Montignac: ce am mancat azi! (73)
Raspunsuri - Pagina 3
josefine spune:
buna, fetelor! ma ajutati si pe mine si imi trimiteti cartea? m-as alatura cu mare drag grupului, dar nu stiu de unde sa incep:-)
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
Anda Panda spune:
da, draga josefine, eu sint "secretara" responsabila cu cartile. bine ai venit ! trimite-mi PM cu adresa de mail. a bientot !
draga mamini, am o idee, fara sa ma gindesc "cum se numesc oamenii care au idei" . ai mincat a la "super-monti" ! dar ma gindesc, daca ai putea sa elimini seara chestiile grase, poate ai avea rezultate mai bune. spre ex ziceai de omleta cu cascaval... cascavalul ala sigur are 20%MF. spre ex eu seara maninc (si am rezultate mai bune de la un timp, numai ca nu se pun, ca m-am porcit ultimele 2 zile) salata verde cu ton din conserva (in apa) sau salata de rosii cu brinza 0.1%. cina in general e la ora 19-20...in orice caz cu 2-3 ore inainte de culcare. totodata am eliminat si pastele, maio, smintina.... seara, din acelasi considerent: stagnare. pe bune daca nu sint mai ok asa. e mai rigida dieta care o tin eu, dar asa da rezultate la mine. cred ca fiecare organism raspunde in felul lui la dieta asta - probabil ca al meu e mai incapatinat, dar nu mai incapatinat ca mine. se intimpla sa sar peste mese, si stiu ca nu e ok. evident, urmatoarea masa nu va fi ou prajit, ceafa la gratar si brinza nu stiu cit la suta. pentru ca organismul e "hamesit" (nu am gasit alt cuvint la ora asta) si in momentul in care prinde ceva "de ros" (iar nu am gasit alt cuvint) retine tot si isi face si rezerve. motiv pt care ii dau ceva gen... salata verde...sa vedem ce rezerve isi face !
altfel cumatru' monti vaz ca e tare razbunator . dupa 3 saptamini pline de privatiuni in care nu m-am abatut nici o secunda (ca atit a fost plecat sotul), am slabit 3 kilograme, ceea ce e multumitor pentru mine. ei bine, am intrat ca "vaca in blide" (ca sa zic asa...) si am pus la loc in 2 zile ce slabisem in 3 saptamini. sint foarte ofticata dar nu ma las fetelor, o iau de la capat de miine. abia astept sa plece sotul (vorba vine ... ) , ca numai el e capul rautatilor in casa asta !
era frumos acum 2 zile, ma apropiam de faza 1...1 kil mai aveam... deh... asta e. promit ca atunci cind ajung la faza 1, adica la nr de kilograme care il consider eu demn pentru mine, o sa ma trec pe tabela de marcaj acolo in fata, sa se vada si sa stie toata lumea, pina atunci...nu merit.
la luptaaaaaa !!!!
tlaura spune:
'Neata fetele!
Nu am reusit sa mai tin monti, pentru care fapt am pus un kg. la loc. Nu stiu ce am in aceasta perioada, ma simt f. rau; zilnic am ameteli puternice, cu durere de cap si cu intunecarea privirii. Eu o pun pe seama asteniei de primavara. Ieri de ex. am avut o durere cumplita de burta, durere pe care o resimt si acum. Nu stiu ce e cu mine, daca o tin tot asa ma voi duce la analize.
asa ca, desi nu am mancat mult, am mancat prostioare si acum am urcat la 59 kg.
Of, cand o sa-mi revin?
Sa nu ma stergeti de pe listuta, chiar daca nu postez asa de des ca voi.
va pup si va doresc spor la slabit!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
mamini spune:
Anda, draguta de tine cum iti bati tu capul cu problemele noastre...stiu si eu daca o fi chiar asa? fiindca seara se intimpla f rar sa maninc altceva decit salata sau fructe(mar sau portocala). eu cred ca e din cauza ca nu mincam nici inainte f mult si nici f diferit de ce pap acum. nu stiu, dar s-ar putea sa ai dreptate, o sa incerc sa elimin grasimile, apoi nu mai am ce "sterge"...nu am mincat nici orez, nici paste integrale, doar micul dejun e glucidic. si e mic-mic dejun.
incep deja sa ma simt nasol, ametesc cind ma ridic din pat, ma doare capul...cred ca e momentul sa schimb macazul, dar nu stiu incotro...
azi am mincat fulgi de ovaz cu lapte fara grasime, fara lactoza. la prinz maninc ceva legume permise cu peste alb la teflon si diseara portocale.
spor!
M
Mara76 spune:
Eu m-am cam lasat pe tanjeala de la o vreme, am avut niste suparari la munca si nu m-am mai tinut de regim cum trebuie. Acum nu s-a rezolvat nimic, dar macar am ajuns la concluzia ca nu munca e scopul meu in viata si ca trebuie sa ma ocup mai serios de mine. Aseara instructorul mi-a schimbat programul, mi-a interzis sa fac fitness si m-a bagat pe cardio intens. Iai si ce urasc sa alerg pe banda... .
Azi pap asa:
D: cereale cu lapte slab
10.30: o portocala
P: carne cu legume
16: o portocala
S: ciorba de vita
3 ore mai tarziu: 2 portocale/mere
E ok, nu? Intreb mai ales referitor la fructele de la ora 10-11 noaptea... cand ma ia o foame cumplita si ma gandesc ca mai bine mananc 2 fructe decat altceva.
enderbaby spune:
Mamini, ia niste calciu cu vit D daca te simti rau, ca si eu am stari din astea din cand in cand dar nu le mai dau importanta ca trec de la sine.
Eu am cantar acasa dar e din ala neelectronic si nu ma incred in el ca m-am mai pacalit eu...asa ca nu dau nici un raport inca... pe langa ca in prima saptamana nu se elimina decat apa in exces si nu grasimi.
Azi:
Md: Lapte 0% cu 3 wasa integrale
Revin cu restul mai tarziu ca nu stiu ce o sa mananc.
Ieri am cam dat iama in alune dar azi nu mai fac...promit .
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos
laura ionescu spune:
buna fetele,
nu am cu ce sa ma laud. week-end cu abateri ca am fost la socrii si am mancat niste placinta dobrogeana (moartea mea!! nu m-am putut abtine).
de ieri sunt iar cuminte.
meniu de azi:
- MD- 2 oua fierte, 1 crenvusti, 1 rosie, cascaval si 1 cafea cu lapte si indulcitor
- Pranz - piep de pui la gratar si sal de varza alba
Gustare- niste caise uscate sau 1 fruct
seara - fructe si ceai verde -sper, ca ma duc la bazin si o sa ma pocneasca o fomica de zile mari, dar ma tin tare.
oricum am stagnat. la sfarsitul saptamanii sper sa raportez ceva dragut...
cius22 spune:
Buna fetelor,
ma bucur ca existati...desi tin Monti de 6 sapt(-6 kg...dar targetul este -20,asa ca mai am cale lunga)...nu m-am gandit pana acum sa intru in discutia cu "ce am mancat azi"...de-abia cand m-a lasat inspiratia de "gatit",am dat si eu click pe "voi" si ...nu-mi pare rau!
Asadar, MD-in fiecare zi,acelasi: 2 feliute de paine "prokorn"(foarte-foarte neagra)prajite-fara nimic si o cafea cu indulcitor
D:(azi)omleta cu mozzarella si sunca
C:de obicei fructe
Eu am eliminat de tot pastele...Sa stiti,ca am mai dat-o si eu in bara,in tot acest timp...in sensul ca m-a prins ziua mea in acest interval si...am papat tort cu cioco si frisca(miammmm...dar merit )...alteori,am baut cioco-instant sau 3 in 1(care contin evident zahar)...dar cred totusi ca in aceste conditii 6kg in 6 sapt. este foarte bine.
Asadar,la lupta doamnelor,cu inamicul nr.1: tesutul adipos (asta ca sa fiu blanda)
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
Mara76 spune:
Simona, bine ai venit si felicitari pentru rezultate! M-am uitat putin pe pozele tale, ai o familie minunata!
cius22 spune:
Multumesc Mara,pentru cuvintele tale frumoase...si eu iti doresc tie succes in continuare...
Fetelor,am uitat sa va spun ceva.La inceputul regimului,eu am avut o problema destul de mare; dupa cum se stie,in orice regim, aportul de lichide de cel putin 1,5-2 litri este esential...ori pentru mine,chestia asta era un maaaare chin,caci eu in mod obisnuit eram obisnuita sa beau foarte putine lichide...ajunsesem de nu mai suportam apa...pur si simplu nu o puteam inghiti...cand...mi-a venit o idee super-inspirata! am pus o feliuta de lamaie in apa plata si am zdrobit-o putin cu lingurita...fetelor,nu va pot spune ce bine mi-a picat apa aia usor acrisoara (fara nici un indulcitor,pur si simplu apa plata cu lamaie)..de atunci beau doar asa ceva si nu imi e deloc greu sa beau la orice ora un pahar de "lamiapa"...puteti incerca si voi..e super.(LAMIAPA)
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy