Mamici de mai-iunie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

ti-am trimis...

asa sunt toate adresele de e-mail? nick name-ul + yahoo?
daca e asa...si daca fetele nu raspund si nu-mi trimit adresele lor, poate ma ajuti tu...pt ca mi-e teama sa nu scap vreo fata...
din nefericire e o varza in capul meu...mi-e teama ca nu le nimeresc pe toate...scuze...

a, evident eu nu sunt in poze...dat fiind ca le-am facut eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

si eu! cristina
amiss_zipp@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Ralucutza, Ina,
sar'mana de urari, ne-am intors de la Iosup, care era pus pe glume...

La capitolul vesti bune: bb e bine, Ama, poti sa ne treci la 27 de saptamani cu 1096 de grame??, placenta e la 5 cm de col, ceea ce e ok, am scapat de previa

la capitolul vesti asa si asa:placenta e mai matura decat trebuia, deci va trebui sa urmarim sa nu cedeze nervos inainte de vreme, bb si-a pus cordonul esarfa (i-o fi fost frig) si colul e putin cam scurt- 31 mm.

Ina,
eu cred ca merge in sufragerie sa ne vedem cu toate ...Imi dau barbatul afara, si gata, avem toata casa pt noi. Oricum, daca e frumos putem iesi in parc, e la 2 min de blocul meu. Deci...if you want...

Alia,
ai o bebelina grasunica, sa iti traiasca!!!

Magg, cu Nichita 26 de s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cristina, sunt super pozele.
Nu stiu daca toate fetele au mail pe yahoo si nici daca e acelasi cu nick-ul de aici...
Sper si eu ca pana diseara sa le putem pune publice.

Si asteptam si celelalte fete care au facut poze sa le puna.

Luanaaaa...unde esti?

Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

amiss
cred ca ai primit deja invitatia...sa-mi spui ce ai facut la morfo-fetala...am uitat cand te duci...dar sunt curioasa ce ai...baietel sau fetita? dar sunt convinsa ca o sa ne aduci vestile bune repede....

inaioana, amiss sa-mi spuneti daca vreti sa sterg ceva...

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

fetelor.... ma enerveaza site-ul asta de nu mai pot. scriu repede sa nu pice...

cristina, la mine: vvoichita@yahoo.com

Incerc sa citesc din urma si sa mai raspund dar am o groaza de treaba toata saptamana la servici. pupici la toata lumea

VoichiV26+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Magg, mersi de invitatie. Sa vedem ce zic fetele. Cat despre parc..cand se va mai incalzi cred ca e o idee tocmai buna.
Eu abia astept sa ne vedem cu bebeii pe la gradina botanica, mi se pare un loc numai bun de intalnire si plimbare pe la vara!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare fetite cu funditze!!!!

In sfarsit am putut accesa site-ul..offff..probleme serioase, nu gluma. Dar la ce bun...ca n-am gasit nici o poza cu fetite si fundite!!!

Ina...multumim ca macar ne-ai povestit cate ceva..sinu ne-ai lasat asa, sa murim de curiozitate. Felicitari pentru bb Serghei, ( vezi cum a dat el viata placentei tale!!!)...dragul de el...

Maggy - ce te faci daca bb Nichita te va pari celorlalti bb, ca nu l-ai dus si pe el la intalnirea cu burtici???? Hai, lasa, c-o iubeste prea mult pe mami..si sigur te va ierta..dar numai de data asta Felicitari si tie pentru vestile bune de la echo.

Alia - pentru bebelina dragalasa si grasunica.

Poate vin si pozele...mai asteptam cine stie.....

Mergi la inceput

Cristina, din partea mea nu sterge nimic.
Si e valabil si pentru celelalte fete care au facut poze, nu asteptati acordul meu caonsiderati-l dat. Eu stiu sigur ca sunt frumoasa-coz in realitate asa ca daca intr-o poza arat urat e vina pozei.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Fetelor, hai grabiti-va cu pozele alea, dati-va acordul mai repede ca vrem sa va vedem!!!ALIA si Magg imediat va trec bebelusii pe listuta!!FELICITARI!!io 31+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput