Mamici de ianuarie - februarie 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 3
T_Ioana spune:
Fetelor la ora 15.00 avem botezul la biserica si dupa aia incepe cheful. Sa ne tineti pumnii sa nu facem kk in cristelnita
. Diseara o sa aducem un cretsin acasa. Doamne ajuta!
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Noi stam aproximativ binisor.Aseara,dupa baie, m-a convins mami sa-i dau Dianei ceai de chimen cu anis (cred ca asta-i anason ... anis e pe ungureste) si cum a baut vreo 20 ml a tras un partz si-o cufureala artistica. Dupa aia nu i-am mai dat sanul celalalt (primul a fost portia de dinainte de baie!) ci am pus-o in patutzul ei cu suzeta in guritza.Si a stat asa ... fara sa doarma,singura in camera,fix o ora !!!!!!! Dupa aia a papat,am schimbat-o (apropo face kk non-stop,de cate ori o schimb gasesc ceva - de cca 6-8 ori in 24 h - mai mult sau mai putin!) In fine,a dormit vreo trei ore,apoi doua ore,ca incepand de la ora 4 sa se trezeasca din ora in ora
Pai da,ca cerea tzatza,sugea un pic,adormea in 10 minute si tot asa!
Pe la 8-9 statea in pat langa mine (Ghita a capitulat pe la 6 si s-a mutat dincolo!)si se uita pe pereti,imi mai zambea,dar nu voia sa pape,cu chiu cu vai a gustat putin.In concluzie,mai devreme tocmai m-am muls putin,doar 50 ml din ambii sani,parca iese mai greu ziua ca noaptea. Probabil se regleaza in functie de cum mananca printesa,ca dimineata nu prea vrea,in schimb seara e haplea.
Acum doarme in carut si moflaie pe suzeta.Cand se trezeste,daca nu vrea san ii dau cu biberonul,tot o fentez eu! Desi acum dimineata,nici ceai n-a vrut!
MIRELA bafta la doctor,ma bucur ca ai reusit sa vezi pozele,si eu m-am prins mai greu la inceput
Ai mai pus poze noi?
URSULINA si la tine vad ca s-a mai cumintit Raisa.Cum se mai comporta pisicile cu ea? Dar ea cu pisicile?
Mai un pic si le trage de coada.
ANA distractie la botez! Las,c-o sa iasa super!
GIOVA si tie bafta! Cand pleci la Alba?
IRINA deci mario deja-i gagicar
Sa ne zici cum se comporta cu blak man. Uau ce bibiloteca as avea daca ar fi bani: astea majoritatea sunt achizitionate in perioada 90-92 cand inca nu ne prabusisem in inflatie
Si ce kg de carti am citit,multe de la biblioteca sau imprumutate. Acu, abia apuc sa citesc presa pe fuga,sau cate o revista. Timpul
Si cica abia asteptam sa stau acasa sa citesc ... ce gluma buna!
MARAKI deci daca sunt albastru inchis fara dungi ,vor ramane albastri? Tot am priceput! Ai Dianei n-au dungi sau nu se vad de inchisi ce sunt! Dar nu dibui ce culoare au! Zici ca s-a amestecat bleumarinul cu verdele si cu maroul
Ai lui Angelo cum sunt?
ALINA asa am patit si eu,am avut 39,5 dar am supravietuit cu paracetamol,muls si aruncat laptele,apoi a doua zi m-a vindecat fica-mea ca supt din ora in ora ![]()
Deja se screme,mult a dormit
Sa vad daca pot s-o alimentez!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Florinini spune:
Wow...merge si la mine si pot sa scriu si eu...
V-am citit dar nu am reusit sa scriu.
Bee bebele meu seamana la culoarea ochilor cu mine, eu i-am avut albastri cam pana pe la vreo 6 ani si de atuci sunt verzi, sper sa faca si el aceeasi culoare. Pupici lui Ana e o scumpete de papusa
Maraki cum e cu albastrul ochilor, cum imi dau seama daca raman asa sau nu. Da ce mare a crescut Angelo si ce scump e
.
Noi pupam toti bebelusi si ii iubim pe toti. David are poze noi pe adresa de email, nu am reusit sa le pun pe contul de la photos, poate cineva ...le transfera ca eu nu ma pricep
.
Mai fetelor eu de vreo 2 zile sangerez ca naiba, nu am cheaguri, sa fie oare ciclul obisnuit? Asa de repede ca numai astazi fac 6 spatamani si traba a inceput de 2 zile si curge frate da ma uimesc, nici lohiile nu au fost asa cum e acum (abundent). Maraki tu ai avut deja ciclul de unde ti-ai dat seama ca e ciclu si nu vreo hemoragie? Daca e sa fie ciclul e super bine ca nu am nici o durerede burta, singurul disconfort e ca s-a umflat burdihanul nu stiu acum ce e poate a mai crescut fibromul sau ce naiba o mai fi
.
Alina bebe Ayan poate fi frate cu David si el raguseste foarte usor si parca nu mai are nici voce saracutul. Am fost si eu la medic ca si tine si mi-au spus ca nu sunt semne de raceala sau altceva, i-a trecut (asta a fost saptamana trecuta) si astazi vad ca iar l-a apucat. Si nu-l las sa planga mai deloc plange doar cand ii e foame...dar atunci recupereaza ca plange de scoala toata strada.
Tui iai dat ceva ptr. raguseala, eu incerc sa-i dau lapticul un pic mai caldut si cate un pic de ceai cald. Pupici lui bebe Ayan
Am vazut povele cu Maria cea scumpa si parca l-am vazut pe David cand s-a nascut seamana cu el uimitor de mult, voua nu vi se pare, mai ales in primele poze ale lu David. E o scumpa si o dulceata sa traiasca si sa fie sanatoasa![]()
Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
dana_ene spune:
Dumnezeu s-o ierte pe Andreea si sa o ocroteasca pe micutza Maria !
Noi suntem bine, Roxana n-a avut decat vreo 3 zile colici, apoi s-a linistit.
Mananca si doarme, e o cuminte si o dulceatza.
A luat foarte bine in greutate, eu am lapte (Slava Domnului!) si vad ca ii prieste.
Am pus cateva poze in albumul comun !
Va pup... fug la ea, fiindca s-a trezit !
Daniela si printzesele Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003) si Roxana Elena (nascuta pe 7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
IOANA distractie placuta la botez!
Am reusit sa-i dau,cam cu de-a sila,cei 50 ml mulsi. Acum se smiorcaie,am pus-o in patutz,poate adoarme cumva...
ANDA n-am apucat sa ies inca din casa,sper sa rezolv chestia aia luni!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
FLORININI pentru raguseala eu i-am dat Eferalgan,doua lingurite pe zi.
DANA bine ca ne mai dai vesti!
Incerc sa va vad pozele,printre scancetele Dianei,nu vrea sa doarma!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

nicoleta raducu spune:
Salutare,gagici...
In sfirsit raportam si noi...
Am avut probleme cu netul..iar pe deasupra..eu sunt tot zombie....
Fata mea e mai cumintica...Da Doamne....Sa zicem ca avem si noi cit de cit un program de papa...
Cam la 2 ore,2 ,5 ore....La baita..e o dulcik...nu zice nici pis....
Fetelor..are cearcane..desi doarme bine....O fi semn de ceva naspa???????????
Eu am fost azi la examen...cred ca o sa iau nota mare..la cit m-am strofocat....
Astat cu tati..de la 7 la 10....
Numai bine ca i-a tras un super kaki pe pijama..chiar dupa ce o schimbase...![]()
![]()
In rest..citesc si eu din urma..si revin...
Va
dulce...
Nicole si Daria Sofia
monica70 spune:
DANA,FLORININI am vazut pozele sunt niste dulci!
NICOLE super cu kk ![]()
Fug ca acu' se jeluie mai tare,sau se "cearta" cu ursuletii agatati deasupra ei??? Ca am improvizat eu ceva ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

maraki spune:
Buna dimineata
Florinini ti-am mutat pozele din mail in album
David a crescut si este foarte dulce,l-am vazut si cu papuceii
si da: ai dreptate ca seamana bebina Maria cu el
In sfarsit te-am vazut si pe tine
Pupicei lui David
Despre culoara ochilor,bebu meu ii are albastru inchis, fara dungute maronii, sant sanse sa nu devina caprui pt. ca Giorgos are ochii albastrii.
Dana am vazut-o si pe Roxanica,mi s-a parut mai mare decat un nou nascut
este o frumoasa!!! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si numai bucurii sa va aduca 
Monica dar stiu ca ai stras ceva carti din 90 incoace
As fi vrut sa fac o inspectie sa vad ce carti ai, ale mele ( din Ro ) sant din anii 66` incoace
De cate ori primesc pachet de acasa, spun sa mai puna si niste carti![]()
Alina mi se pare si mie cunoscut cantecul ala cu " se marita carna " asta il canta generatia mamelor noastre cand eram noi mici
Sanatate lui Ayan, sa-i treaca raguseala
Nu mi te imaginez roscata dar cred ca iti sta bine
Fetelor ma duc sa strang prin casa, cum am terminat cu Angelo ( papat, spalat, schimbat ) am si venit sa vad ce s-a mai scris
mai tarziu ne ducem la cumparaturi,scriu mai pe seara, 
Ioana distractie placuta si sa va traiasca micul crestin!!!
Ana spor la pregatiri astazi
cine sant nasii???
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
maraki spune:
Nicole si mie mi se pare ca are cearcane Angelo, adica vad o dunguta sub ochi, asa sant bebelusii
dar nu este nici o problema cu ei
Ma intreb cand ai reusit sa mai si inveti? Bine ca ai scapat
Pupicei Dariei
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )