sot), oare de ce nu m-am gandit si eu la o nastere acolo??? In fine...Ai nascut la o clinica particulara, nu?
BAGHEERA, felicitari, refacere rapida si mult laptic pt. bebe MARC! Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii!
si restul fetelor!
Daca am uitat ceva , revin.

ALINA si BB 35+
pozici

Mergi la inceput