Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna mamici!

ma alatur si eu galeriei lui NOKI: vreau soare!!!! ieri mi-am scos copilul la plimbare pe o vreme imposibila, ne-a prins si o ploaie rece, iar eu am inghetat tun.
Noroc ca el nu avea nici pe naiba, a dormit doua ore ca busteanul. Numai eu si inca o mamica nebuba eram in parc!

ALINUSH, felicitari pentru cetatenie si pentru mutare!!! Am pus trei semne de exclamare - doua sunt cele pe care nu le gaseai.
Ce imi pare mie rau e ca nu o sa mai pui poze d-alea de-ale tale cu peisajele superbe din zona, care ma faceau sa oftez de cate ori le priveam.

DORDIA, trebuie si eu sa-ti spun ca la botez ai aratat BETON! Frumoasa mamica si puiul la fel...doar e un Stefan, nu?

Pitiku' meu imi face surprize...placute. De cand l-am "parat" pe forum cu somnul si eram pe cale sa-mi fac cererea de angajare la tramvaie (la sugestia lui LAVI), de doua nopti se trezeste tot mai bine: o data la 2:30 si apoi la 6:30 (progres), iar azi noapte la 3:30 (a domit 5 ore legate!!!) si la 7:30. Doamne, parca sunt alt om. Intr-un fel mi-e cam frica sa ma bucur, sa nu fie doar ceva temporar. Dar am observat ca nu mai avem probleme nici cu adormitul seara: baitza la 9:30, papa la 10:00, apoi plimbat putin pt ragait si la 10:30 e deja in patut si doarme. In momentul ala ma arunc si eu, sa prind cat mai mult din prima lui bucata de somn.

CORAPU' pai al tau doarme bineee, al meu doarme cam 6 ore pe noapte (exceptie ultima noapte) + 3 ore plimbat in parc (s-a obisnuit deja si intre 2 si 5 se pregateste de sforaieli)deci in total 9 ore!

NOKI, la intrebarea cu biscutii nu-ti pot raspunde decat ca eu manac cu mare placere biscuitii HERO, am unii si pe noptiera si pap noaptea cand il alaptez cand mi se face o foameeee!

ALEXANDRINA- misto ideea cu caruciorul !

INA - si eu zic ca Rachelina a crecut foarte bine . Chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme...la cate grija ai tu de ea, am certitudinea ca va fi un copil super si in continuare!

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Teo - asa patesc si io - cand am timp de net, nu e nimenea..

Taniutza- ce bine ca Stefan incepe sa-si regleze programul...Si Sarah mea a dormit mai bine azi-noapte, papa abia la 6 fara un sfert! O fi de la vremea de pus patura in cap de afara?

Am pus poze noi cu performantele la semnatura! La Februarie!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Am pus si eu poze cu mutrele noi ale lui Stefan la 2 luni

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriela_ranga/album?.dir=3e36

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bau-bau
iaca-s si io p-aici. ma bucur ca andreias a adormit momentan. - da se trezeste sigur in max. 30 de minute. ca asa suntem noi: noaptea dormim de la 22:30 la 6:30, max. 7:30, si avem maxim 3 reprize de 30 de minute de somn in timpul zilei. acum si daca il scot afara nu mai doarme decat putin. dup-aia se trezeste si admira peisaju', se joaca cu jucarele etc. tre sa vb cu pediatra neaparat de somnul asta dezorganizat si putin. . il vad eu ca i se inchid ochii si se chinuie sa-i tina deschisi. norocul meu ca doarme noaptea.
ma rog, cu exceptia noptii trecute, cand s-a trezit la 3 jumate, la 5, la 7. da' m-am prins intr-un final ca-i era foame, ca ieri a mancat ff putin.
c & bbandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna mamicilor!!!!!!! Eu nu am mai intrat de 100 de ani, adica de cand eram gravida, dar nu am intrenet acasa asa ca nu prea pot sa va vad. Sper sa rezolv repede aceasta problema. Va rog sa ne treceti si pe noi in lista voastra: bebe al meu s-a nascut pe 22 noiembrie 2005, prin cezariana la Spitalul Elias. A avut 3.380 kg si 50 cm, scor apgar 10. Acum are 6,200 kg si 62 cm.Numele lui este Alex Mihai, dar toata lumea ii spune Babak si eu ii spun Barbi. Mananca mai mult Nan HA decat lapte de la mine ca nu prea mai vrea dar eu insist si cu sanul.
Sper sa reusesc sa intru mai des si sa pot vorbi cu voi ca tare bine imi prind experientele altor mamici.
Va pup pe voi si pe puii vostri.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Tania- Stefanutz de nota 10! Amu m-am lamurit ca e baiatul lui mama, tati nu stiu ce contributiune a avut! parerea mea!

Cora- daca doctorul tau e destept, ca al meu, iti va zice exact asa: care-i treaba ca doarme putin ziua? Asta e ritmul lui. Lasati copilul in pace! Preferati sa fie invers? Sa doarma ziua si noaptea nu? Sigur, tu o sa zici ca mine: da, da: preferam sa doarma si ziua si noaptea! Si mai ce inca? Sa nu planga deloc, sa papecand are mami chef, sa stea cuminte tot timpul...ehe...vise nene!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

azi am zis ca e zi de vazut poze si ne uitaaam si ne tot uitam! Sa fiti fericite ca aveti super copii! Si frumosi si sanatosi! Ce mai Printi si Printese...

Teo si bb Stefania Iulia(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Tania iti multumesc pentru compliment!!! Si stefan e un frumos la 2 luni si e un grasun dulce foc!!!

Noki ai o printzesa....cu ochi verzi...o sa dea boala in baieti pe langa ea!!! Sa va traiasca!!!

Vreau si eu soareeeeee! Si primavara-vara sa pot iesi la plimbarica cu bb Stefan!!!

Cat despre dormit noaptea eu pot spune ca Stefan doarme tot de pe la 12 pana pe la 7.30-8.00 si apoi papam si dormim iar pana pe la 11-12.00 dupa care ne jucam, papam suculet de fructe, mai dormim o ora mai mancam si tot asa!!! Am un copil cuminte foc. Nu ma pot plange!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mihaela bine ai venit !!! Sa mai intri si sa ne mai spui despre voi!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

M-am uitat si eu la albume.
Frumosi copilsii nostri.Si ce au mai cescut!

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput