Miresele anului 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 24
andreea_trend spune:
Pai si nu poti sa vii pe 12...
Ca daca nu, punem pe 19 Martie...
Nunta noastra
Poze
sunnyday spune:
Buna dimineatza fetelor!
Sa aveti o primavara minunata, frumoasa ca sufletele voastre!
Sa primiti martisoare multe si sa va distrati!
Multumesc inca o data pentru urari si felicitari. Sunt foarte bucuroasa si fericita si abia astept sa vina nunta, ca sa ma simt zana in rochita mea alaturi de iubi.
Andreea, ai fost absolut superba. Buchetul m-a impresionat foarte tare. Florile de colt sunt absolut speciale, gratioase si puternice. Cred ca e o floare care te reprezinta. Casa de piatra, bebe sanatos, frumos si norocos si itot ce va doriti voi.
multi pupici de primavara
ooana spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Pai si nu poti sa vii pe 12...
Ca daca nu, punem pe 19 Martie...
Nunta noastra
Poze
...e cam greu...sunt 350km...de fapt ajung in 12 seara/noaptea si stau ceva timp prin Bucuresti asa ca daca va intalniti in 19 ar fi perfect!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
dintre zambile, martisoare si pupaturi...va zic...
LA MULTI ANI, GAGICI!!!
Si-acum - trendule... esti cea mai tare!!!!
(sori, da' trebuia sa zic
intalneala io ma gandisem sa fie pe 12, saptamana viitoare, ca saptamana asta nu poci ...
...insa..avand in vedere ca ardeleanca vine pe 13...io propun sa mai amanam cu o saptamana si sa fie 18/19 martie (sambata sau duminica - alegeti voi)...locatia..aceeasi ca data trecuta...ora...eventual...tot aceeasi...ce ne intindem..ati vazut
hai..astept sugestii
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
andreea_trend spune:
Pai atunci... sef de trib ... mai amanam cu o saptamana pt Ooana... dc tot am stat atat... acum inca o saptamana ce mai e....
Nunta noastra
Poze
ooana spune:
Merci fetelor ca asteptati dupa intarziata de mine!
Olguttza...am o intrebare...mi-au placut foarte tare servetelele tale, spune si la fata unde le-ai facut?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
nebunica-zapacica spune:
Hop si eu!
Nu am mai scris de mult, dar v-am citit in fiecare zi, nu am ratat nik.
O primavara frumoasa sa aveti, cu flori si martisoare azi, nunti deosebite si voie buna si fericire mereu!
O zi frumoasa tuturor!
emilyjeuly spune:
neata fetili! LA MULTI ANI! de martisor, sa primiti multe flori si martisoare!
si eu am primit flori de la colegi, de la pui nu stiu daca primesc ceva ca azi pleaca in delegatie! asta e!
a.cicel foarte frumoase pozele! ati fost frumosi si din poze se vede ca v-ati distrat! vorba fetelor, nici nu se vede ca esti graviduta si totusi...! iti urez inca o data CASA DE PIATRA, sa fiti fericiti si sa va aduca bb numai bucurii!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
alishaa spune:
A.Cicel ai fost SUPERBA!!!! Felicitari inca odata si casa de piatra!!! !!!
Mi-au placut la nebunie pozele - si esti asa sibtirica!!! Buchetul, rochita - extraordinare!!! Sa mai pui poze!!!
May all the lick of spring be yours!!!! Va pup gagici