Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fee spune:

buna mamici ,

multe s-au mai spus de cand nu am mai intrat ...
alina , felicitari pentru acte si spor la invatat , ce dulce este amalia !scaun si noi avem peg perego prima pappa de la nasi si este super bun si util
cat despre diversificare :de la 4 luni (incercati in prealabil daca le place)
bledina si nestle dau un program :
dimineata : 150 sau 180 ml de lapte cu o lingurita de cereale
pranz 150 ml lapte si 30 g legume ( eu le pun in biberon)
ora 16 150ml lapte si 20g pireu de fructe
seara lapte

eu il urmez si daniel este bine ,
despre decalotare : pediatrul mi-a zis sa nu ating zona si sa vin sa il vad daca se intampla ceva anormal , cica dupa 2 ani discutam

despre dormit noapte :trebuie sa manance bine ziua ,chiar daca mananca numai lapte
daniel doarme de la ora 22 pana la ora 8 h30 de doua saptamani
pupici la mamici si bebelusi

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

cred ca m-ati inteles gresit - eu nu ma plang ca nu doarme - ca andrei e cooperant, ne jucam, gangurim - nu plange decat de foame, si asta se rezolva imediat. mie mi-e frica ca nu se odihneste suficient si ma gandesc sa nu-l afecteze mai tarziu lipsa de somn.
eu ma distrez cu bb cand e treaz, mai ales ca nici nu vrea prea mult in brate. de fapt el nu vrea deloc, il iau eu.
am schimbat tetina la bibe, am trecut la nr. 2. si a hapait in doi timpi si trei miscari ce avea acolo si a inceput sa urle (de obicei dura cp 20 de minute suptul la bibe).. i-am mai dat nitica titi sa se potoleasca. tre sa-l invat acu' ca e suficient ce-i dau, chiar daca suptul dureaaza mai putin
c & andrei-ardei

Mergi la inceput

am pus poze noi in album. acu ma duc sa le vad pe ale cristinei baku. sa vedem asemanare...
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cristina sa-ti traiasca!!! E un dulce!!! Si tu erai o dilceata de fata!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

mai, parca seamana la sprancene si la ochi. oricum, pana la 3 ani se schimba fizionomia. (cica)
mamaaaa, are andrei o poza de zici ca-i taica-su. seamana si la mimica. de la mine n-are nik.
las' ca-i fac un fratior sau o fratioara care sa semene cu mine :)))
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Bau-bau nu seamana la oki cu mine, eu am okii cit cepele!

Dordia!

Mai, fetelor, azi am scos un balaur de muc din nasul lui Simon, si stiti cum: in prealabil ser , apoi o leaca cu pompa si apoi m-a ajutat un ac de siguranta , binenteles partea cu cercurile concentrice! Mama mia, ce muc am tras!Ma bate gindul sa iau si "batista aia a bebelusului!" .

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Superb e si "Urmasul lui Bau-Bau". Sa-ti traiasca si sate bucuri de el!!!

Fetelor eu ma gandesc sa incep sa ii dau supa la bb. Oare gresesc? Ma gandesc ca ar fi cazul dupa o luna de suc de fructe sa mai schimbam usor ceva si ma gandesc la supa ca e tot lichid. De fapt cred ca o sa ii dau supa si treptat sa ii inlocuiesc o masa de lapte ca tot nu mai am asa mult ca inainte!!! Si in felulasta poate nu mai e nevoie de lapte praf si imi ajunge pentru el! Ce ziceti?

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

de la lume adunate:
cica bebelusii seamana in general cu tatii din motive de conservare a speciei: sa se convinga tatii ca bebeii sunt intr-adevar ai lor, sa aiba grija de ei, sa-i induioseze . dupa ce cresc, asemanarea nu mai e asa de evidenta.
ce ziceti? asa o fi?
c & ardei-andrei care vb cu beculetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Corap- nu te-am inteles gresit! Dar raspunsul tot acelasi cred ca va fi...pur si simplu probabil ca asta e ritmul lui. Daca ceva nu i-ar conveni s-ar manifesta cumva. Ti-am rotit o poza, ca nu puteam admira Ardeiasul somnoros!

Cistina Buluci- ma tot uit, dar zau ca nu-s ce sa zic! Draguti amandoi, ca sa nu facem discriminari intre mami si BB!

Dordia- mie doctorul mi-a zis suc de la 4 luni jumate si supa de legume de la 5, 5 si ceva. Tu ai inceput suculetul ca ajutor in administrarea unui medicament. De ce te grabesti cu supa? Oricum cu sucul de fructe poti sa mergi mult si bine pana la diversificarea propriu-zisa, adica piureu si supa. Ca sunt persoane care sucul de fructe nu-l considera diversificare 100%. Io as mai astepta. Tu faci cum crezi!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

dordia, abia astept sa se faca din nou vreme buna. sa ne intalnim sa ne plimbarim cu piticeii. imi pare asa de rau ca am pierdut toata saptamana trecuta din cauza de raceala...
PS: luni ma duc si io sa-mi depun doasarul la mamici... in sfarsit!!! tineti-mi pumnii.
bau-bau & bau-bau jr.

Mergi la inceput