Mamici de ianuarie - februarie 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
Vorbesti de lup...
Hai IRINA ca de cand astept ziua ta,eram cat pe aici sa-ti urez ieri la multi ani,in ultimul moment m-am uitat pe calendar 
Pai,cand nu intri tu,e pustiu pe aici...
Nu ne-ai zis de negru...
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Monica man in black l_a plimbat in casa pe fiimiu ca eu faceam clatite si Marian ii pregatea baia . Iar fiimiu parea foarte fascinat de el. Si invers. Adevarul ca nu prea i_am pandit ca am prins si eu momentul sa mai bag o pipa si sa stau linistita.
Irina
monica70 spune:
IRINA te-ai apucat deja de pipa
??? mai bine ia o cioco! Si pentru mine! Eu am trecut pe stafide,smochine si curmale in loc de cioco.
Din cand in cand mai bag si baton de ciocolata,cand mai cumpara Ghita.Dar,totusi,nu ca altadata!
De ce nu i-ai facut o poza cu negrul? Merita! ![]()
Oare nu facea ca frate-meu ieri seara,cand plangea Diana " dormi-dormi...dormi-dormi" soptea/canta ,ca un fel de nani-nani,de s-a spart Ghita de ras cand l-a auzit!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Da m_am apucat din cand in cand ca la 5 euro pachetul deja devine moft deci .... lux.Pai ia spune_i lui fratetu poate facem un grup ca si eu am o voce si niste versuri de vecinii mei de la 3 sud _est ar fi gelosi.
Irina
monica70 spune:
Ce voce,ca la noi in familie e jale.Doar Ghita are voce,poate il mosteneste Diana! La generala,cel mai groaza imi era de ora de muzica,de atunci aveam simtul ridicolului
Cand cantam in cor,cantam in soapta
sa nu le stric treaba 

Eu am si vocea mai groasa putin,asa ca iti imaginezi...
Dar Dianei se pare ca-i place,oricum nu "cant" in prezenta altcuiva,sa nu faca infarct ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
Am plecat la muls (ce-am ajuns!) ca deja ma trag in jos si fiica-mea nu da semne ca s-ar trezi sa ma salveze. Culmea,ca si dupa ce ma mulg,mai gaseste pe acolo cat sa se sature...
Noapte buna! Si o saptamana buna!
Ca a noastra o fi cam plina: in primul rand vaccinul,apoi conta,plimbari pe la primarie,schimbat Pc-ul (nu stiu exact cand,dar urmeaza...) etc
Uitam, unde ii da vaccinul asta,in picior sau in mana?
MONI si
DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
Buna seara fetelor!
Merge forumul asta cand are el chef... si in ultima vreme mai mult n-are chef.
IRINA inca odata LA MULTI ANI! si toate cele bune la tine sa se adune!
IOANA si ANA sa va fie de bine botezul puiutilor si va asteptam cu nerabdare sa ne povestiti cum a fost si sa ne puneti si foto in album.
PAULA - sa-ti traiasca micutul crestin si te rugam sa ne dai detalii si chiar pozici.
MIRELA - sunt criminali vecinii tai de apartament... Ce-o fi lumea asta atat de rea... nu inteleg. Ai grija de tine si de Dani.
Cuscra - vad ca Anastasia se potriveste de minune cu Nicolas al meu... la capitolul probleme kk. Noi luam tot 3 ml de lactuloza pe zi insa in 3 reprize de cate 1ml. Efectul este ZERO. Deci pana la urma Anastasia il bate... daca zici ca face caca snur. Noi trecem la sucuri luna " aviatoare". Dar daca imi zici ca si la voi efectul a fost trecator... mi-ai spulberat toate sperantele. Pananasul meu , asa cum am zis... nici supozitorul cu glicerina nu il doboara... il scoate intreg dupa mai bine de 12 ore de la introducere.
norei mele frumusele.
CATA - bafta cu noua menajera.Te asteptam cu detalii despre ea.
URSOAICA - ma bucur ca Raisa s-a facut fetita mare si cuminte si doarme mai bine noaptea. Curand va dormi si ea 8 ore ca papanasul meu.
MARAKI - ai vazut ca daca i-ai atras atentia socroseniei isi aduce aminte sa nu deoache ingerasul? Lasa ca ii trece ei supararea.
DANA - ma bucur ca ai reusit sa intri sa ne mai spui cate ceva despre Roxanica. Sper ca Oana sa o indrageasca repede pe Sansana si sa fie fericita de o asa surioara frumusica.
Multumim ca iti gasesti timp si pt site.
MONICA - pupicei Dianei somnoroase. Lasa ca si papanasul meu la o masa mananca la un san la urmatoarea de la celalat. Doar odata pe zi mai pe la pranz papa din ambii sani iar seara dupa baie ma seaca efectiv. Beau 1 litru de apa si jumatate de lapte in timp ce suge el.. ca baga frateee sa-i ajunga pana dimineata la 6-7 cand se trezeste
.
Noi am fost sambata sa vedem restaurantul , cum organizam mesele pt la botez . Si am ajuns la concluzia ca avem prea multi invitati
.
Am gasit si un microbuz care sa asigure transportul invitatilor pana la manastire si apoi la restaurant. Vineri Robert o sa fie zombie... ca trebuie sa duca bauturile, sa mai cumpere vin si sucuri plus fructele.. Nu stiu cum o sa reuseasca de unul singur.Sapt viitoare am o gramada de facut... vopsit, epilat, unghiute...plus sa stabilesc pt sambata dim sa vina sa ma aranjeze la par
.
Va pupicesc si o noapte buna, linistita si cu somn adanc la bebenaci.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
MONICA - beton fratele tau. Pai daca tu esti cu rimele in familie.. da-i omului versurile
. Vaccinutul e in picioruse
.Cat priveste schimbatul... daca Diana nu se trezeste n-are sens sa o trezesti tu sa o schimbi. Daca o deranjeaza kk da ea semnalul... nu-ti face griji. Eu nu schimb papanasul.. si doarme 8 ore.. iti dai seama cate tone are pampersul dimineata.
Bafta cu rezolvarea problemelor pt sapt viitoare.
IRINA - 5 euro pachetul de tigari? Chiar ca lux.. acum am inteles de ce tragi cate 2 fumuri
... sa-ti ajunga toata ziua o singura tigara
.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ursoaica spune:
Iertareeee!!!
IRINA LA MULTI ANI !!!!!!! SA FII FERICITA, SANATOASA SI SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE!!!!!!

Mama lui de net .... mere din 2 in 3....
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)