Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
felicia74 spune:
fetelor daca stiam ce isc, nici nu mai scriam nimic
. Eu nici nu mai abordez acest subiect, nu spun decat ca timpul va demonstra cine are dreptate. Eu, cel putin, nu voi alimenta (inca) o polemica pe DC.
Lordra
dar stiu ca esti razboinica rau, mai ceva ca Xena!![]()
Faza cu fularul mi-a zis-o dr. Stanciu de la Budimex, care vede n copii bolnaviori zilnic. Daca nu a facut nimic Daria, e ok, eu cu Ilinca nu mai risc.
Lavi si Ilinca a regurgitat mult in spital. Nu stiu de ce. Nici acolo nu m-au putut lamuri. Nu-i interesa decat daca varsa in jet.
Cand am ajuns acasa - gata, stop joc!
Inca mai studiez problema. Trebuie sa fie o cauza.
O diferenta este ca la spital ii dadeam sa pape stand culcata in patut, iar acasa sta la 45 de grade, in balansoar. Poate acesta o fi motivul?
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Cora - mama, chiar ca e super-ferta Toshiba Satellite la 30 de milioane, asta da reducere. Era mult mai mult in alte parti. Mai ales ca e cu 512 mega de RAM! Sa-l butonez sanatoasa! Si cu spor!
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
dordia2000 spune:
Fetelor eu m-am gandit ca daca mie nu imi mai ajunge laptele ca sa satur mancaciosul de copil, sa inlocuiesc treptat o masa de lapte cu supa si in felul asta poate imi ajunge laptele pt celelalte mese si nu mai apelez la lapte praf. S-ar putea sa gresesc dar...eu zic ca nu! Si eu sunt de acord cu voi ca vreti sa incepeti diversificarea cat mai tarziu dar voi aveti lapte berechet. Eu prefer sa ii dau supica de legume decat lapte praf. Ce riscuri ziceti ca sunt daca incepem prea devreme cu supa?
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Buluci spune:
In atentia doamnelor curioase::
Am pus 4 poze in contul comun cu putza lui Simon circumcisa! Cam asa arata doar la 2 saptamini dupa operatie!
Mai, eu tot timpul eram geloasa pe voi ca aveti copii grasi , mai ales in pozele nud, dar bleaga de mine azi am observat dupa ce i-am facut poze nud lui Simon ca arata in poze fff gras. Vreau si eu sa fac o setare in aparat sa iasa pozele aproape de marimea naturala dar biensur ca nu stiu! Toate pozele parca-s trucate!
Azi am chef de vorba!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii
meems spune:
Intru si eu sa scriu in viteza cateva randuri, ca acus' incepe mandra mea sa tipe de foame. Ieri nu mi s-au incarcat mesajele scrise pe DC, pe orice subiect intram nu apareau decat mesaje vechi. Cred ca iar ne face comp-ul figuri... 
Tania, felicitari pt. Stefan si pentru noul lui program
Am vrut sa-ti spun ca noi cred ca mergem mana-n mana. Daca pana ieri ma plangeam de mama focului de programul aiurea al Riannei (cu trezit de cate 2-3 ori pe noapte), ei bine azi-noapte a dormit aproape 7 ore (!!!) legate! Nu s-a intamplat asta niciodata, am pus-o la culcare ca de obicei dupa baita si papa, deci pe la 22:45 deja dormea. Cand a inceput sa se maraie aproape de 6 azi-dimineata si m-am dus la ea in camera, eram atat de bulversata, nu stiam ce se intamplase. Am crezut ca nu m-am trezit pentru prima ei masa, ma gandeam c-a fost taica-sau sa-i dea de mancare, dar cand am vazut toate sticlutele curate mi-am dat seama ca... nu se trezise mai devreme! Nu va pot spune ce bucuroasa am fost, imi venea atunci sa intru si sa postez pe forum. Si mai mult, dupa ce a mancat pe la 6 am pus-o in patut cu ochii mari cat cepele, gandindu-ma ca dupa ce-a dormit atatea ore in sir acu' nu mai are chef de somn. Stupoare - s-a jucat putin cu manutele si apoi a adormit SINGURA! Din nou ceva ce nu mai facuse nicicand inainte. Acu' zic si eu ca Tania, sper sa n-o laud prea devreme, sa vedem daca isi mentine programul asta (si cu mici variatii tot ar fi ok). Poate in sfarsit isi da seama cat de obosita e maica-sa si cat se tot plange pe la toata lumea ca nu-i doarme fata noaptea ![]()
Ma duc sa-i dau papa. V-am pupat!
cristinamh spune:
salutare!!!
ne-am intors, suntem inca vii... nu m-am odihnit, daca asta va intrebati... iris a reusit sa raceasca, vorba vine, are doar muci, pe care si-i scoate singura... nu-i plac, stranuta si mami ii prinde.
buni a reusit sa-mi strice copilul. mai nou se scoala sa manace noaptea... is chiauna de oboseala, sper s-o dau pe brazda repejor ca nu rezist![]()
am reusit sa va citesc printre randuri aseara, am vazut ca ati mai dat date pt tabel... am mai prins din zbor, dar nu garantez ca pe toate. asa ca va rog sa verificati in tabel daca sunt.
leea,
ai fost f draguta ca mi le-ai trimis pe mail!! la fel si anda
imi reiau asadar atributiile
, si anunt ca urmatorul tablouas va fi cu poze din martie. asa, ca sa vedem cum cresc. si normal, le astept tot pe mail![]()
ps. imi pare asa rau ca am ratat iesirile in IOR, dar nu-i nimic, abia vine primavara!!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
tania-z spune:
ASTAZI NU SE BAGA NIMENI SA SCRIE?
- saula voi e vreme de plimbare, ca la Sibiu sigur nu e!
PARADOXUL ALAPTARII: sanii moi-fleasca, la stoarcere-nik insa bebe suge, suge, suge..! Ce? De unde?...Mister!
. La cantar: 90-100 ml!
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
corap spune:
pai sunt si io p-aici. ca in bucuresti e cam nasol afara - nu e frig, dar e o atmosfera apasatoare.
si mie mi-e un sooooomn, da' peste vo juma de ora tre sa-i dau titi lu' pitik. deja a inceput sa se agite. mamaaaa, si ce-as mai dormi...
poate iesim si noi afara pentru o gura de aer.
c & andrei-ardei-grasunei-papucei 
gabitaco spune:
Buna fetelor!

Maria am vazut ca ti-a raspuns Lavi la intrebarea cu leganatul.
Cristina bine ai revenit.Mi-au placut tare mult pozele din vacanta.
Nu dati cu rosiii!!!!!!!!! La sfatul pediatrei am inceput sa ii dau Mateei suculet de morcov.Am inceput cu cate o lingurita si azi i-am dat 30 ml.Sa vedeti ce tragea din bibe. Oricum o alimentez mixt.
Am pus poze noi in album la semnatura.Sper sa va uitati la ele.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
Gandacel spune:
NU stiu ce s-a intamplat ieri cu forumul, ca la mine se incarcau mereu doar mesajele de cand am inchis ultima oara calculatorul, acum 2 zile... Chiar ma miram ca nu a mai scris absolut nimeni! Si azu, surpriza! Ati scris o gramada. Amde recuperam mult de tot, asa ca o sa scrkiu putintel pe masura ce mai citesc o pagina.
Dienutza, mi-a placut la nebunie mesajul tau, sau mai bine zis pledoaria pentru increderea in instinctul matern. 
corap, nu m-am plans ca nu mi se rostogoleste baiatul! Departe de mine asta. Ai vazut doar ca mi-am amintit corect, un alt bebic de aceeasi varsta cu al nostru s-a rostogolit de mult si eram curioasa ce fac ceilalti!
Eu astept linistita fiecare etapa din viata alui meu, si imi notez intr-un fel de "jurnal", pe care am de gand sa i-l fac cadou cand va fi mai maricel si va intelege. Plus cateva poze si filmulete cu ispravile lui mai de soi! Nu ma plang de nimic. Doar ma laud... ![]()
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)