Miresele anului 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

De Martisor, chiar daca aproape inzapezita aici, in cartierul meu din capatul Iasului, va doresc sa aveti parte de o primavara frumoasa, senina, care sa va aduca tot ce va doriti...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Andreea, ai fost o mireasa superba! Bine, ca esti tu frumosa de felul tau, asta-i alta treaba! Dar mireasa ai fost si mai si! Iar buchetul a fost absolut superb. N-am vazut niciodata buchet din astfel de flori(floare de colt, nu?) si arata absolut minunat. Si se potriveste de minune cu ideea unei nunti de iarna.
Superbi ati fost amandoi, sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de lucruri bune in viata!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Andreea... inca o data felicitari..... O miresica foarte frumoasa.
Si eu am remarcat superbul buchetzel.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by dyadya
N-am vazut niciodata buchet din astfel de flori(floare de colt, nu?) si arata absolut minunat. Si se potriveste de minune cu ideea unei nunti de iarna.

Normal ca din flori de colt. Doar v-am spus ca mi s-a pus mie pata pe florile astea. Si n-am facut o alegere rea. A fosty remarcat de toata lumea, in special de colegii lui iubi...care sunt vanatori de munte si cvarora li se spune "cavaleri ai florii de colt".

15+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rok spune:

super pozele Andreea. frumoasa mireasa iar buchetul s-a potrivit de minune cu iarna :) Felicitari, Casa de piatra si o viata ca-n povesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

O primavara minunata,plina de bucurii si multa iubire!!!

A.cicel intradevar sunteti foarte frumosi.Esti asa subtirica.Nici urma de burtica.Bine,prin haine se vede mai putzin.
Sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viatza alaturi de bb pe care il asteptati!
Cum a fost tortul??

Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Dragutele mele,
Sa aveti o primavara plina de soare si de bucurie!!!
Va pupicesc pe toate!
Asa, pai daca e intalnire in vechendu asta, sa mor daca nu vin si eu...ca raman in Bucharest!! Asa ca vreau si eu tare mult sa va cunosc mai fetele!
Cat despre luna de miere, pentru fetele care vroiau insule grecesti, eu va recomand din toata inima Skiatos, este mai greu de ajuns, dar merita!Are neste plaje si o apa, Doamne, mor numai cand imi amintesc...Mai am recomandari bune si pentru Rhodos...
Eu ma gandesc foarte tare sa plec cu Ubi in Turcia, Antalya, la un hotel de 5 stele cu ultra all inclusive...Dar om trai si om vedea...
In rest, astept sa-mi iau banutii sa dau restul la rochitza si sa o iau acasa...sa o vada si familionu', in afara, bineinteles de mire.
Cat despre martisoare, am primit de la colegii mei baieti, iar diseara domnu' facu rezervare la restaurant...nu stiu la care, ca nu mi-a spus...

Va bub

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

Si eu vreau tot sandale. Raman tot pe cele de la Mihai Albu. inca m-am gandit la un alt model, ca se pot face si pe comanda si-mi ajung intr-o sapt. sunt mai scumpe, dar sunt deosebite si elegante.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

..si eu vreau tot sandale dar toata lumea mi-a zis ca arata urat sa mi se vada degetele pe sub rochie...mai ales daca ma urca sa dansez pe masa! Ce sa ma fac?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Cand e ...
Ca eu am inteles de la Krelia ca duminica viitoare.... nu asta....
Lamuriti-ma... pls

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by andreea_trend

quote:
Originally posted by SunSmile

Bau!
Gagici cand iesim la un cafeu "latte"? Huh?

Si eu vreau la .... de cand ma tot rog de cucuietele... si nimic...
... uituca mai is... Krelia... pe tine te asteptam... fara tine... nu mergem...
Nu-i asa fetelor... fara sef de trib cu noi.... nu prea merge.

that's the music to my ears ...poti sa repeti, te rog? ...si cu capsu' apasat..daca se poate?......pup la tine de cositza suvitzata

apai...drajili mieli...krelia puf de gugushtiuc zice asa: decretam, in prinzip, zi de intalneala saptamana viitoare - dominique - caci sambatique se preconizeaza un troc pe la hotaru' lui Boncea cel incornorat (de Loredana zigazaga ) - mai pe romaneste, ma'c sa-mi iau invitatiile, fratilor, dp pache protop. ...si nu as putea sa viu decat "dupe" ora 2...dk vreti asa...dati de stire porumbelului sa trimita veste...daca nu...pecetluim ziua de duminica..ora convenabila pt toti...
asadar, fomei - graiti!
.... hm, nu prea-mi priesc orele astea tarzii.....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

VREAU SI EU LA INTALNIRE..........in 13 martie vin in Bucuresti, nu vreti sa va intalniti cumva sa incap si eu acolo! In orice zi dupa 13...

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput