Mamici de martie-aprilie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Bagheera, sa-ti traiasca bebe Mark sanatos si frumos, sa-ti aduca muulta muulta bucurieeeeeeeeee!

Loriana, ti-am vazut fetita, e frumoasa si o haioasa, mai ales cu costumasul acela cu galben! Ma bucur ca ai trecut de greu si sunteti asa bine amandoua.

Ariadna, tare viteaza mai esti! iar bebelinul e un scump bineinteles, m-am topit cand i-am vazut pe fratiori impreuna in poza de la spital. Auzi, dar tu folosesti perna la bb?

Adar, uita ce de pupici si inca noi te pupam pe rand...numai sa-ti treaca morcovul!

Olgutta, mersi, eu am trimis o gramada de cupoane cum am tot primit brosuri si oferte, nici nu mai stiu pe unde, cred ca n-am scapat nimic .

Tecla, mortal filmuletul cu bebelusi "tu cum esti" de pe situl comun. Fetelor, sa va uitati!

N_shiro, lebada iti spun de acum, iar tb sa te cert, stiam eu ca exagerezi, esti o balerina cu burtica, nici vorba de sunculitzele de care te plangeai atata. Bb o sa fie mandru... peste cate zile? Tinem pumnii!

Ieri am iesit la zapada, desi m-am echipat cat am putut de bine, mi-a inghetat fatza, langa fluviu batea un vant de plimba zapada din loc, si parapantistii pe gheata dar la galushca din burtica tare i-a placut...

pup toate fetele si bebeii ...

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Mama,mama ce va mai plangeti ca va este frica de nastere si ca vreti sa nasca altcineva in locul vostru!!!!Pai,poate se indura Ariadna,ca tot are pile la Doamne Doamne,si primeste nasteri scurte si usurele...

Tania,daca te incalzeste cu ceva si eu scap totul pe jos(unde si raman multe pana vine tati..) si eu ma simt grasa si greoaie.Si,ca sa pun capac,am avut masina in service,la revizia de 10.000 de km si astazi a trebuit sa o scoatem.Cum tati nu putea conduce 2 masini,m-a luat cu a lui pana acolo si la intoarcere am venit cu Buburuza mea.Pe langa faptul ca toata lumea m-a claxona si eu nu stiam de ce(mergeam enervant de incet...),am constatat ca nu mai am reflexe.Si,la modul serios,sunt un f. bun sofer.Sau,ma rog,eram...
In fine,ma apropiam de casa cand,la un stop(pe Bd. Timisoara,pt. cine cunoaste zona),vine langa masina vesnicul cersetor al semaforului(unul urat,slab si in pijama)tremurand,ca doar facea parte din scenariu.Asadar se apropie de geam si inainte sa intinda mana sa bata in geam,exclama:Mancati-as,asta a inghitit un balon!!!Si...a plecat.
Am ras pana acasa in hohote!

Laura Ioana,sanatate multa socrului tau si nu-ti face griji,pt. ca el va fi bine si tu vei face un reclamamascata pe cinste.Hi!

ANDREEA GEORGIANA +35 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

si eu vreau sa-mi bag poze la contul comun, da' nu stiu cum...

ALINA si BB 35 fix
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

FELICITARI LA TOATE NOILE MAMICUTE..SANATATE MULTA VA DORIM, SI LA VOI, SI LA BEBELASII FRUMOSI :)
Tare dulci sunt.. Lapte mult..si sa creasca cuminti si mancaciosi :)
Va pup pe absolut toate mamicutele si burticutzele!!!!
Bia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Felicitari noilor mamici Ceela, Delia, Ariadna, si Baghera ! Bebelusii sa fie sanatosi, mancaciosi si cuminti!

Dupa cum vad in poze,avem numai bebelusi frumosi.

Eu nu am mai scris , desi va citesc in fiecare zi.
In ultima vreme zilele mele sint cam la fel, nu fac decit sa ma plictisesc si sa astept sa nasc.
In general ma simt bine, mai putin durerile de spate care ma omoara.
Si ca tot nu aveam ce face, am mincat o portocala, ca nu m-am putut abtinesi acum ma lupt si cu acidul.
Trec rapid de la o stare la alta. Ba sint in toane bune, ba imi cade cerul in cap. Uite asa o tin. Stiu, sint hormonii, si nu am ce face.

Ariadna, nu pot sa spun decit ca esti o norocoasa,doar 2 ore de la prima contractie????. Påi asta da nastere!!! Frumoasa povestea ta.

Andra Simona, si eu am secretiile astea .Plus ca ma doare intre picioare nasol ,am impresia ca sta sa imi cada bb pe acolo. Mai mereu stau intinsa pe canapea.
Dar ,deh, sint in sapt 39.

Fetelor ,care sinteti in sapt 39, au inceput sa apara semenle nasterii?
Eu tot astept .

Va pup si o seara buna.

ile 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Bagheera-Alice felicitari ptr bebe Marc...abia te astept
sa ne povestesti cum a fost nasterea deoarece si la mine o sa fie tot
asa

Catrinel_17 sigur ne intalnim! Apropos sper ca ai o pila la
pasapoarte...eu am stat la o coada...din noapte!
Faza cu picioarele in sus am folosit-o ptr a-l concepe pe bb..oare o sa mearga si ptr intoarcere? O sa incerc si eu!
Cred ca o sa nastem cam in acelasi timp! E mare aglomeratie de bebei in perioada aia!

Ama mersi ptr raspuns...asa e cu medicamentele astea compensate...cred ca multi renunta din cauza stressului! si mai zic vai ce subfinantat e sistemul! dar platim si asigurari si platim si din buzunar cam tot.

Irina curaj! suntem alaturi de tine!

Adar pupici si de la mine

MP ce importanta are zodia, Matei sa fie sanatos...Il pupam si noi pe Vladut, insa nu ne grabim sa ajungem la spital...mai spre sfarsitul lunii o sa aiba multe poze cu bb.

Loriana sa va traiasca Mady si sa creasca mare, ca frumoasa
este! Multumim ptr poveste...puteai sa te mai intinzi, noi nu ne suparam!

Ariadna multumim ptr poze! Sunt super!

Noe si noi tot tatic internaut avem ... dar proiectele astea nu se mai termina si ne cam pierdem rabdarea...relansarea are legatura cu o insecta de prin vecini, de aici?

Andreea G multumim ptr raspuns!

Kim ai grija sa nu racesti!

Rocsana esti super in poza! Cand mergi la spital?

Laura Ioana sa va ajute D-zeu sa treceti cu bine de hop-ul asta...mai ales daca e a doua, imi dau seama ce emotii aveti cu toti!

Anairda o sa cumpar cat mai multe lamai, insa sper sa scap repede de-acolo...ultima data cand am facut operatie la spital m-am ales si cu paduchi!

Catrinutza multumim ptr tot ceea ce faci sa ne mai scoti morcovii de pe plantatie!

Alina ma gandeam eu ca tu nu esti absenta nemotivata! Bine ca s-a terminat totul cu bine! Felicitari ptr partea cu spaga!
Vorbeste cu Tina sa iti dea parola de la contul comun si o sa poti pune poze cu tine!

Salut toate celelalte burticute!

Pupici,
35w1d

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Hahahahahahaaaa Andreea Georgiana si eu am inghitit balonu si a meu e mareeee :))
Mihaser si eu tot cu picioarele in sus :)) Sper sa nu te alegi cu paduchi de data asta ca mai aia iti lipseste.
Fetele am fost azi la control si m-am speriat tare. Cand mi-a vazut medicu picioarele si mainile asa de umflate si tensiunea marita ... se uita la ce scrisese asistenta ca as fi pus 16 lb intr-o saptamana (adica vreo 7 kg) a zis ca am facut eclampsie. Ma pune la monitoare bebelina nici o miscare. O stimuleaza cu curent o data, de doua ori, nimic. Zice gata la spital. Abia dupa aia a catadicsit domnisoara sa se miste si au verificat din nou greutatea si tensiunea (tensiunea tot mare) si urina (noroc ca era negativ testu), m-au trimis inca o data sa-mi iau sange si m-au programat peste 3 zile din nou la control. Ma plesnise plansu de frica sa nu aiba ceva bebe a meu si mama saraca s-a speriat dar se pare ca bebelina e bine, doar un pic cam puturoasa, in schimb eu sunt plinaaaa de apa. Deseara trec pe ceai de zmeur, pe chestia cu picioarele in sus si maine dimineata plec la plimbare in parc ca trebuie sa iasa fata cat mai repede.
Vrea sa vb cu Delia in seara asta sa vad cum se simte.
Va pe toate.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

[red] FELICITARI NOILOR MAMICI SI SANTATE MULTA NOILOR BEBEI. SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE, FERICIRE, NOROC, MINTE MULTA SI PARTE DE TOT CE-I MAI BUN IN VIATA!

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

CEELA, DELIA, ARIADNA, ALICE FELICITARI pentru bebelusi! Sa va traiasca puii, sa fie sanatosi si sa va faca viata insutit mai frumoasa!

Eu sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile, ca daca stiam nu ma duceam ca inecata la munca pana vinerea trecuta, stateam si eu ca omul sa-mi termin treburile, acum asta e tre sa bag tare zilele astea. As mai avea ceva curatenie de facut, cumparaturi, drumuri, ooff si toate pana vineri. Azi merg la spital pentru niste teste si va mai spun maine ce si cum.
Nici eu nu am putut intra doua zile si tare m-am mai enervat, mai ales ca afara a plouat cu galeata si nu prea am putut face nimic. Au aparut bebelusi, mamici noi...
Ioana bine ai venit! A doua mamica cu gemeni! Wow!
Simona Toma eu nu o sa-l infas pe bebe in nici un caz... chiar faza petrecuta saptamana trecuta, cunosc la spital o tipa, o slovaca ce trebuie sa nasca odata cu mine si ma intreaba de infasat daca am gasit cele necesare pe aici. Ii raspund ca nu si ca nici nu am cautat. A facut o fatza la mine de parca as fi omorat un om si a inceput sa-mi predice cat de bine este sa infesi copilul pana la doua luni etc etc... Am lasat-o sa vorbeasca, i-am zambit...si gata. Tetine de biberoane eu am cumparat de latex. Si bebele meu la 29 de saptamani era cu capul in jos si la 31 isi schimbase pozitia...
Tina multumim pentru info despre alaptare si asteptam documentul in word!
Aida sa stii ca si eu majoritatea plangerilor care le-am auzit au fost cele de dupa nastere nu de inainte... Toata lumea zice ca nu-s usoare ultimele luni de sarcina dar ca greul dupa aia vine. Numai ca mie imi place sa cred contrariul
Noe, Adar, Mihaser, Catrinutza, Laura Ioana, Tina, Andreea Georgiana, Kim , Aida, Lady Hawk, Catrinel, Erika va multumesc din suflet pentru incurajari!
Biuta, Sinona Toma, Catrinutza, Ciuf referitor la intrebarea de ce fac cezariana la 37 de saptamani, o fac pentru ca asa a hotarat doctorul. A zis ca ca o sarcina la 37 s este considerata la termen si cum din momentul asta bebe poate veni oricand, e preferabil sa evitam declansarea travaliului pentru reusita operatiei, caci altfel se opereaza un uter relaxat si altul care se contracta...
Polixeni cutremure zici??? Brrr! Fereasca Dumnezeu! mai nou eu ma gandesc daca incepe un cutremur cand sunt eu in operatie si fuge doctorul si ma lasa sa taiata...
Ciuf tare tare sugubat Luca al tau!!!!! De ce nu scrii la poznasi??? Te-am mai intrebat da nu mi-ai raspuns...
Mihaser, Alinaalex, Andreea Georgiana felicitari pentru achizitiile bebelusilor. Sa le stapaneasca sanatosi! Si noi vrem pozici!
MP lui Vladut! Si sanatate fratiorului!
Mamaariadna SUPER povestea nasterii. Efectiv m-ai lasat fara cuvinte. Nu ca a fost usor, dar tonul tau si optimismul sunt de milioane!
Alinaalex bine ai revenit! Sper sa decurga totul ok pana la capat!
Laura Ioana eu zic sa mergi linistita cu masina ca nu are ce sa se intample... doar sa conduca tati mai atent si sa evite gropile. Pana la Bacau nu e mare smecherie...
Adar lasa ca ai sa scapi usor! Ia sa vezi ce surpriza frumoasa o sa ai! Si uite pupici sa nu mai fii suparata!
Loriana tinem pumnii sa pape Mady mult mult sa nu mai zica doct "slabanoaga". Multumim ca ne-ai povestit cum a decurs!
Ema tinem pumnii si tie sa recupereze bebe greutatea!
Ariadna sedere placuta mamei tale! Sa va bucurati una de alta! Imi pare rau ca stai rau cu edemele..., dar bine ca e bebe bine, nu?
Kim lebaduta zici? Tot ii bun la 16 kile in plus...sunculitele sunt si sunt bine ... poza e de vina... multumesc oricum . Pai vineri e marele eveniment...
Ceela, Loriana si Ariadna v-am vazut "dulceturile"! Niste scumpeturi perfecte! Sa va traiasca! Abia astept si eu!
Hai cine mai naste vineri cu mine? Nu ma lasati singura!!!!!!!!! Ile, Irina!!!!!!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Laura Ioana, sanatate socrului, si fiti optimisti! Sigur va fi bine!

Am pus si eu o poza cu burtica, de azi.

32+1

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput