Mamici de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mirela imi pare rau ca suferi pt. colegii de ap. ar trebui sa le zici, nu ai motive sa taci.
Azi esti la operatie? Doamne ajuta!!!
Denisa ma bucur ca ti-ai mai revenit. trebuie sa fi tare pt. Emma!
Liliana e superb Nicolas!Sa-l pap tot.
Astery pai de ce nu ai stat cuminte? fugi la un control. la grasunel.

Despre interventia mea am vb. acasa, cumnata care e asistenta a zis ca sa nu-mi fac griji, ca nu e o anestezie tare, doart ma ameteste putuin si ma trezesc repede.si ca nu ma poate coase, trebuie sa ma taie ca sa se lipeasca tesutul.
As vrea sa vb. cu dr. sa-mi puna fire care sa le scoata dupa 3 zile. nu mai vreau din astea ce pica, ca n-am chef sa pice mai repede.
Si bunica si mama au ramas cu cate o gaurica dupa nastere. Mama mi-a zis ca trebuie facuta, ca de nu ma doare si sangerez la fiecare contact. asa ca n-am incotro. de maine incep mulsul si congelarea laptelui.

fug sa-i dau sa pape la bebe.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

TANTI-La multi ani!-sa traiesti, sa fii fericita, iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti in viata ! [pup]
Vad ca tu si mami meu suntetzi nascute in aceeasi zi, frumos!
MONICA-Dianei si de ce vrei sa te duci la servici asa de repede in aprilie? E musai? Cu greutatea Emmei o sa edem maine,nu cred ca a ajuns la 5 kg inca la 6 sapt, dar sper macar 4,5-4,7 sa aiba!Legat de papa dulcineei, faza e ca nu suge mai mult de 5 min nici picata cu ceara si apoi da sanul afara, se enerveaza, urla si ne ofticam si eu si ea si perdem timpul, desi lapte curge, asa e ea lenesa ca ta-su cand era mic, si el a mincat numai lapte muls- cat o sa pot si o sa am timp o sa ii dau, oricum la 3 luni incep diversificarea si sa vedem ce o fi. Deci potzi sa ai lapte dar iti treb si bb care sa suga, nu
Irina-[pup]Mario, vad ca si el la shopping e la fel ca Emma le doarme la greu, cum ai petrecut ieri?
Cuscra
-lui Angelo, si dc vrei sa stii ce am primit e asa: niste cuburi f interesante pt 3-6 luni, o pisica mare barbie cu baterii si alte cele eu nu pot suferii pisicile, sa vedem ea ce o sa zica), un costumas de 6-12luni, 2 barbetzele, o rochitza de vara cu palarie mortale, 2 salopete, 2 body si un costumas de 1 an.Aseara a venit italienii la noi care au si un baietzel de 1 an si 3 luni si a fost tare gelos pe emma, era primul bb care il vedea de cand e mai maricel, si cred ca fii-mea o sa ii dea cu flit la anul cand o sa vrea sa o alerge pe aici
Ioana, Ana si Paula-sa va traiasca crestinii!
Teolinda- bafta cu organizarea si sa ai spor la epilat, etc

Acuma raportul: facut baie la 8.30, papat 150 ml si marait un pic de colici, a dormit apoi pina la 12 cand a papat doar 100 dormind si mers la nani pinala 4.50 cand papat 150 ml si mers la ani iara, sper acuma sa setrezeasca sa pape, vad ca isi mareste distantza intre mese in timpul zilei la 3 1/2 h si e mai bine ca asa papa mereu 150, dc ii dau la 3h cand baga 100-110 cand 130-140 si apoi ma oftic, o las pe ea acuma sa vedem ce zice.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

fetele,am venit de la dr.nu mi-a facut nik.a zis ca am o fisura anala,dar nu e de operat deocamdata.mi-a zis ca daca mai am dureri mari sa ma duc la urgente.pai pe mine ma doare rau deocamdata...
alta problema:puiul mic e deranjat la burtik.a facut de trei ori azi noapte si de trei ori azi.nu i-as da totusi nik,dar are colici bietul de el.
va pup,si poate mai intru

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna fetele!
Asa cum v-am anuntat suntem crestini de 2 zile. A fost excelent! Baiaul meu a rupt gura targului si toti cei prezenti atat la biserica cat si la botez au fost inebuniti dupa el. Abia la botezul cupilului am aflat ca aici, in Bistrita cel putin, nu il baga pe bebe in apa, doar il uda pe cap. Oricum , a fost un bebel model. Nu a facut altceva decat sa zambeasca si sa gangureasca cu toate ca era destul de frig in biserica a stat cuminte la dezbracat. Singurul moment mai aiurea a fost cand i-a dat ceva (apa sfintita, vin , habar n-am) cu lingurita, si pentru ca i-a bagat prea in gat s-a inecat si a cam scuipat chestia aia.
La restaurant a fost foarte fain, asa ca un chef cu prietenii cei mai buni, am isit foarte bine si am primit numai cadouri faine. copilul a fost evident atractia serii, pentru ca atunci cand nu dormea sau papa tzitzi il aduceam in restaurant (el statea intr-un separeu) si zambicea la toata lumea. Nasa de la Bucuesti i-a adus hainute super frumoase si totul a fost PERFECT!
Incerc sa pun si poze, va anunt cand reusesc!

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dana- faine pozele si ne bucuram ca mai intri!
Giova-sper ca ati petrecut bine, bafta curestaurantul si sper ca o sa se rezolve si cu anestezia, stai calma ca va fi bine!
Mirela-ai grija de tine in primul rand si cred ca dc bebe nu-si revine cu burtika ii poti da un pic de ceai de menta cu musetzel impreunat! Sanatate multa!
Eu azi ma duc sa ma inscriu la gym si sa fac 1h de exercitzii usoare pna imi intru in ritm.Trebuie sa scap de 2kg pina la botez si mai e o luna.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Denisa dai tu repede jos 2 kg. La mine e mai rau ca slabesc intr-una si am ajuns sa arat ca o stafie... mama cand m-a vazut a zis ca am mai aratat asa de rau in clasa a 11-a cand am ramas corigenta la chimie. Ma stradiuesc sa mananc dar nu prea am pofta de nimic.
T Ioana sa va traiasc acrestinul grsunel!
Giova deci te-ai distrat la Alba, ce frumos! Ma bucur pentru bunicii tai ca au fost fericiti! Daca esti draguta... stiu ca ai postat la subiectul trecut tratamentul contra hemoroizilor dar la cum mi se misca mie netul mi-ar lua mult... poate mai scrii o data pe scurt? Mercic!
Mirela te inteleg bine ca si eu am niste dureri... si usturimi... mama ma-sii de fund!

Fetelor noi avem o zi buna deocamdata, ne-am chinuit cu niste basinutze dar acum dormim de vreo 3 ore. Sa nu zic intr-un ceas rau... sper sa fi scapat de colici, Doamne-ajuta!

J si Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Paula sa nva traiasca micul crestin!!!
Cata sa inteleg ca ai renuntat la femeia in casa?
Ai dreptate cu mulsul: nu scot nici eu asa mult laptic cu pompa, ca si cum trage bebe. de aceea pt. cele 24 ore de dupa interventie trebuie sa ma mulg din timp ca sa scot 1 l lapte. Marco de 3 sapt. nu a mai pus sticluta cu lapte in gura, exclusiv san.
Mirela nu ti-au facut nimic? si ce faci cu durerile?
dana ma bucur ca Roxana nu are colici. eu am auzit ca la cel de-al doilea bebe, ne doare pe noi burta. e adevarat?
Imi pare rau [pt. Oana, dar ea e fetita mare si cuminte si va intelege.
Liliana spor la pregatiri. sunteti pe ultima 100 de metri.
Janina acum am citit. hai sa-ti spun: am luat Extract din muguri de castan comestibil sau salbatic. eu le-am luat pe ambele si din unul iau dim. din unul seara. se ia 3 ml. cu putina apa, ianainte sau dupa masa cu 30 min.. ma ung cu crema Carpicon seara si dim. Dr. homeopata mi-a prescris si supozitoare carpicon, sper ca scriu bine, ca nu stiu pe unde imi e crema, nu am desfacut geanta mare. dar nu am ajuns nici acum sa le iau. parca vad, ca vine mama, pe cand am interventia si vede ca nu le-am luat si sa vezi ce comenteaza.Cam asta e. cica sunt bune ca sunt din plante si nu au efecte pt. laptic. Castanul ala l-am luat de la magazinele astea cu ceaiuri, unguente din plante. sunt picaturi, facute de PLANT EXTRAKT.

Ce ziceti nu mai stam putin aici sa vedem poate ne mai anunta si celelalte fete daca au nascut ori ba? Asa ar fi frumos. Mai stam macar o sapt.Sau cum vreti voi.

Maraki, Monica,Ursoaica, Nico
am terminat de citit.
doamne marait e al meu si asa cuminte a fost acasa.
incerc sa pun ceva poze.va anunt eu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor..scriu cu o mina ca a doua o tine pe Bia...noi suntem cu kk snur de 2 zile...facem cam de 7 ori/zi cel putin..si pampersul e plin ochi de fiecare data...nu stiu cum poate face atit de mult...Mirela scaunele au grujuri in ele. ca semintele? Ca daca da, este ok chiar daca face de 7ori/zi! Irina si Maraki...azi a venita noua menajera...este super...5 ore cit e platita nu a stat decit 5 min. sa pape un sandwish dupa ce am staruit eu...casa e bec curatenie si calcat rufe..Mai vine joia!M-am scos in fine...ce bine imi pare ca am scapat de ticaloasa aia...apropo ca nu va zisesem..in mai multe zile, nu intr-una o gasisem pe idioata cu Bia in brate dindu-i palme usoare peste fund si zicind "uite asa o sa te bat daca nu o sa fi cuminte!" Mai, aia chiar era dusa cu pluta!!Ioana astept cu nerabdare pozele de la botez..ma bucur ca totul a iesit bine! Denisa m-am lamurit cum e cu suptul Emmei si oricum daca papa si lapte praf destul de mult, se va ingrasa sigur!Monica eu mi-am luat marsupiu, dar am zis ca o pun dupa 2 luni in el..treaba este ca ai dreptate..nu stiu daca cu salopeta ar incapea in el, pentru ca eu am probat fara si abia intra in el la mijloc...cum o fi aia ca merge pina la 9 kg nu stiu! Basca ca nu am salopeta si nici nu vreau sa-i iau...asa ca probabil o sa-l port in primavara cind e mai cald!Nici mie nu-mi place cu carutul..ma simt inceata cu el..acum am fost pina la Unirea intr-o plimbare si ma enerveaza ca nu intru cu el in magazin ca e mare si in aglomeratie e incomod!Tanti la multi ani si sanatate si multa prosperitate!Nico si Bia are mucisori, dar nu reusesc sa-i scot cu bete de vata inmuiate in ser...si cind am incercat de dimineata a urlat...cred ca s-au intarit si de aia..uff!Ceai poti sa-i dai daca are colici, da-i de colici...eu i-am dat zilele astea de menta, dar indulicit cu glucoza pulbere ca altfel nu-l bea!Janina mi-am adus aminte ca tu ai avut un feeling in timpul sarcinii ca o sa faci ragade! Nici nu mai stiu cu ce sa-ti zic sa te dai!Giova si Dan o sa aiba o intilnire cu cei de la restaurant sapt. asta....si noi speram sa obtinem un pret bun..Apropo duminica am o petrecere..pina aici totul misto ca sta mama cu ea...faza naspa este ca nu stiu daca o sa reusesc sa mulg ceva pentru o masa ca sa-i las...oi vedea!Maraki eu sper sa nu te apuci de fumat!Zoe, fi barbata !Teolinda hai ca mai ai nitel si tu si intri in focuri cu botezul..ce freza iti faci? Dar toale? Eu stiu clar ca va trebui sa-mi cumpar ceva, ca in ce am prin casa nici o sansa sa intru!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova da..i-am dat papucii menajerei vechi care a stat 3 sapt. de luni-vineri de la 8:00 la 16:00...innebunisem cu ea atitea ore in casa...de azi am o tipa faina care vine doar de 2 ori/sapt. cite 5 ore si face casa bec!Banuiesc ca litru de lapte il bagi la congelator...oricum cred ca o sa-l stringi in citeva zile..Rali super linkul si de tinut minte..momentan am o mie si una de produse pentru colici dar de 3 sapt. suntem pe bonisan si pare ok!Monica nu am inteles care e faza cu vaccinul..si Bia face 2 luni pe 2 si mama mi-a zis ca o sa-i faca vaccinul luni pe 5!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova bine ai revenit Nu am inteles, la cine ati fost in petit? Cine este Anna ? Astept pozici cu Marcolino si eu zic sa mai stam o sapt. aici pt. celelalte burtici, la scutece o sa stam anipe cand aici am fost doar cateva luniOricum, tu esti cea care preda stafeta mamicilor de martie- aprilie
Mirela ce dr. ....pai nu s-a vazut de la bun inceput ca ai o fisura si nu e cazul de operatie??? sa iti treaca durerea si sa nu ajungi la urgentaPt. Dani ar fi bine sa-i faci ceai de menta si sa-i dai cateva lingurite,pupicei bebului sa se stranga la stomacel
Ioana super bine ca a fost cumintel RazvanelVin sfintit i-a dat popa sa bea, l-a impartasitAbea astept sa vad si pozicile!!!
Nico felicitari pt. nota buna de la examen, bafta la urmatorul!!! Dariei
Janine trebuie sa mananci, credeam ca de oboseala ai slabit dar daca spui ca nu ai pofta de mancare.....sa nu pierzi laptele Carlei,cred ca sanii nu te mai dor atat de tare ca la inceput
Fetelor sa va spun ce a zis medicul meu de familie: cica este bine sa se faca vaccinul pe la 6 luni la bebe pt. ca in timpul asta organismul face multi anticorpi si va fi mai rezistent la boli insa nici o mamica nu este de acord sa astepte atat Noi avem primul vaccin la 3-4 luni, mai devreme nu ne cheama.Mamicile cu bebei peste 2 luni, au facut cojite in cap puii vostri?Angelo vad ca a inceput, de astazi il dau cu ulei inainte de baita iar la sfarsit il pieptan.
Denisa sa poarte si sa foloseasca Emma sanatoasa totSa faci poza la rochita si palarie
Revin mai tarziu, fac ciorba de perisoare

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput