Mamici de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
Ce pauza pe aici! Iar n-a mers forumul?
Daca tot am intrat,sa dau raportul: Diana s-a trezit la 3,a papat din ambii sani cate 5 minute,la ora 6 iar s-a trezit,dar a servit doar unul.Pana la 7,30 a stat in patutz si s-a scremut,apoi a mai papat putin din unul pe la 8,cand a inceput sa se smiorcaie.Cand am vrut sa il ofer si pe celealat a inceput sa zbiere...de somn! A adormit iar putin,a mai gustat ceva pe la 9 cand a fost tare vesela,a zambit si "am discutat" ,ea mai mult din maini si picioare Dupa ce ne-a vizitat si unchiul vreun sfert de ora,a mai papat putin a venit si tanti cu cititul contoarelor ... ne-am mai smiorcait un pic si iar somn de voie in carucior. Acu' asteptam sa vina buni sa preia stafeta...Si sa pot trage din greu la conta.Ca iar l-am delegat pe fratelo sa plece teleleu prin oras in locul meu, cu declaratiile si cu concediul meu la firma. Si apoi sa ne cumpere Pampers,daca tot merge des prin Selgros si Metro.Si vineri i-am dictat o lista de cumparaturi...
Tot ma gandesc cum va descurcati singure majoritatea,mai ales Mirela de exemplu,ca eu am pe mami bucatareasa,pe Ghita "menajera" si pe frate-meu cal de bataie,mai nou si pe tati doica,dimineata pana vine mami...si abia ma descurc! Bine,adevarul e ca am conta pe cap ,dar oricum! Nu ma vad iesind singura la plimbare cu ea,deocamdata! Ce sa mai zic de cumparaturi ca Irina! Abia o tin in bratze! Caruciorul trebuie manevrat de doua persoane,cand se iese/intra in bloc,iar trotuarele sunt pline de hartoape.Voi ati folosit marsupiul? Ca nu prea vrea mami sa ma lase,plus ca nu stiu cum il pot pune peste hainele de iarna,ca sa nu mia zic,cum incape ea cu salopeta aia groasa acolo!
Vine mami !Am roit-o!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Tanti La multi ani!!!!!!!!!!!! Sanatate, fericire si tot ce iti doresti de la viata.
Monica pai eu merg la cumparaturi cu Marian si cu bebele prin cos si de abia astept ziua d emarti cand e liber. Ca asa mai eis si eu. Da am noroc ca fiimiu dormiteaza la greu pe unde il scot.Macar acum sa bage somn ca poi cand o sa inceapa sa ceara nu il mai iau.Iar cu marsupiul eu l_am folosit doar in casa pana acum ca afra nu am avut cand ca doarme.
Hai ca revin ca am uitat ce vroiam sa spun.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ursoaica merci de urari . La cati maimutoi mi_ai trimis am incercat o interpretare ca suna frumos dar ma apuca pastele cred dc incercam. Inca o data merci.
Giova e cu sistera.
Fetele noi cand trecem la scutece?
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

TANTI - La multi ani si multe bucurii alaturi de bebe Andrei! Petrecere frumoasa si cadouri multe!

IRINA deci fratelo dormiteaza la cumparaturi... ca Nicolas atipeste si el dar nu rateaza momentele importante. Sambata adormise in masina cand ne-am dus la restaurant sa vb de botez. Robert, ca un tata "denaturat" zicea sa il lasam in masina... sa doarma copilul sa nu cumva sa il sperie muzica de la rest... ca erau nunti-botezuri pe-acolo. Aiurea... cum a oprit motorul... a facut papanasul niste ocheaneeee.... Cum era el sa rateze sa vada localul... deh.
Nicolas doarme doar daca e hurducanit... cu carutul.. cu masina...il pun pe Robert sa mai ia cate o groapa cand vad ca nu il fura somnul.

IRINA nu ne spui ce cadouri ai primit de ziua ta?

Ursulina cum ti-a dormit printzesa azi-noapte?

Chiar ... cand trecem la scutece? Ca mai sunt 2 zile si e 1 martie. Oare celelalte fete ne mai anunta care cand a mai nascut sau le asteptam aici pana aflam vesti?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Sal.gagici....
Semnam si noi condicuta...Profit ca doarme printesica mea....
TANTI.......sa fii fericita...sa te bucuri de tot ce ai............
Fetelor..am luat 9 la examenulde simbata....si sunt disperata,ca duminica am un alt examen...la
Marketing international..unde trebuie sa fac si un nasparlos de proiect....
Fata mea deja sufera de "bratic"...Seara doarme cu mine in pat..pe tati l-am expediat...
Si de cind am facut mutarea asta...e mai somnoroasa...Ma trezeste cam de 2 ori...papa..si
adoarme la loc...Doamne-ajuta....
Nu sunt foarte incintata ...ca mi-e chiar dor sa dorm si eu in bratic la tati....dar....
C"est la vie......Nici tati nu e foarte incintat....
Aseara adormise linga noi...si nu-i venea sa mai plece........
In rest...suntem fornaite..dimineata i-am scos niste muculeti......mamaaaaaaaaa....
Sper sa nu fi racit....Ii pun si eu ser cald in nari....O sa iau Nasomer...
Mai nou se cojeste pe frunte...de la ce oare...??????
Are si niste bubite...in zona soldului...nu multe..Mi-e teama sa nu fie alergica la Pampers....
De papat papam titi...si cite o completare cu Milupa...Aptamil...
Ceai nu i-am dat inca...Nici nu stiu..sa-i dau...sa nu-i dau...????
Doctora noastra inca lipseste..nu e in tara....
Miine mergem sa facem o eco de sold..preventiv..Asa ne-a dat indicatii...
Cam atit....
Pup toate fetele si bebelinii...
Ma duc sa incerc si eu sa dorm putin linga ea....
Pup...
Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti fetele,

Am intrat scurt sa va dau un link catre niste produse naturiste pentru colici, constipatii, bebei fff agitati. Eu nu le-am incercat, dar azi il trimit pe Ovi sa imi ia sa le am in casa..se gasesc numai la Helpnet :http://terapeut.ro/commerce/index.php?manufacturers_id=115.
Pupici la tot poporul si in special ochiosului frumos.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata mamici si burtici,

Tanti sa traiesti, la multi ani, sa fii fericita, iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti in viata
[majoreta
Monica eu am avut CM 10 zile dar nu m-a durut burta,am suportat cu stoicism un debit mare timp de 7 zileParca tu nu stiai daca ai CM sau hemoragie? Poate asa trebuie sa fie primul CM dupa ce nastem.CU socrosenia bine ai punctat cine a spus ca i-am atras atentia, a fost finuta nici nu intrase bine pe usa, era pe hol si am luat-o in primire sa aiba grija ce face ca daca se repeta, mai vine aici o data pe lunaCulmea ca de atunci nu mai sant probleme!!! Aseara a dormit Angelo de la 19.30 pana la 1.00 a mancat si a dormit de la 1.30 la 5.40 iar a mancat si a dormit pana la 10.00 De cate ori se scoala bebu,il schimb cand face pauza cu mancatul.
Irina chiar ca ar fi fost misto sa faci poze cu Mario in brate la black man E din ala care se imbraca cu haine largi sau gen african amarat?Cateodata stau si ma gandesc daca sa ma apuc de fumat sau nu si imi aduc aminte ca un pachet de tigari este 4 € si imi trece plus ca nu se mai fumeaza in casa si mi-ar fi greuGiorgos cica s-a lasat de fumat dar il simt cand vine de la sv. iar pe Robert in expediez pe balcon cand vrea sa pipeze
Teolinda abea astept sa faceti botezul sa vedem poze saptamana asta o sa fie stresanta dar o sa treaca, important este sa iasa totul asa cum doritiCe bine ca Nicolas doarme asa bine!!!
Paula, Ioana si Ana: vrem poze de la botez si sa ne povestiti cum au stat bebeii de cuminti cand i-a bagat parintele in apa
Revin mai tarziu, trebuie sa pape Angelo!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna fetelor!

Ieri nu mi-a mers forumul de nici o culoare, asa ca cu intarziere...

LA MULTI ANI IRINA SA FII FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA!

Si pt astazi...

LA MULTI ANI TANTI, MULTA FERICIRE, SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI!

Irina ne mutam la scutece cand termina de nascut toate gravidutele noastre momentan disparute! Desi le inteleg, cred ca in locul lor nici eu nu mai intram... pana si mie imi faceau rau mesajele si jalea de pe aici!
DAna sunt sigura ca totul o sa fie ok cand o aduci pe Oana acasa, o sa se indragostreasca de SAnsana imediat. MA bucur ca nu ati avut probleme cu colicile!
Nico incerca sa nu o obisnuiesti sa stea cu tine in pat ca dupa aceea ai probleme. Si Cristi doarme in living acum... ca nu are sens sa se trezesca din 3 in 3 ore. Dar ff rar o las sa doarma cu mine in pat, numai cand sunt rupta de oboseala si adorm cu ea la tzatza. Atunci ma pacaleste...
Monica vad ca te distrezi si tu cu Diana ... ce sa facem, asteptam sa crestem mari!

Restul fetelor pupici!

Noi suntem mai ok de 2 zile, doar facem puitin urat cand e sa targem niste bashinutze sau un kaki. In rest e mai bine, nu mai urlam asa de rau.
Singura problema... ca ma dor sfarcurile in continuare de mor. Probabil nu o sa-mi treaca niciodata. Asta e. Vorba lui March, am devenit masochista si nu mai tip asa de tare.

J si Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NICOLE ce-as trage si eu un nani!
URSULINA imi place ca-i pus si patul acolo
TEOLINDA ma gandeam la ce-ai zis si acum nu stiu daca s-a trezit Diana azinoapte de foame sau de kk
Fetelor, i-am telefonat pediatrei si cica daca face o luna in intai tot dupa 25 a lunii face vaccinul! Deci aproape va avea trei luni! Ati mai auzit asa ceva? Trebuie s-o sun prin 22 martie sa ne programeze! Macar va fi mai cald afara...
Eu inot in hartii,Diana e cuminte,a mai papat o tura si a adormit dupa aia,mami dupa ce a manevrat si ea hartzoagele (ca si ea are...daca-i "patroana" ) e la bucatarie face papa.
Vad ca tot pauza e pe aici.
Si chiar cand ne mutam? Cine da semnalul? De fapt trebuie sa manevrez sa vad unde ne mutam ca nu prea am intrat prin zona aia!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit acasa!!! Salutare la toata lumea!!!
Nu am apucat sa citesc decat 2 pag, dar recuperez eu azi.
In primul rand, caci vineri am uitat si sambata doim. nu am mai deschis compu:
Irina !!!! Sa fi sanatoasa, iubita de cei 2 barbati ai tai si sa ai parte numai de bucurii alaturi de ei.!!!!
esti geloasa ca Mario a zambit la alta femeie? Lasa ca trece pana se insoara.te obisnuieste de pe acum cu asta.
Dana este superba Roxana. sa va traiasca!!! Mai asteptam poze. la Oana.
Florinini un adevarat flacau David.
Ioana sa va traiasca micul crestin!!!
Tanti multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!

Sa va zicem cum a fost in prima vizita acasa: pe drum a dormit tot timpul, s-a trezit doar la papa. Toate astea 3 zile, a fost un cuminte, a stat la toata lumea, nu a plans, nu a avut colici, chiar le-a ras si le-a gangurit. s-au topit toti.bunicii mei sunt muti, saracii de ei. nu credeau ca traiesc ziua asta.
Marco gangureste la greu, ne privim manutele si ne place tare pumnul. cum am venit acasa imi urla de numa. il trimit inapoi la Alba.[:D}
Am fost si in prtit, sa ne vedem iubita, dar am dormit toata vizita si Anna a urlat tot timpul.
Am gasit si restaurant pt. botez, acum astept sa-mi zica pretul pe meniul pe care l-am facut, sa vedem daca ne convine.
Sunt moarta de somn, caci ne-am trezit devreme.

mai citesc si revin.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput