Mamici de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna ziua mamici si burtici!
O zi tareee urata! ploua, ninge...ch!
Mireluta, imi pare rau ca suferi din cauza nesimtirii altora dar sincer nu stiu cum ai tu timp sa faci curatenie dupa atata lume si ei sa fie atat de nerespectuosi! Poate nici nu merita sa impartiti chiria? De ce nu incercati sa gasiti un alt aranjament cu niste oameni mai cumsecade? lui Dany.
Astery de unde iti dai seama ca s-ar putea sa ai probleme cu operatia la interior? De ce nu stai tu cumintica si sa lasi treburile pentru cand ai sa poti?lui Razvan dolofan!
Nicole ma bucur ca sunteti bine si felicitari pentru posibila nota mare la examen!
Janina Carlei si iti urez pofta buna la ciorbita facuta de mami!
Ursoaico ma bucur ca Raisa si-a facut program, abia astept sa pot spune si eu acelasi lucru despre Ioana mea!
trebuie sa fug...scuze ca nu raspund si la restul fetelor. Pupici!

daniela si Ioana Alexandra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MARCH,CE-TI FACE bebitza,e cuminte?mai are colici?si aici e urat si nu am iesit cu dani.
IRINA,slaba activitate azi.nu te lasa bebelinul?pt tabel
ALINA,acum am citit povestea nasterii.eu sunt asistenta,dar nu mi-as permite sa vorbesc asa cu un om,mai ales ca nu vine la spital de drag.cat despre nastere,inseamna ca eu am trecut usor,si ma mai si plangeam
IOANA,hazlie ca intotdeauna si la nastere
DENISA,mama ta ce zice ca nu-i acolo?
MAI GRAVIDUTZE DAR CHIAR NICI UN SEMN,V-ATI SUPARAT?PE TOATE

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Asa..fetelor...
Am revenit si noi...cu placintica in brate scriu......ca mor de dragul ei....
Azi i-am dat suzy prima data...pina am schimbat-o...la masa de la 3..ca nu ma mai intelegeam cu ea....
TOANCA......SA FII SANATOASA..SI SA TE BUCURI DE TOT CE AI..
DENISA...condoleante...Nu fi trista..asta-i viata... si pentru Emma...
MONI SI ANGELO......ai un frumos de flacau,draguta...Sa stii ca si la mine faza cu mirosurile o
deranjeaza pe placintica mea...Stranuta...la greu...
URSULICA si RAISA.....conteaza pe noi la plimbarile prin Tineretului...dar cind s-o incalzi...
GIO si MARIO....GIO..bafta la operatie..FII BARBATA.........
RALU si ANASTASIA.....ma bucur ca sunteti bine...
DANI si IOANA.....sper ca sunteti ok...Chiar ma gindeam la tine..ca ziceau astia
de gripa aviara la Eforie...
MIRE...nu te mai stresa pt colegii de apartament...ZI-le,nene,ce te deranjeaza...
CATA si BIA......da-i flit la madama aia,Cata...Si nu te mai stresa..esti in casa ta...
unde tu faci regulile...
ANA..distractie placuta la botez...Asteptam poze cu printesica...
BEE..o dulcik printesica ta......
MONI SI DIA.....sper ca sunteti bine...
IRINA SI MARIO..
ALINA SI AYAN.....Ca de obicei,harnicuta clanului...Las' ca scapati voi si de colici...
Nu te mai necaji din pricina socrelei...
FLORININI SI DAVID...
DANA_ENE...maq bucur ca tu si printesele sunteti ok..
ANDA SI MARK....cE MAI E IN cORA???Anda..luni iti vireaza sotul meu banutii..Scuze pt intirziere...
La cit ies eu...
CRISTINA SI RAZVAN......Draguta,las-o mai moale cu treaba....
JANINA SI CARLA......Ce fain ca are cine sa-ti gateasca...
si pt restul fetelor si bebitilor....
Mergem sa papam...ca e ora...
NICOLE SI DARIA SOFIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor..Bia cu criza..face kk snur si o doare burta..suntem pe Smecta..de papat nu prea a avut chef..nici eu laptic, dar in fine...momentan nu am trecut de 60 supliment/zi...sa vedem mai incolo...eu azi nu am facut mare lucru..doare exercitii fizice..in rest in casa...Dan s-a dus azi si i-a dat papucii si la propriu si la figurat fostei menajere...a ramas masca..cica cu ce a gresit! Dan i-a zis ca am nevoie de liniste si ca nu a gresit cu nimik...nu a vrut sa-i zica adevarul ca v-am spus ca a fost colega cu mama lui...de luni am o tipa care vine de 2 sau 3 ori/sapt..cite 5 ore cu 300.000 pe zi...maine vine mama cu ea sa mi-o prezinte si sa vada si locatia...sper sa fie ok...Irina fain tabelul cu greutati! Bee si Ursoaica si eu ma plimb prin Tineretului si sigur acolo imi voi face veacul asa ca sigur ne vom vedea si tinem legatura!Janina la mine cind Bia are zile naspa cu crize de colici pot sa-i dau orice ca tot degeaba..acum de 2 zile zbiara iar ca s-a deranjat la burta de la vitamina C pe care i-am dat-o pentru raceala!Anda Dan a fost ieri la BRD!Mirela nasol ca ai probleme cu curatenia date de colegii de apartament..dupa ce ca faci tu curat in situatia in care te afli, mai vezi ca peste putin timp trebuie sa o iei de la capat!Ioana ce misto ca faci botezul..eu mai am atit pina in 6 mai..inca nu am rezolvat cu Mariottul ca au niste preturi de sta mita in coada, dar Dan insista sa facem acolo, asa ca pina la urma aia va fi locatia..apropo am vorbit si cu fetele care vor veni costumate in ursitoare...va fi fain!Denisa cit suge de fapt Emma si cit ii dai praf? Eu tot trag de mine sa mai am laptic, dar nu sunt prea increzatoare...si sapt. viitoare am o petrecere..nu cred ca o sa am ce sa mulg sa-i las mamei sa-i dea macar pentru o masa...cred ca va fi pe praf complet la masa aia..Astery ai grija cu munca..eu acum am dureri de burta vagi ca la ciclu..tot ma gindeam ca vine, dar nimik...am observat ca ma doare de fapt dupa ce fac baie in cada..fetelor voi la cit timp dupa nastere a-ti facut baie in cada? A fost ok dupa? Alina las ca o sa vina si cheful ai sa vezi..noi azi am comis-o..ce-i drept tot cu prezervativ si lubrifiant, dar a fost ok..Imi pare rau ca a trebuit sa iti scoata alte fire si "doctoru" Gabi! Florinini cum mai e cu singerarea? E ciclu? Mai citesc ci revin..

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

ok deci cum da soarele ne vedem pe aleile din parc

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Anda cum sa imi iau pisica cand o data am fost si eu la cineva cu pisica si ce vroiam sa ma joc cu ea si aia m_a zgariat de m_a luat gaia. Poate aia era mai tembela ca si asa cazuse de etajul 10 si nu apatit nimic doar a bolit cateva zile.Poate de aia era asa tampita de sarea pe mine sa ma zgarie de am fugit ca la maraton.
Mirela numai probleme si la tine. Sper sa iasa repede soarele pe strada voastra si sa terminati cu atatea probleme si problemute. Si curaj pentru luni.
Kiki vrei sa vin pana la tine? Da cu batu. Vezi ca usor aflu nr de fix ( ca mama lucreaza la romtelecom) si il sun pe Viorel si ii zic ce faci.
Janine sper sa te lase Carla sa te mai si linistesti dar ai sa vezi ca incet incet isi schimba programul si va fi mai bine
Daniela cand imi aduc aminte depostarile tale ma apuca rasul cat erai de nerabdatoare si acum mai intri din an in paste. Pai armata ce face?
Nicole draguta ca de obicei.
Catalina imi pare rau ca Bianca e inca "mofturoasa" dar ai sa vezi ca treceti repede si de asta. Sa ne mai tii la curent cu noua menajera ca vad ca devine telenovela la tine . La bafta pe care o ai cine stie ce babet ciudat mai vine.
Ursoiaca nu ne_ai mai zis nimic de patul tau.
Plec ca vine negrul.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

trebuie reparat...scartaie ...doar

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

He he Irina abia astept sa vad daca am dat vrabia din mina pe cioara de pe gard..a...sin mi-am adus aminte ca, ieri menajera m-a calcat pe nervi si a umplut paharul cind a facut Bia kk si a sters-o cu servetel umed dinspre fund spre pasarica, taman cum nu trebuie si m-am umplut de draci...nici macar un ceai de menta pentru Bia nu a fost in stare sa-l faca cum am cerut...cica a uitat! Bine ca am scapat de a...Maraki si Giova si noi am scapat de bubitele de pe fata, dar cu sapun Klorane cu galbenele!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cata-eu produc prin mulgere zilnoc 530-550ml si Emma are 7 mese a 120-140, in fctie de cat vrea ea,deci restul dupa 550 ml completez cu formula Enfamil A+, facuta dupa laptele de mama cu toate vitaminele, astia zic aici ca Nestle si Enfamil sunt cele mai bune pina la 1 an.
Moni-eu cred ca Emma face concurs cu Diana care da mai mult din maini si picioare ca a mea si in somn da uneori si isi ridica capul ziua la greu si a inceput sa zimbeasca la noi constient mereu cand vb cu ea, in hohote nu rade inca!

Ursulina-za-mi zici dc vrei de paste un pat cadou
Eu is cam varza de obosita si am venit de la shopping, bag ceva de mincare si pasez bibe la Dragos sau mama sa bag macar 1h de somn ca iara s-au anuntzat musafiri sa o vada pe Dulcineea!
Va pup si o napte usoara!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Irina m-ai convins..am sa-i fac si eu o poza Biei cu fundul in sus la baie ca prea e sto aia cu Mario! Totul este sa stea!Florinini aia cu calculatorul este super..asa vad si eu bine ca, chiar ca e mare David! De fapt eu cred ca baietii au inceput sa se diferentieze clar de fetite, desi la inceput toti pareau la fel..acum se vad masculii!Nicolas in ultimile 2 fotografii parca pozeaza pentru revista!Cred ca multe din noi ii bagam deja in hainutele de la 3 la 6 luni..Bia abia mai intra in citeva din alea vechi!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput