Mamici de mai-iunie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Ce putina activitate azi pe forum..se vede ca fetele noastre au fost plecate la intalnire..sa va grabiti cu pozele sa va vedem si noi!io 31(fix) cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

LA CE ORA E INTALNIREA?

luc2 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Cev e in neregula aici la maimici de mai iunie !!!
HAideti fetelor pe unde sunteti? O sa zica lumea ca ieri ne-am certat de nu a aparut nici una pe forum sa se laude cu marea intalnire .
Eu voi pleca intr- o scurta vizita dar sper sa ma intorc repede ca am chef sa stau doar cu curu in sus pe canapea. Sper ca pana atunci sa mai apara cineva pe aici .

[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

sorry dar eu de cand am plecat ieri de la intalnire -aprox 18.45 HRZS am tinut-o numai intr-o alergatura: vizita aseara pana tarziu, dimineata piata, intalnire cu 2 prietene, masa parinti si abia acum am ajuns acasa epuizata ha ha ha, iar sotul meu m-a anuntat ca azi el sta pe internet ...ca merita
cat despre intalnirea de ieri ce cearta, bataie in toata regula ha ha ha ... pe mancare normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor!
Noi acum ne-am trezit.....suntem bine creste burta pe zi ce trece.
Am facut aseara poze la hainutzele fetizei mele dace vretzi sa le vedetzi le gasitzi aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=a971&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

O sa citesc si eu din urma pt ca aseara nu a mers forumul nu stiu de ce, sa vad cum a fost la intalnire.
Va pup si o duminica placuta.

Diana 25+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Bubulino ia zi ce-ai mincat pe-acolo?:-)))))))))))))
ca de restu fetelor nu-mi fac probleme cred ca au golit frigideru. In cistea voastra am mincat si eu ieri cat marele alb:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Pai io as fi scris dar n-a mers saitu, bre

Papadie, nu-ti face griji ca alde Carmina a mancat arabeste cu Baba Kanouj (pasta de vinete cu pasta de susan, ulei de masline si boia iute), iaurt cu menta (naspa) si o salata mijto da am uitat cum se numea. Imi rasuna in cap numai Fatouche din care io am gustat numai si mi-a ramas gandu' la ea! Damn, ca buna era! Si inafara de iaurtul ala cu usturoi si menta care era ca o pasta de dinti Maxam cu care te-ai spalat dupa ce ai mancat mujdei...in rest totul a fost foarte buuun!
Io am mancat si Sis kebab adana, adik neste frigarui de berbecutz picante dar exceptionale..se topeau in gura, n-aveau gust d-ala de seu sau ceva...o bunatate. Si picantzeala era numa' buna, nu sa te termine pe gat numa cat sa te pishte putin.
Hai ca am spus prea mult, mai las si fetele sa povesteasca.
In rest a fost foarte bine, Magg ne-a tras tzeapa , s-au facut poze ca la balamuc (n-am vazut nici una) ne pozau din toate partile , vreo 5 gagici, ba instantanee, ba stat frumos la poza (avem si poza de grup cu burti, dar si individuale)...a fost foarte frumos si am vorbit , am vorbit, am vorbit si ..tot a mai ramas! Ca doar 3 ore jumate nu e mare lucru, nuuu?
Toate fetele sunt niste dulci si niste frumoase, veti vedea!

Azi am fost la dr, am vazut si unde voi naste, sunt foarte incantata. Am facut si eco, aratam cu cateva zile mai maricei dar suntem foarte bine si ce e mai important :placenta e in regula!

Hai ca am exagerat cu scrisul! Mai las si pe altii!

Ioana 28 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Buna seara burtici,

Tare vorbarete mai sunteti. Nu reusesc sa "tin pasul" cu voi cu toate ca in timpul saptamanii va citesc aproape in timp real. Fac ce fac si tot mai dau refresh la pagina, dar de fiecare data cand vreau sa raspund intervine ceva si nu mai reusesc.

Imi pare tare rau ca nu am ajuns si eu la intalnire, dar noi in weekend avem program cu Bubu, ca sunt singurele 2 zile cand stam cu el. In timpul saptamanii sta la bona pentru ca mami si tati sunt workaholici si muncesc pana tarziu in noapte . Iar sambata avem program de vizitat bunicii. Dar daca mai faceti o intalnire in martie vin cu siguranta, ca nu o fi bai daca lipsesc si eu cateva ore intr-o sambata si sta tati cu copilul .

Eu sunt relativ bine, azi dimineata am avut o stare cam aiurea, de lesin, de moleseala, nici nu stiu cum sa explic, dar cred ca de oboseala, ca am adormit pe la 3 dimineata si la 7.30 a dat juniorul trezirea, ca era ora de laptic .

Am vazut ca vorbiti de pompe de san.. si eu am avut tot de la Chicco, pompa f. buna de altfel, dar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere. Cred ca doar 5 ml de lapte am reusit sa-i dau si eu copilului din productia proprie. In schimb i-am facut-o cadou unei prietene care a fost super incantata de ea. Acum vreau sa-mi iau alta, si am gasit unele mai ieftine www.RECLAMA ILEGALA.ro/scripts/prodList.asp?idCategory=1248" target="_blank">AICI. Nu au momentan de la Chicco decat cea fiziologica, dar am inteles ca primesc in martie. Si mai au si alte marci.

inaioana, da-mi si mie te rog mai multe detalii despre spital, am inteles ca ai fost la CF2 si ai vazut unde vom naste . Poate ajung si eu intr-o zi dar pana atunci as vrea sa aud si parerea ta.

Deocamdata va las. Maine sigur voi scrie mai mult ca am o zi ceva mai libera.

Pupici la burtici!

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

am ajuns si eu acasa , la galati Aseara a fost super , dar prea scurt ....
Ama , trece-ma si pe mine cu bebelusa la 28 saptamani si 5 zile 1300 grame
cu pozele nu stiu ce selectie sa fac , cine le alege ca sa nu iau bataie mai apoi?????

ALIA 28W

http://community.webshots.com/user/cypocs101

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput