Mamici de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare fetelor,
Toanca, La Multi Ani pentru ieri, sa fii fericita, sanatoasa si sa ai numai bucurii alaturi de sot si de bebe!
Nicole, bravo pentru examen, te admir ca ai mai reusit si sa inveti.
Moni, stai linistita, mi-i trimiti cand vei avea timp sa iesi din casa, nu te stresa.
Janina, tot nu iti merge adresa de mail, am incercat si azi sa iti trimit mail si tot failure delivery imi da. Da-mi si tu o alta adresa de mail, ca aia de pe care mi-ai trimis tu mail nu merge.
Ursulica, ce fac matzele?
Moni si Bee, de ce nu va luati si voi matza?
Irina, pai ia incearca si tu sa iti iei o pisicuta, sa vezi ce frumos e, nici eu nu voiam inainte pisica in apartament dar atat a insistat sotul ca l-am luat pe Oscar in 2001. Si restul au venit de la sine.
Eu as vrea si un catel, un labrador mai precis, da' astept sa avem casa, ca acum nu cred ca o sa am timp sa il scot afara tot timpul, o sa mai vedem.
Fug sa dau papa la bebe ca plecam toti trei la Cora.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Uitasem: apropo de dungulite sub ochi la bebei, si bebe al meu are cate una sub fiecare ochisor dar la noi e in familie, am si eu si are si tata.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua fetelor!
Alina ok sa facut ca vad ca si a ta este sarita ... auzi tu sa nu auda bbeii ...

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni dar las-o in pace daca nu vrea sa manance.
Eu asa ii fac nu vrea o las si pace ... cere ea cand vrea si atunci mananca cat vrea ea.
Am observat ca daca ii dau fortat imi urla toata ziua si nu ma mai inteleg deloc cu ea iar noaptea ma maraie ba de burta ba de foame.
Asa ca ii dau cand vrea ea (la 2 ore1/2 - 3ore) papa cat simte nevoia: la primul san dupa 15 min il scuipa singurica, apoi dam aerul afara, ii scot pampersul o las asa 5 min se intinde toata (de imi vine sa o mananc) rade cu gura pana la orechi (de moare tasu de placere)o schimb, apoi iar celalalt san cam 10 - 15min adoarme, il scuipa afara si in patut cu ea. Asa face de 3 zile si este super. Seara scartaie putin mai mult.
Iar daca nu adoarme imediat, o pun in patut maraie putin si adoarme sau daca tipa tare ii bag minciuna in gurita si molfaie la ea pana adoarme.
Doamne, sa o tina tot asa. Daca o tine asa inseamna ca si-a facut program.

Cat despre pisici ce sa zic: ea cum prinde momentul se cuibareste la picioarele ei in patut, iar el sub patut daca suntem noi in pat, daca patul este liber se aseaza cu spatele sprijinit pe perna mea si cu capul pe marginea patutului si asa doarme (sforaie). Patutul este lipit de patul nostru. O sa ii fac poza ca sa-l vedeti cum doarme, dar trebuie sa-l prind - deci mai dureaza.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ursulina, esti o fericita cu puiuta ta! Mi-o si imaginez...

Dana, bine ai revenit! Refacere rapida si laptic mult si bun la Sansana.

Denisa, inca o data, condoleante si tine-te tare pt. Emma.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

NICOLE,FELICITARI PT EXAMEN.eu raman uimita ca unele mai aveti timp de invatat,lucrat...
IOANA SI ANAM,distractie placuta
ALINA,ma bucur ca ai mai scris.pupici la bebe
DENISA,sper ca esti mai bine...
MONICA,din pacate nu am mai pus poze,ca am cerut imprumut aparatu colegilor de apartament si s-au facut ca ploua...asta e,o sa ne luam si noi...
MARAKI,NU are angelos colici,ca nu prea te plangi?.pup baiatul cumintel
eu ma gandesc zi si noapte la ce o sa-mi faca luni,si ma apuca dardaiala,mai ales ca azi ma doare mai rau...
si acu sa ma plang si eu pe umarul vostru.i-am propus si eu mamei sa-si faca pasaport si sa vina o luna in vara si mi-aa zis ca nu,si sa o rog pe mama soacra.mama soacra a zis ca da...acum vom vedea cum va fi daca vine,mai bine ma simteam sa fi venit mama...
apoi,cei cu care stam in apartament...nu stiu ce-i mai rau:sa fii cu bun simt si sa faci si treaba altora,sau sa te doara in cot.pai eu fac zilnic curat,spal peretii cand apuc fac curat in baie,si ei dupa ce ca nu fac,nici nu mentin.pai ea lasa par peste tot,frimituri pe unde mananca,canapeaua nearanjata,peretii in bucatarie stropiti de mancare...eu i-am inteles ca nu au timp,ca vin tarziu de la munca,dar totusi.azi au trantit usile si au umblat ca pe bulevard desi eu ma chinuiam sa-l adorm pe dani...rau e sa stai cu altcineva,si mai rau e ca eu nu le zin nik si ma consum
hai ca m-am descarcat

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mireluta, si sa ne luam de mana, ca tare stresate suntem amandoua. Colegii de apartament ar putea sa te menajeze, macar putin. Nu pune la suflet prea mult. Daca ei atat pot... asta este. Spune-le totusi, in doua cuvinte, ca ti-ai dori mai mult respect din partea lor,fara sa te certi. Si sotul tau ar putea sa dea o mana de ajutor in acesta privinta.
Stii ca aici ne putem plange despre problemele noastre, daca nici aici, atunci unde? Hai, fii tare si o scoatem noi la capat! Daca te incalzeste cu ceva, nu esti singura "amarasteanca" de aici, stau si eu "langa" tine, ok?

Fetele, cred ca am probleme cu operatia, in interior. Sper totusi sa ma insel, desi... Porcaria este ca eu am fost "mama eroina" (si inca mai sunt ) si fac treaba ca o femeie normala, neoperata, ceea ce nu-i chiar bine. Adica vreau sa spun ca am facut treaba in gospodarie la 3 zile dupa ce am venit acasa, ceea ce nu este bine deloc...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna fetelor!

Anda uite alta adresa j_manea2000@yahoo.com . scuze ca am raspuns atat de tarziu! Si ca nu te-am sunat cum am promis!
Catalina ma bucur ca a gasit mama ta pe altcineva, sper sa fii multumita!
MAraki chiar, nu te auzim deloc plangandu-te de colici, sper ca ai avut noroc!
Mirela nasolaa situatia dar si eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ei in loc sa te consumi. MAi ales ca starile noastre de nervozitate se transmit la bebei.
Ursoaica e bun programul tau. CAm asa sugem si noi cand suntem linistite, 15 min de la un san, atipim, mami incearca sa ne ragaie fara rezultat (Carla ragaie numai accidental) dupa care schimbat, tzatza nr 2 si somn. Asta in cazul fericit. Ca daca avem crampe... vrem tzatza non-stop ca altfel avem niste racnete demne de o diva.
Dana-ene bine ca ne mai dai vesti, ma bucur ca SAnsana a scapat de colici.
Nico ma bucur ca sunteti bine.
Restul fetelor pupici !

Noi avem o zi buna azi... tocmai cand a venit bunica-sa pe la noi (as fi vrut sa o streseze un pic si pe ea, ca daca venea ieri vedea ea chiloman!!!) Dar tot e bine ca gateste.. yummi... ciorba de perisoare. Eu, vorba Catalinei, nu mai pot sa fac nimic. Cand in sfarsit doarme Carla eu sunt in transa si nu ma misc din fotoliu.
Ieri i-am dat, dupa 5 ore de urlete sau stat la san pana nu a mai avut ce suge, formula. Si a ras 90ml, a mai tras 3 racnete si a adormit. I-o fi fost foame, nu mai stiu ce sa zic de ea. De luni o sa incerc si debridat, poate merge. Mor cand o vad ca sufera in halul ala.
Cam atat.

J si Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

UF,ASTERY,uneori mai uit ca sunt si altii amarati...ce face bebe?ai grija de tine si mergi la dr,daca ai probleme
JG,.CE BINE CA ARE CINE SA-TI FACA PAPA bun.
DANA-ENE,MA BUCUR CA BEBELINA E BINE,SPER SA INTRI MAI DES
fetele ,am pus 5 poze in contul comun(cu webcam),sa vadeti cum rade bebe dupa kk.
PISOI

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

FETELOR-MULTUMESC FRUMOS DE GANDURI
Cu ajutorul vostru si al Emmei- mi-am mai revenit!Cred ca ieri m-a simtzit Emma ca am fost suparata, nu a dormit decat maxim 2 ore de dimi de la 7 pina seara la11 pm cand dupa papa a picat saracutza si apoi noaptea a fost ok, s-a trezit la 4 fara zece si la 4 si zece a picatla somn dupa ce a ras 140ml. Eu de ieri i-am maroit doza la 150, uneori rade 150, alteori 140, dar sunt multumita.
Martzi mergem la medic, abia astept sa vad cat cantareste!

Ursulina- super program are Raisa
Cuscra- pupicei lui Angelo!
Astery- ai grija de tine iubita si tu Mirelutza la fel!
AnaM-distractzie placuta la botez!
JG-trebuie sa te odihnesti si sa ii faci un pic de program, la fiecare ora sa suga e cam des, la Carla!
Dana Ene-asa reperde a scapat Roxana de colici? Bravo
Tatiana, Moni, Irina, Teolinda,Daniela, Alina, Florinini si restul o zi buna

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput