Montignac: ce am mancat azi! (73)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Buna seara, am revenit pe ziua de azi.... In ultimele 2 zile nu am tinut chiar ca la carte ca am mai papat alune si azi am luat si o ciocolatica de aia cu indulcitori de la excelent dar am papat doar 3 patratele. Se pare ca de la dulciuri nu prea ma pot abtine.

Azi la pranz am fost in mall si am papat un fel de tochitura(fara mamaliga) cu un ou dar era cam sarata si am papat doar jumate....si mai incolo iar niste alune. De maine nu mai pap alune ...!

Maine as face niste orez integral cu lapte...fara indulcitori sau zahar, oare o fi bun ???

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Fetelor, pusesem o intrebare saptamana trecuta nu mai stiu cine facuse crema de zahar ars cu fructoza....si voiam sa stiu cata fructoza se pune? Eu am inteles ca dupa gust dar m-ar interesa numarul de linguri mai exact, ca eu nu prea am experienta cu fructoza !

Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Anda-mersi multMa apuc de aprofundat,ca posteriorul e cat casa.Cantareste-te saptamanal,nu cred ca ai pus atat in 2 zile,plus ca daca mananci mai sarat(cand ne prostim) retii apa mai multa in org.Si cand ne vin uratii suntem mai balonate si poate sa ne sperie cantarul pt ca chiar avem vreo 7 pounds(vreo 3kg) de lichide in plus.
Irina-am inteles pana acum,o sa mai citesc cartile.Felicitari pt kg date jos,sunt sigura ca vei slabi pt ca ai vointa.Si o sa intri in rochia din Hawaii(parca).
mamini-ai grija de tine,ia niste multivitamine si minerale.La cate cure am tinut cam asa ma apuca si pe mine,eu lesinam daca nu luam.
Succes la slabit!

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Ma treceti si pe mine la catastif?

am plecat de la 56...am ajuns la 85 inainte sa nasc

iar dupa nastere la 76.

in patru luni am ajuns la 66 unde am facut o pauza caci eram extenuata fizic. Acum, dupa inca o luna am 65.-nu e mult, dar macar nu am mai pus!

As vrea sa ajung la 55-56 daca nu cer prea mult

inaltimea mea e de 1,71

regimul cu care am slabit cele 10 kg este infometarea ( de fapt...seara cate o salatuca de salata verde cu rosie, castravete masline si ton din conserva in ulei vegetal.

azi am papat asa: pe la 4 o omleta din doua oua si acum 20 de minute doua magdalene. e grav?

de dulciuri nu ma pot lasa!! sunt ciocoholic dar incerc sa consum dinaceia amaruie cu multa multa cacao. e bine?pardon, mai bine?

si vreau si eu cartuliile va rog!

Irina si buburuza Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

mamini... citeodata am senzatia ca sint in dosarele X. nu gasesc buba la tine. vorba ta, daca te lasi incotro o apuci ? nu stii. asa ca... stai aci' ca stai bine. daca-mi mai vine vreo idee iti zic. si eu sint pro-vitamine, pentru ca tocmai a trecut iarna, in care chiar daca ai/am consumat legume/fructe... sint de sera si "nu se pun". + ca vine primavara cu asteniile ei preferate ...
mai mara76, pai asta trebuia sa iti dai seama din prima zi de serviciu spor !
cius bine ai venit ! asta cu "nu fac nimic da imi ia toata ziua ma caracterizeaza pe mine" ha ! ha ! spor !
emaaimee ma cintaresc zilnic, nu saptaminal. stiu ca nu e bine pentru psihic, dar vroiam sa imi urmaresc indeaproape evolutia organismului dupa o pizza. iti multumesc, oricum, ca te-ai gindit la mine! nu glumesc, sint 2 kile in plus. pentru ca: eu tin regimul asta din dec anul trecut. el (organismul)are un anumit metabolism acum, care e cit de cit stabil. o pizza in "mijlocul" regimului e fatal (cel putin la mine), pentru ca organismul (pancreasul) reactioneaza "salbatic" nefiind obisnuit cu astfel de "porcarii" ("n-am gasit alta rima"). de fapt cam asa reactionez la orice chestie naspa pe care o maninc, cu deosebirea ca ma ingras m mult sau m putin - in fct de ce abatere am avut. iar cintarul e digital. nu e bai, in 2 sapt le dau jos.
inaa bine ai venit ! cam datele alea le-am avut si eu. numai ca sint mai scunda. da-mi PM cu adresa de mail, ca sa-ti pot trimite cartile. bafta ! daca e grava aia cu briosele ? sper sa fi fost monti cu spatele cind le-ai mincat. iti dau cartile si te lamuresti tu

azi:
d: biscuiti (permisi), cafea semidec
p: vita cuptor
s: ghiveci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

iupiiiiii, mi-am primit cartile:-) multumesc, Anda!

sa fac o mica introducere la subiect: 1.57, 55 de kilograme(cu aproximatie). vreau sa dau jos cel putin 5 kilograme. acum doi ani eram o slabanoaga, acum nici pantalonii nu ma mai incap. ( nu aia de acum 2 ani, ci astia de acum, luati acum jumate de an:-) ) cum nu am cantar, pantalonii de acum 2 ani vor fi etalon. cum slabesc va anunt.

o sa ma informez din cartulii zilele astea si cum am intrebari vin sa ma lamuriti.

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!
N-am mai dat raportul ca n-am ce. Cantarul nu se misca, dar nu disper. Am facut si niste abateri in week-end cu sambata mortilor (coliva, prajituri). De ieri am reluat treaba.

Cine imi spune daca am voie mancarica de mazare cu carne?

M-am apucat si de sport. Ieri am facut doar 4 m cu bicicleta. Sa vad cati fac azi desi nu prea am chef ca ma cam doare burta (pacatosul asta de CM).
Oricum, eu sunt multumita de cat am slabit pana acum. In noiembrie aveam 90 de kg. Cam in decembrie m-am reapucat de Monti si am aparut la voi cand aveam 85 de kg. Acum bat spre 81. Da' pana nu-mi iau un cantar electronic nu mai scriu nimic de kg. Se simte doar la haine.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Helau, helau!!!
Revin in forta, plina de entuziasm dupa o luna in care am chiulit, dar am slabit 1 kg. Am 81.5kg si mi-am propus sa inaintez cu pasi mai micuti. Adica acum visez la 75kg, iar cind ajung la 75 sa visez 70 si tot asa. M-am apucat de biciclit cam o jumatate de ora pe zi, dar e un inceput.
Meniu:
MD-lapte degresat si piine integrala wasa
P-pui la cuptor+salata de varza si rosii
ora 5.30 fructe
C-iaurt degresat
Va doresc o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

[quote]Originally posted by Anda Panda

mamini... citeodata am senzatia ca sint in dosarele X. nu gasesc buba la tine. vorba ta, daca te lasi incotro o apuci ? nu stii. asa ca... stai aci' ca stai bine. daca-mi mai vine vreo idee iti zic. si eu sint pro-vitamine, pentru ca tocmai a trecut iarna, in care chiar daca ai/am consumat legume/fructe... sint de sera si "nu se pun". + ca vine primavara cu asteniile ei preferate ..

senzatia asta de twighlight-zone o am si eu, duminica 68.3,luni 68.5, azi 68.8 si eu am mincat super-monty, vorba ta...whatever, decit sa dau iama in blide si sa urc un-doi la 75 de kg, mai bine ma dau cu capul de perete, da-s mai slaba.
cred ca ar trebui sa bag niste calciu, vitamine nu iau ca o maninc si pe fie-mea si nu e Monty ca e dulce tare.

dimineata: lapte batut 0%cu fulgi de ovaz
prinz: salata verde cu ton si telina frunze
seara:portocale.

spor!
M

Mergi la inceput

Mamini, nu e anormal sa ai variatii de greutate, mai ales asa mici.... cum spunea cineva aici, in perioada CM se retine apa multa si ai cu pana la 3 kile mai mult.... Depinde de cat de sarat mananci si cata apa bei .....

Azi:
Md:am inghitit cu greu juma de cana cu orez integral cu lapte din cauza ca orezul era cam tare
P: as face un peste la cuptor cu legume...oare daca pun niste morcovei pe care nu-i pap e rau tare?
C: inca nu stiu....mai vad eu

Lizuca

Mergi la inceput