Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi!!!!!!!!! - chiar ma gandeam daca o sa rezisti fara DC! Maaare dependenta! Ca si la mine, de altfel! Mersi de raspuns! Sarah regurciteaza la greu. Si ea ragaie mai greu, dar totusi, cam de 2 ori la o masa. De regurcitat, iese laptic la ragaiala si apoi, daca nu am rabdare s-o plimb suficient la verticala, minim 20 minute, daca o pun jos. Deja m-am obisnuit...sunt cu stocul de batiste to timpul sub caputul ei...

Corap - las' ca duminica trecuta am fost in Herastrau si ma tot benoclam dupa Ardeias! dar nimik...Printesa tocmai a papat la 18 si amu a adormit cumintica in scoica, dupa ce am leganat-o cu piciorul si i-am dat un deget sa-l stranga!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Corap, Dumnezeu stie..ca io nu ma pricep.
S-a mai intamplat cuiva?

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

cristina cea de la baku, silvia-farmacista nu mai intra din cauza ca nu mai are net. in plus, azi a avut si ea botezul (ma rog, nu ea, ci stefanut).
eu nu ma pricep deloc la pastile, asa ca raspuns din partea mea la fazele astea... nu.
bau-bau & bau-bau jr

Mergi la inceput

Pai PICO, de la ce data ai intrat in CIC?
Exact?

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

in mod evident nu toate vom incepe diversificarea la aceeasi varsta a sugarilor, este firesc sa fie 2 tabere de diversificare:)), dar in timp ce eu am postat doar motivele pentru care am ales sa fiu in tabara de "peste 4-5 luni", gandindu-ma ca poate si alte mamici se inspira din informatii, si mi-am si cerut scuze anticipat daca voi deranja pe cineva cu faptul ca sunt 100 % convinsa de eficacitatea alegerii mele in detrimentul celeilalte, ei bine intra dienuta si tranteste un mesaj in stilul propriu, cu sintagme de genul "este o prostie" (ete ce vorbesti? eu nu mi-am permis sa-ti explic cat de irelevante sau primitive sunt/daca sunt metodele tale, daramite sa-mi permit sa spun cuiva (oricui) ca e o "prostie" ce rationeaza) plus chestii de genul "de unde ati mai citit-o?", cu referire la "bulirea" stomacului...uite din 100 de locuri am citit. inainte sa ne minunam si sa jignim ar fi util sa deschidem una bucata carte sau site, dar nu orice site pe dreapta, ci site-uri ale unor asociatii medicale. daca dai cautare pe google in lb romana (in engleza sunt sute de informatii in sprijinul a ceea ce am spus) cu termenii "digestiv, sugari si diversificare", vei gasi si rapoarte medicale din romania care vorbesc de nivelul hemoglobinei la copii diversificati prematur s.a.m.d....of....ete de la medici vine "prostia"....
imi cer inca o data scuze, pentru incapatanarea mea, fata de mamicile care diversifica mai devreme; vreau sa intaresc faptul ca e o simpla alegere, vorba lordrei, si diversificarea mai devreme are alte avantaje (le-a enumerat lordra si le stim), dar postarile cu "e o prostie" referitoare la varianta altor persoane sunt f. deranjante! repet, eu nu-mi permit sa spun despre alte rationamente ca sunt "prostii", nu e nici civilizat, nici obiectiv, pana la urma nu detinem niciuna adevarul absolut.

lordra, eu cam evit sa-l legan (doar cand e extrema urgenta 911) pt. ca mi-a zis o mamica doctorita ca s-a descoperit ca obiceiul ancestral cu leganatul ar creste presiunea sangvina in capul bebelusului. doctorita respectiva e prietena de-a taniei, poate i-a spus si ei. cautand pe net o confirmare, am gasit. e adevarat ca nu multe opinii medicale, dar inca nu sunt sigura daca e adevarat sau nu. stii cum e, dupa ce iti baga cineva stramba, nu mai esti sigur daca e bine sau nu.

bic, cu curatatul eu fac o chestie cam riscanta. la nichita este multa ceara in urechiuse si mici dopulete pe care le face frecvent (adica o data pe saptamana) in adancimea urechii. nu pot sa intru cu batul de urechi in orificiul la mic deoarece n-am loc "de intors" in zona, adica as reusi doar sa-l infund asa ca "pescuiesc" dopuletul cu ceva lung si neascutit, dar nici bont rau. de exemplu cu capatul cu ureche al unui ac lung (sterilizat). il bag doar putin, ating ceara si se prinde tot dopuletul pe bontul respectiv. ceara la astia micii se ia repede ca e moale si nu e lipita de pielicica. atat. daca ramane ceva e foarte bine asa, dupa cum spuneam in postul anterior, nu trebuie chiar "luna" urechea..asta fac doar cand doarme si si asa ii tin capul ferm si tin cu degetele betigasul sau acul inversat foarte de jos . de frica sa nu se miste si sa intre betigasul prea mult, apuc, cum spuneam foarte de jos instrumentul, astfel incat sa nu aiba ce sa alunece mai mult decat trebuie, adica doar la exteriorul dopuletului, suficient pt. pescuire. nu stiu daca ai inteles ceva ca am fost cam haotica in exprimare...

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

io-te, si anda-i pe-aici... e prima seara in care intru si nu fuge toata lumea :)))
am uitat sa va zic: mi-a cumparat mama leptop (doamne, bune-s mamele astea ). mai urmeaza sa-mi pun si net si n-o sa mai fiu dependenta de prezenta lu' gabi ca sa intru p-aici
bau-bau & son
din pacate, tre sa ma car io acusica. bye-bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap scuze, nu stiu ce-am facut de am sarit mesajul ala. Multumesc pt raspuns!

Si Anda are azi sau maine botezul! Distractie placuta, Anda!!!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Cora, chiar ca e buna mama ta..nu mi-o imprumuti si mie? De care e, ca sunt interesata de lptopuri...

Anda- ai perfecta dreptate!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

corap, pai nu ne mai sperie bau-bau:))

mama di tutti, poetul regurgiteaza automat dupa fiecare masa, dar am scapat de batutul pe spate. in max 5 minute de la terminarea mesei ragaie singur si puternic!! ura!!

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

noki: toshiba nu-stiu-de-care. cu ecran superlong (asta-i scoasa de la mine - e mai lunguiet). era oferta la el in cora. acum nu-i acasa, e la pus programe in el.
c
si chiar ies acum.

Mergi la inceput