Miresele anului 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

madam, eu intre 13 si 18 sunt in timpul programului. de acolo ne cumparam noi mancarica de zi cu zi. (mai mult colegele mele ca eu ...incerc sa evit pateutele.) si trec zilnic de cateva ori prin fata.

quote:
Originally posted by andreea_trend

Ralu madam... magazinul este al lui Bogdan, de obicei eu sunt acolo intre orele 13-18, daca mai treci pe acolo intreaba fetele de mine... sa bem o ....

Nunta noastra
Poze

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bravo iubita!
Si eu am primit parfumuri....stii tu, ca avem oarecum aceeasi sursa! Florile le astept pe seara!
Io-s cu gatul la pamant...am laringita! Le fac pe toate, nush cum se prind de mine! Si behai mai ceva ca un magar!
Hai ti pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Bravo iubita!
Si eu am primit parfumuri....stii tu, ca avem oarecum aceeasi sursa! Florile le astept pe seara!
Io-s cu gatul la pamant...am laringita! Le fac pe toate, nush cum se prind de mine! Si behai mai ceva ca un magar!
Hai ti pup

Neata fetelor, si martisoare garla.....eu ma bcuur tare ca primesc multe zambile si sunt asa frumoase si mirositoare :)

Sunsmile, si eu cu gatu in pioneze, am o voce mai groasa decat a alui meu, asa ca....sunt colege de gat :)
Nici nu m-a recunoscut tata de dimineata la telefon
Altfel, va pup pe toate, si vin la caffee cu lapte cand o fii aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Dya,

Intr-adevar m-a zburat vantu ieri cat am iesit din masina si pana la birou si invers....dar am o strategie :) o geanta mare si ffff grea care ma tine pe pamant, putin aplecata de un umar, dar e de incredere.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata si de la mine! Sa aveti o zi de 1 Martie frumosa si linistita, sa primiti multe martisoare si flori si ce mai vreti voi-dar asta NUMAI de la jumatatile voastre legale sau soon-to-be legale!
Ma uit afara si parca-l astept pe Mos Craciun sa vina cu un martisor in dinti, vorba lui taica-meu! Priviti ce minunata zi de iarna avem, parca-ti vine sa iesi la o bataie cu bulgari si dupa aia sa intri la un vin fiert!Si dupa aia, cum spuneam mai sus, NUMAI cu jumatatile noastre
Hai c-am luat-o razna de dimineata!
Mai fetilor cu solarul, eu n-am fost in viata mea la asa ceva si recunosc ca mi-e cam teama de efecte nedorite, dar totodata recunosc ca nici nu ma docomentai prea bini pe subiect. Intrebarea mea este: cat rezista in timp acest bronz?

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Daaaa, suntem surori de raguseala! Hai sa le cantam la fete 'la multi ani"....sa vezi atunci!
Edit pt Dya: De rezistat, destul de mult, daca respecti cele 4 ore dupa solar in care nu ai voie sa te speli si daca te dai cu ulei de corp. La mine tine cateva luni, dar asta numai daca fac vreo 10-15 sedinte!Efecte secundare nu am avut(inca)....dar probabil depinde de fiecare organism in parte! Succes!

quote:
Originally posted by plici plici

quote:
Originally posted by SunSmile

Bravo iubita!
Hai ti pup

Neata fetelor, si martisoare garla.....eu ma bcuur tare ca primesc multe zambile si sunt asa frumoase si mirositoare :)

Sunsmile, si eu cu gatu in pioneze, am o voce mai groasa decat a alui meu, asa ca....sunt colege de gat :)
Nici nu m-a recunoscut tata de dimineata la telefon
Altfel, va pup pe toate, si vin la caffee cu lapte cand o fii aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

madam, eu intre 13 si 18 sunt in timpul programului. de acolo ne cumparam noi mancarica de zi cu zi. (mai mult colegele mele ca eu ...incerc sa evit pateutele.) si trec zilnic de cateva ori prin fata.

... pai atunci cand mai treci tu, asa ca ieri... poti sa stai 5 min la o ... ca sa te incalzesti.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Cate un martisor pentru fiecare din partea fam. Lozneanu.

Am reusit sa pun si eu cateva poze de la nunta, dar nu prea multe, ca mai avem de lucrat la ele, si sunt multe pe care nu le-am primit inca. dar promit ca revin cu mai multe.

15+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rok spune:

buna dimineata, sa aveti o primavara superba si sa va bucurati de ae alaturi de cel iubit
krelia imi pare rau dar trag astia de la job de mine. nu mai apuc sa stau la birou sunt tot timpul la clienti. ieri erau asa stresati de noi ca ne-au spus sa nu mergem azi pe la ei asa ca pot sa stau un pic si sa citesc.
eu spuneam ca umblu dupa invitatii. a comandat cineva pe net? vreau si eu cateva referinte.
ma gandesc ca azi, maine trebuie sa dau ok-ul pt ele ca deja este tarziu si saptamanile urmatoare sunt tot mai ocupata la laucru.
marturii a-ti cumparat? de unde?
sunnyday FELICITARI ca esti o Doamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Va doresc o primavara la fel de frumoasa ca voi

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput