Mamici de martie-aprilie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

si ca sa vedeti ca mie mila de voi...si mie teama ca ramane bancul neterminat....andreea g rusinae ca tu crezi ca am uitat finalul bancului....

>> M: Oh, nu!. Ce s-a intamplat dupa aceea?
> > L : Pai nu este logic sora? O calugarita cu
> > fusta ridicata fuge mult mai repede decat un
barbat
> > cu pantalonii in vine ! > >

PERSOANELE CARE AU AVUT GANDURI MURDARE
> > PRIMESC CA "PEDEAPSA" 20 AVE MARIA SI 10 TATAL
> > NOSTRU

eu, stressul zilei de azi
38 cu 5...si nu e temperatura

un puiutz de moldovean

burtici burticoase si alte poze mumoase...noutatzi noi

catrinutza gravidutza

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Nshiro hai ca nasc eu vineri cu tine impreuna. Eu ti-am zis ca nu-i frumos sa nasti asa de una singura inaintea mea.
Catrinuta si eu tot 38 cu 5 si nu-i temperatura :)
Bueii ce ciuda mi-e de numa. Cand nu era cazul sa am contractii aveam 20 pe zi iar acuma cand ar trebui sa am ... pauza. Am avut una mai pe seara de m-au trecut transpiratiile de durere si gata, atat. Am baut si ceai de zmeura si inca nici un efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Fetelor am pus si eu 3 poze la albumul nostru comun ca eu nush ce am facut de nu reusesc sa le sheruiesc de pe mailu meu.

Rocsana esti o frumoasa, sa nu te mai aud ca te plangi de kg.
Andreea Georgiana ce-i cu minunatiile alea la tine in brate? Mor dupa ei. Iti dai seama ca ai mei au ramas singuri in casa? Vine o prietena si o vecina sa le dea papa si sa-i scoata afara dar in rest sunt singurei si stapani in casa dragii de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Holalario, mamici si burtici!!!

ce-i cu vremea asta afara in Buc? o zi soare, o zi zapada, azi vantu' de vest?m-am zapacit complet de la vreme...

alinaalex, bine ca a fost happy-ending pana la urma, spune-i si tu lu' bebe sa mai stea un picut la dospit, ca e asa de bine acolo...

ama, mi-am mai amintit ceva de prosopele eu am mai gasit frumusele si in Dragonul Rosu..la chinezi insa trebuie sa ai rabdare sa cauti, ca nu toate lucrurile sunt de calitate...insa daca esti perseverenta, sau daca mituiesti pe cineva sa mearga in locul tau ai mari sanse sa gasesti chestii faine de bebei la preturi mai mult decat ok, hei!- si facui si rime

adar, lasa frica ca nu e buna, eu sunt sigura ca si povestea ta o sa fie una super faina si pe urma o sa ridem toate de cat de speriate eram inainte

Bagheera, felicitari pentru bebel si multi multi

MP, eu pe 15 martie am programata cezariana- pai ce facem?nastem in aceeasi zi?

erika24, ca sa zic asa, avem de toate, eu deja am dat-o in paranoia ca pierd lichid ..desi imi dau si eu seama ca nu e asa si ca e normal sa se intensifice pe ultima suta de metri....sper

ile, pai stii doar ca hormonii fac party in fiecare zi la mine e la fel, am zile in care zici ca sunt capiata, nu se mai intelege nimeni cu mine, si zile in care ma simt ca un fluturas de 70 de kile care zboara prin casa printre floricele

aida_o, cool burtica!

ca tot erau laudati taticii mai prin capitolele trecute, trebuie sa il laud si eu pe consortul meu care nu numai ca ma suporta cu brio dar ieri s-a si prezentat cu un buchetoi imens de flori, asa, just like that plus ca in fiecare dimineata ma trezesc cu breakfastu gata, si roshiutza taiata in farfurie ptiu, sa nu mi-l deochi!

fetele, maine intru si eu in 37 saptamani, chiar de Martisor, si tot de maine i-am dat unda verde lu' asta mica sa vina cand are ea chef

va pupez

Noemi 36+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Ceela, Delia, Mamaariadna si Bagheera: felcitari, refacere rapida si copilasii vostri sa va aduca numai bucurii!nshiro iti tinem pumnii de pe acum pentru vineri! Nu esti singura care se gandeste ca in timpul cezarienei, daca vine un cutremur, fuge doctorul inainte de a termina operatia ... Eu din cauza asta am schimbat si spitalul cu unul a carui cladire parea mai solida. (ca sa se intoarca doc sa termine ce a inceput)Andreea G, unde ai gasit cadita cu suport si cat costa?Ema, si la mine intre sapt 30 si 32 bebe a pus doar 180g. cred ca o sa-ti urmez exemplul si o sa-mi fac o programare la Iosup-nu am mai fost la el din sapt 20 cand aveam IR usor marit pe o artera uterina. Asteptam astazi vesti bune de la tine!Tina, asteptam cu mare interes documentul in word.Vineri am reusit sa ajung la ecograf. Placenta e unde trebuie, copilul e bine si are podoabe care-l uimesc pe doctor (sunt mari!), lichid amniotic este. Scurgerea roz a fost cauzata de colul uterin. Mi-a dat deja voie sa-mi reduc treptat doza de gynipral pana la eliminarea lui si ramanerea pe nospa.DNP a ramas undeva dupa 21 aprilie, iar la fix 32s bebe avea doar 1620g, mai putin decat cele 1700g pe care le arata tabelele. Doc nu era ingrijorat de acest aspect, nici viitorul tata care prefera un copil mai slabut care sa nu-i semene la sunci . Ce nu stie prea bine viitorul tata este ca soacra-mea cand a fost insarcinata a pus 25 de kg pentru ca baiatul nascut la termen sa aiba doar 2570g . Astazi baiatul are 135kg!(eu am pus deja 19kg pentru o matza de copil de 1620g). As prefera un baiat cu 3500g la nastere si 80kg la varsta adulta.DianaD 33+ sau 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Laura Ioana, Andreea G, MP + Vladut, Anairda, Mamaariadna, Kim, Mihaser, Noe si restul fetelor care m-au incurajat:
Va multumesc din siflet de pupici si incurajari! Sper sa fiu in stare sa ma linistesc pana la nastere ca am auzit ca face tare rau stresul ...

Catrinuta - cum sa scapam mama de morcovi, tu nu vezi ca la mine se indesesc pe zi ce trece ?????

Mamaariadna - ce-ti pasa ... acum stai cu bebelu in brate si faci figuri si te dai mare pe aici, ai ?????

Nshiro - VINERI FACEM GALERIE !!!!!!!!! VINE MARIA SAN !!!! URAAAAAA!!!!!

Bagheera - iti doresc refacere rapida si un bebel sanatos, ca restul le faceti voi, nu-i asa ? Sa va dea Dumnezeu bucurii si sanatate si sa auzim de bine!

Noe - sa dea Dumnezeu sa fie asa, ca de n-oi rade ....

Diana - stai linistita, sanatos sa fie, ca de grasi si grase ca mine e plina lumea...

Tinuta - draga mea, tu ce mai faci, ca eu ti-am mai trimis sms, dar nu mi-ai dat nici un bip inapoi. Esti suparata sau ai treburi, ca te bat rau de tot daca esti suparata ... Sau ... ai si tu morcovei ...???

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna burtici si mamici!

Laura,daca s-ar putea sa evitam faza cu nascutul ar fi bine,dar nu avem scapare,din pacate...si trebuie sa fim curajoase si increzatoare in Cel de sus.Curaj si tie! Si multa sanatate socrului tau!
Alina,e bine ca esti curajoasa si ca deja iti mai doresti un bebe!Ne mai dai si noua curaj...
Loriana,multumim ca ne-ai povestit si noua cum a decurs nasterea la tine.Mi-am amintit si eu de acum 4 ani cand am nascut tot la Municipal,tot prin cezariana si tot cu anestezie generala.M-au ofticat si pe mine asistentele care cica trebuiau sa te invete cum si ce sa faci cu un copil abia nascut,dar bine ca am trecut repede peste.Am vazut si pozele.Ai o comoara de fetita!
Catrinutza,multumim de incurajari...chiar asa,curaj gaina ca si tu mai ai putin!
Anairda,sanatate multa si tie!Tinem pumnii sa fie bine si sa apara, domnule, contractiile alea atat de dorite.
Mamariadna, ce super ca il scoti deja pe afara si nu tii cont de toate babismele...Pe aici numai aberatii,zau asa...ca nu ai voie sa il scoti pana nu il botezi si alte prostii.Foarte dulce poza cu fratiorii! Ma gandeam ca asa va fi si al meu cu nasul lipit de patutul lui Matei.Niste ingerasi.Datorita lor uitam repede greul prin care trebuie sa trecem.Sa iti traiasca si sa ne traiasca la toate!
Tania,si eu am senzatia ca mi s-a marit rau de tot burta si abia ma misc...nu mai spun ca ma incalta tati si ca ma milogesc de Vladut daca scap ceva pe jos...Asta cu toate ca toata lumea imi spune "vai dar nu ai burta aproape deloc!"
Ile,si pe mine ma doare intre picioare rau.A zis dr ca asa e normal...Oau,deja saptamana 39?Doamne ajuta sa fie bine si sa ne dai vesti minunate!
Mihaser,asa ziceam si eu ca nu e importanta zodia,dar tot mai multa lume imi zice ca baieti pesti nu e chiar asa bine...eu nu cred,dar...Vladut zicea si el,iti dai seama sa mergeti mai repede la spital ca asa imi zice si mie.El nu mai are rabdare.Voi insa stati linistite si asteptati termenul!
Nshiro,bafta multa vineri! Ne vom gandi la tine! Am vazut pozuta cu burtica.Esti o mamica super,nu te plange.Nici nu se vad alea 16 kg.Si sa vezi ce urgent o sa le dai tu jos dupa.Doamne ajuta pentru vineri!
Aida,super burtica,super ochi!
Noe, cred ca da, o sa nastem in aceeasi zi...sa vad insa ce zice si dr...Iti fac baiat pentru fata,primesti? Ai super sot! Sa iti traiasca! Dar sa stii ca si eu am...
Dianad,si Vladut la nastere avea 2 850 si acum are 22(si abia are 4 ani;plus 1 m si 12 inaltime).Si ce daca,sanatosi sa fie! Si sa fii si tu sanatoasa!Ce anestezie faci pana la urma,te-ai decis?
Tinuta,un pupic special pentru tine!

Gata fetele,va imbratisez cu drag!

Monica 36+

Pozele noastre

Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Adar,.

Pozele noastre

Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Salut burtici si mamici!
Felicitari din toata inima fetelor care au nascut din 16.02 pana acum, sa va fie bebicii sanatosi, frumosi si sa va umple inimile de bucurie !!

Stiu ca asteptati de multa vreme poze cu gogosicile ! Sunt in album !

Stiu ca ati crezut ca v-am parasit, dar va cer iertare si daca va spun ca azinoapte a fost prima data cand am reusit sa dorm mai mult de doua reprize a cate o ora ca pana acum. Am dormit in sfarsit 4 ore consecutiv!!! Un adevarat rasfat!!
Dar cu toate astea sunt o mamica fericita!! Mai vreau sa va multumesc pentru galerie si pentru urarile voastre in legatura cu care Tinutza m-a tinut la curent prin telefon, lucru pentru care iti multumesc oficial, draga Tina. AA! De trecut la listuta ca fetele au avut amandoua Apgar 10.
Inca nu am apucat sa citesc din urma - dar vreau sa o fac foarte curand pentru ca vreau sa stiu si eu despre voi cum mai sunteti si cat de mare a mai crescut morcovelul.

Sper sa gasesc ragaz sa scriu epopeea nasterii, care nu a fost deloc asa traumatizanta cum ma asteptam. Am facut operatie cezariana cu anestezie epidurala, chiar daca se pare ca printre medicii mai in varsta, in special sefi de sectie, se pare ca e ceva neobisnuit. Spun asta pentru ca m-am trezit ca eram o mica celebritate prin spital - adica cea care a facut cezariana cu peridurala!

Chiar daca gogosicile au inceput sa aiba colici uneori sunt tare cumintele si am inceput sa avem un oarecare program, asa ca sper sa pot intra mai des pe forum de acum incolo.

Miha
mamica cu doua fetite

poze cu gogosicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Neatza fetelor!

Felicitari noilor mamici! Sa aveti bblushi sanatosi, destepti si frumosi!

Am lipsit si eu motivat cu o toxiinfectie alimentara, tocmai acum cand trebuia ingrasat BB. Bine ca a trecut si ne-a revenit si pofta de mancare. Am slabit aproape 2kg in 3 zile, dar ne revenim noi.

Am oprit gynipralul si am ramas cu vitamine, no spa si scopantil. Asta e semn ca se apropie...

Loriana, mesajul tau ma incurajeaza!Multumesc!

Va pup pe toate fetelor!

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput