Mamici de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana spor la treaba si distractie placuta la botez!!!!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna seara dragelor,
Denisa imi pare tare rau pt bunicul tau. Pacat ca nu a apucat sa isi vada nepotica
Giova , bafta pe maine !!!!
Ursoaica siMaraki, chiar asa de la deodorant se poate ?? Ca i-au aparut o gramada tocmai astazi, cand mai sunt 2 zile pana la botez. Arata de zici ca are varicela, Doamne-fereste.
Mirela draga , succes si tie la operatie, tin pumnii sa iti iasa totul bine
Beedragauta printesa
Cata , da unde ai mai gasit menajera care sa gateasca ce are ea chef de mancare ?
Pe maine ma asteapta maine o zi de treaba de ma si apuca groaza !!!Sper sa iasa totul bine pe duminica. Azi i-am facut proba cu rochit ace i-am luat-o arata ca o `printesa
Asa ca nu stiu daca mai intru maine , v-am pupat pe toate

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

mesaj de proba

Mergi la inceput

Buna seara dragelor,
Denisa imi pare tare rau pt bunicul tau. Pacat ca nu a apucat sa isi vada nepotica
Giova , bafta pe maine !!!!
Ursoaica siMaraki, chiar asa de la deodorant se poate ?? Ca i-au aparut o gramada tocmai astazi, cand mai sunt 2 zile pana la botez. Arata de zici ca are varicela, Doamne-fereste.
Mirela draga , succes si tie la operatie, tin pumnii sa iti iasa totul bine
Beedragauta printesa
Cata , da unde ai mai gasit menajera care sa gateasca ce are ea chef de mancare ?
Pe maine ma asteapta maine o zi de treaba de ma si apuca groaza !!!Sper sa iasa totul bine pe duminica. Azi i-am facut proba cu rochit ace i-am luat-o arata ca o `printesa
Asa ca nu stiu daca mai intru maine , v-am pupat pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetele slaba miscare. Poate toate ati facut ca mine adica m_am uitat la patinaj , apoi la sexos, si inainte de astea baie la bebe, papa la bebe si papa la noi. Maine imi vine seara prietenul lui Marian cel negru si astept reactia lui fiimiu ca de... au trecut 3 saptamani de cand nu l_a mai vazut. Azi a fost prietena lui sial emu dormea si cand s_a trezit imi era frica ca poate se sperie ca saracul copil nu vede maipe nimeni in afara de mine si Marian, ca atunci cand il scot afara sauiesm undeva doarme. Si sa vezi reactie cand o vede pe fata! Nu mai putea de fericire , radea la ea intr_o veselie de ma facuse pe mine geloasa ca lamine nu zambeste asa frumos.
Ana distractie placuta si asteptam pozele cu printesa.
Maraki nici eu nu am robot deci trebuie sa ma orientez rapid. Eu am sa incep de la 3 luni su sucuri si apoi la 4 cu piure .
Ursoaica sper sa iti treca raceala repede si sa te intalnesti in Tineretului cu toate fetele. Da chiar asa sunteti atatea care stati in Buc cum de nu puneti de o plimbare in parc macar intr_o zi?
Ioana tu nu mai zici nimic?
Bombon ce iti mai face papusica?
Abka si bb am vazut ca s_a mutat la noi_dec pentru ca a zis ca e mai interesant. Sper dc citeste sa intre si la noi si sa ne spuna dc o mai trec in tabel sau nu sau dc mai vrea in lista sau nu. Macar atat.
Monica ce iti mai face Di in seara asta? M_ai lasat cu gra cascata cand am vazut biblioteca. Super. Si mie mi_ar fi placut la fel dar... lipsa de spatiu
Diana, Dana , Raluca, ....voi?
Fetle care vreti sa vedeti tabelul il trec jos linkul pana il aranjam si il punem pe prima pagina. Dc vedeti greseli sa imi spuneti ca la nebuneala din zilele astea nu am mai facut nimic.
Irina

http://www.geocities.com/dumitru_irina2003/noutabel.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Mai fetelor capitolul asta are o problema ....NU PREA VREA SA FUNCTIONEZE... ce lo fi apucat.
Oare l-am deschis eu gresit?

Deschid pagina si nu arata nimic ... cu toate ca sunt mesaje postate ... dau refresh si apar toate postarile ....ESTE BOLNAV?
Si la voi face la fel?

Ana succes cu treburile!
Irina pai stam c-am imprastiate prin toate sectoarele. Eu una de exemplu nu mai am masina (cred ca sunt singura care am ramas fara masina) si tre sa merg cu RATB-ul ca sa ajung in parc. Si singura cu fata intr-o mana si carutul in cealalta nu ma descurc ... asa ca ma invart pe langa casa. Cand este si Tino acasa o luam la sanatoasa prin parc ca el ia carutul si eu fata (asa merge). Iar sa merg pe jos pana in parc ... nu am inebunit - inca.
Concluzia: daca 'or mai fi si alte fete in aceasta situatie nu prea avem cum sa ne intalnim. Si inca o chestie fiecare merge pe unde ii este mai aproape.

Dar poate o punem de o intalneala in martie la Baby Expo nu mai stiu perioada exact dar noi sigur mergem pe acolo.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Hai mai Irina era si el fericit ca a vazut in sfarsit o fata noua care nu este mami si careia putea sa-i faca ochi dulci.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

EVRIKA,AM REUSIT SA VAD POZELE.noroc cu bee ca a zis cuvantul magic:YAHOO PHOTOS.ca eu cautam in yahoo simplu de-mi venea greata.si toti bebicii sunt asa dulci[il:angelos,bia,raisa,filip,carla,mark,mario,selin,nicolas,teodora.....toti

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetelor!
N-am mai scris ca nu am avut net si nici prea mult timp liber nu am avut.
Saptamana trecuta am facut o mastita. M-am trezit dimineata cu un san umflat si tare si ma durea. I-am dat lui Ayan sa suga, dar tot asa umflat imi simteam sanul. Apoi s-a si inrosit. Am facut temperatura mare si am avut frisoane. Seara am chemat salvarea si mi-a dat antibiotic, Amoxicilina care merge si in alaptat. Acum sunt ok.
Ieri dimineata ma jena epiziotomia, chiar i-am zis lui Gabi ca ma ustura si ca imi e teama sa nu-mi zica la control ca nu s-a prins bine si ca trebuie sa ma mai taie. Si i-am zis lui sa se uite putin. Si mi-a gasit acolo pe interior doua fire pe care dr. a iutat sa le scoata la controlul de la trei saptamani! Mi le-a scos Gabi si seara am mers la controlul de sase saptamani. Am mers la dr. Nayel, care mi-a facut o impresie foarte buna si ca medic si ca om. Mi-a zis ca e totul vindecat pe acolo, uterul si-a revenit la pozitia si dimensiunile normale. Pot sa fac si sex, dar nu stiu cand o sa am curaj.
Ayan are colici, plange toata ziua. Noaptea doarme, acum doua nopti n-a dormit, a supt de la trei la noua dimineata. Ieri am mers cu el la dr. pentru ca e ragusit, dar nu are alte simptome de raceala, n-are temperatura si nici nu tuseste. Poate ca a plans mai tare ca de obicei.
Socrosenia m-a enervat maxim acum o saptamana. A venit si i-a cantat lui Ayan o melodie tampita: "Hai la Darla, Darla, se marita carna.". Apoi ii fasaia o hartie in ureche convinsa fiind ca bebelusii nu aud.
URSOAICA, hai sa ne imprietenim socroseniile, ca vad ca se aseamana, poate se inteleg bine si se intalnesc des si ne lasa pe noi sa ne vedem de treburile noastre.
Alalteieri m-am vopsit la par, am mers la coafor, am vrut sa iasa un blond cu suvite, nu foarte deschis. Si acum am culoarea morcovului la par. O sa pun poze cand am timp si cand merge netul bine. Merita vazut! Mai astept vreo luna si merg la alt coafor, ca nu pot sa ma vopsesc chiar acum.
Fug sa mai fac treaba, mancare, curat in baie si mai calc niste rufe.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetelor!
N-am mai scris ca nu am avut net si nici prea mult timp liber nu am avut.
Saptamana trecuta am facut o mastita. M-am trezit dimineata cu un san umflat si tare si ma durea. I-am dat lui Ayan sa suga, dar tot asa umflat imi simteam sanul. Apoi s-a si inrosit. Am facut temperatura mare si am avut frisoane. Seara am chemat salvarea si mi-a dat antibiotic, Amoxicilina care merge si in alaptat. Acum sunt ok.
Ieri dimineata ma jena epiziotomia, chiar i-am zis lui Gabi ca ma ustura si ca imi e teama sa nu-mi zica la control ca nu s-a prins bine si ca trebuie sa ma mai taie. Si i-am zis lui sa se uite putin. Si mi-a gasit acolo pe interior doua fire pe care dr. a iutat sa le scoata la controlul de la trei saptamani! Mi le-a scos Gabi si seara am mers la controlul de sase saptamani. Am mers la dr. Nayel, care mi-a facut o impresie foarte buna si ca medic si ca om. Mi-a zis ca e totul vindecat pe acolo, uterul si-a revenit la pozitia si dimensiunile normale. Pot sa fac si sex, dar nu stiu cand o sa am curaj.
Ayan are colici, plange toata ziua. Noaptea doarme, acum doua nopti n-a dormit, a supt de la trei la noua dimineata. Ieri am mers cu el la dr. pentru ca e ragusit, dar nu are alte simptome de raceala, n-are temperatura si nici nu tuseste. Poate ca a plans mai tare ca de obicei.
Socrosenia m-a enervat maxim acum o saptamana. A venit si i-a cantat lui Ayan o melodie tampita: "Hai la Darla, Darla, se marita carna.". Apoi ii fasaia o hartie in ureche convinsa fiind ca bebelusii nu aud.
URSOAICA, hai sa ne imprietenim socroseniile, ca vad ca se aseamana, poate se inteleg bine si se intalnesc des si ne lasa pe noi sa ne vedem de treburile noastre.
Alalteieri m-am vopsit la par, am mers la coafor, am vrut sa iasa un blond cu suvite, nu foarte deschis. Si acum am culoarea morcovului la par. O sa pun poze cand am timp si cand merge netul bine. Merita vazut! Mai astept vreo luna si merg la alt coafor, ca nu pot sa ma vopsesc chiar acum.
Fug sa mai fac treaba, mancare, curat in baie si mai calc niste rufe.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput