Mamici de mai-iunie 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
amiss_zip spune:
Salutari mamici!
Nici la noi nu a mers acest site! Nu stiu de ce>
Ieri a fost foarte frumos!! M-am delectat cu o mancare buna, m-am relaxat vorbind cu fetele vrute si nevrute, am povestit si ne-am pozat mai rau ca la Hollywooood! Mie sincer nu mi-au iesit pozele cu burticile
(cu mici exceptii...dar f mici). Au iesit miscate
. Doar poza cu mancarea a iesit buna!
.
Azi eu si sotul meu facem un an de la casatorie si se pare ca in acest weekend am sarbatorit de doua ori! Pentru azi, ca sa nu iesim din meniul netraditonal...am facut pui cu ananas si orez cu ou si legume...putin picant
!
Asa ca...si eu ca si voi astept poze! Sper sa fi iesit mai bune ca ale mele ![]()
Va salut! Si nu ratati urmatoarea intalnire !

magghyc spune:
Saltare,
Gata, nu mai sunt bona de vreo 2 ore...Incerc acum sa intru sa citesc sa vad cum v-ati distrat, desi nu prea imi vine ca o sa ma oftic ca io nu am ajuns...
Ideea e ca mama copilului de care va povesteam a fost parolista, la oar 1 a fost la mine sa isi ia copilul, ca sa il duca la urmatoarea "bona" _ adica la o alta colega. Numai ca la ora 2 cine suna la usa cu copilul atasat? Colega mea, bona nr 2, disperata ca Marina (fatza de doi ani amatoare de spalat in weceu) cum a intrat pe usa la ea in casa,cum l-a pocnit pe fisu si l-a trantit pe gresie.Si ca ea nu tine asa copil in casa, ca ii pare rau dar etc (icon cu bulsit)
. Asat in conditiile in care mama copilului era la spital, caci tatal copilului era intr-o operatie)
Deci...pana azi am avut copil
...si am realizat cu nu am deloc casa pregatita pt copii, vreau sa zic ca de la lucrurile care stau pe masina de spalat in baie si care au fost trase cu tot cu prosopul de sub ele in weceul de langa, la deodorantul solid cu care fatza si-a dat in cap sa isi faca si ea coditze, la numeroasele sertare pe care le-a deschis - nu stiu cum si cand dar o vaza albastra care statea intr-un dulap am gasit-o langa cosul de gunoi, cred ca nu era pe gustul ei....intr-un cuvant, mamelor din lumea intreaga, voi unde va tineti efectele personale ca eu in fara locatiei "pe dulap" nu am gasit alta solutie????
Acum ca m-am linistit, incep sa regret ca am ratat mancarea libaneza si sa ma gandesc ca maine e zi de Iosup! Si am niste emotii....
Tineti-ne si noua pumnii va rugam , sper ca macar maine sa venim cu vesti bune...
DEci ...gasca cu burtici, v-ati distrat? Banuiesc ca deja ati scris despre asta, ma pun pe citit...
Magg
cu Nichita 26s+
magghyc spune:
Ina, 

Pe cuvant daca am reusit sa fac altceva in afara sa ma rog sa fiu in stare sa predau copilul intreg mamei...
Imi pare tare, tare rau
Data urmatoare va iau pe toate la mine, ce ziceti? Si nu glumesc...
Da arabeste nu stiu sa gatesc, poate un chili con carne mexican???
Magg
cu Nichita 26 s+
raalucutza spune:
mai eu cred ca forumul tot nu merge!dar am inca o rugaminte la voi si gata!vreau si eu pt iubitul meu sot melodia lui NICOLA-HONEY ca moare de dragul ei!si eu nu am deunde s-o procur!stiu ca ma veti ajuta si de data asta!daca nu stiti aici s-o trimiteti va rog pe yahoo......am aceeasi adresa ca si "name-ul"de aci!multumesc tare de tot!
RAALUCUTZA
27+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
raalucutza spune:
ALIA FELICITARI PT BEBELINA GRASULINA!

RAALUCUTZA
27+cu
inaioana spune:
Sper sa se termine cu porcariile astea de intreruperi ale forumului! nu stiu ce mesteresc admini dar sa termine odata! Ma enerveaza!
Asaa..Luana, asta e special pentur tine : ieri am fost la Nayel la spital (am scris despre maternitate la subiectul 'mnealui) si a fost foarte bine, mi-a facut eco si nici un fel de control vaginal!
Asa ca iti recomad sa te duci la spital de acum incolo daca vrei sa scapi de masa gineco!
Magg, de data asta scapi de
dar data viitoare nu! La mine in casa totul incepe de al 1.5m in sus! Mai ai timp sa redecorezi pana cand o sa inceapa bebele tau sa se fatzaie si sa traga de toate cele!![]()
Cat desapre invitatie, cu mancarea nu e problema ca putem sa comandam de la Wu Xing dar ai loc sa ne bagi pe toate?![]()
Amiss, fa tu un album cu poze privat si invita-ne sa il vedem (pe noi cele care am fost la intalnire). Si daca fetele sunt de acord...il faci public.
Gicutza, esti binevenita la urmatoare intalnire. Nu-ti pot spune cat e de placut sa petreci cateva ore fara bebe!![]()
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
raalucutza spune:
INAIOANA eu jur ca am fost la "pozicile" tale si am vazut niste poze cu voi!nu sunt de la intalnirea asta ultima??ca erati acceleasi!si eu de-abia astept sa mearga site-ul ca nu mai stiu daca e totul in regula sau nu!ca mi se pare ca nu mai sunteti vorbarete!
RAALUCUTZA
27+cu
inaioana spune:
Ralucutza, alea sunt de la intalnirea veche.De la intalnirea asta nici macar eu n-am vazut nici o poza, nici acolo ca nu ne-am uitat la ele. Acum am fost 12 burtici , zapaceala mare! De duminica nu merge stie-ul decat uneori ...asa ca asta e explicatia petnru care fetele nu apar la vorba pe aici cum ne-am astepta!
Ioana
29 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
cristina1702 spune:
fetele care ati fost la intalnire!!!!!!!!!!!!!
help! eu am facut album privat...dar cum va invit?
imi dati adrese de mail? sau cum?
eu cred ca o sa va placa toate pozele, dar hai sa le vedeti...
oricum poate pana pe seara le punem pe site ca sa la vada fetele curioase...
apropos, mie mi-a placut!
cristina
inaioana spune:
Pai asa banuiesc ca pe mail. Uite mie trimite-mi la inaioana@yahoo.com
Ioana
29 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici