Cum e cu testul de ovulatie Maybe Baby ??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Dragelor,

Ieri l-am comandat si eu, il astept pe saptamana viitoare, va rog mult lamuriti si o incepatoare cum functioneaza, SI CINE A REUSIT SA cu ajutorul lui

Va urez la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Draga Victoria,

Asa cum am mai scris, e folosesc acest mini microscop de aproape 1 luna. Zilele astea trebuie sa fie si ovulatia, deci astept sa vad ce si cum. Deja am inceput sa vad usoare urme de feriga - semn ca incepe perioada fertila. Mie mi l-a recomandat o cunostinta care la o luna dupa ce si l-a luat a ramas . Nu stiu daca a fost coincidenta sau nu, dar asa s-a intamplat.

Este foarte usor de folosit. Dimineata, inainte sa te speli pe dinti sau sa bei apa, se pune o picatura de saliva pe dispozitiv, se lasa vreo 5-10 min sa se usuce, apoi se pune capacelul la loc si se priveste ca printr-un ochean. Daca iti apare o structura punctata inseamna ca e zi nefertila. Daca iti apare structura perfecta de feriga, este ziua ovulatiei. Structura amestecata inseamna zile fertile.
Vei gasi destul de multe detalii in pachetelul care va veni cu microscopul.

Succes mult si sa ne vedem cu

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Trinity..eu sunt f confuza, in ceea ce priveste testul...l-am facut de 2 zile..imi apar cateva urme de puncte..iar daca il fac dupa vreo 3 ore fara sa mananc si sa beau apar si urmele de feriga.....
azi dimineata .. mi-a aparut numai puncte..l-am repetat si mi-au iesit numai ferigi..........

Sunt tare deruntata....Cum sa procedez??

te pupic

Mergi la inceput

Am inteles ca este foarte important sa nu mananci sau sa bei sau chiar sa te speli pe dinti inainte de a face "analiza".

Pe de alta parte si eu am patit asa in cateva dimineti, dar la mine a fost problema ca parca nu aveam saliva, era de o densitate mai ciudata, nu apoasa. In aceste dati nu mi-au aparut nici macar puncte. Insa de indata ce am reusit sa pun saliva normala (ca sa zic asa, adica mai apoasa), au aparut fie puncte fie feriga. Dar nu reusesc insa sa imi dau seama de zilele fertile. Daca compar cu temperatura bazala e ok, dar fara nu cred ca m-as descurca...

Pupici,
Cris

Mergi la inceput

Trinity......cred ca ai dreptate......si eu parca nu am saliva dimineata.......Vad eu cum o sa fac..sunt cam disperata , pt ca vine ovulatia si nu as vrea s-o ratez.....

Hai sa ma ajuti cu ceva....ca sa nu mai fac confuzie.....cum trebuie sau cat trebuie sa creasca temperatura in ziua cu ovulatia?creste numai in ziua aia?si daca se mentine e bebe?

pupici..sa nu te mire ce te-am intrebat....iti explic pe urma(am urmarit temperatuta bazala vreo 10 luni).

Mergi la inceput

Draga Anis,

La mine temperatura scade de la 36.8 la 36.2 in ziua dinaintea ovulatiei. In ziua ovulatiei temp creste brusc la 37,2. Dupa aceasta zi ea ramane undeva peste 37.2 (am avut si 37.5 vreo doua zile) pana in ziua ciclului.
Eu imi dau seama ca vine ovulatia in ziua in care imi scade brusc temperatura.
Nu e obligatoriu sa ramai cu , chiar daca temp este peste 37...

Tu cum ai avut in aceste 10 luni?

Pupici,
Cris

Mergi la inceput

Trinity....la mine e mai greu....de ce?
Pai in mod normal pana in ziua de dinaintea ovulatie am 36.5.pana la 36.8..iar in ziua de dinaintea ovulatie poate sa fie 36.5 si cu o zi in urma sa fi fost 36.7...asa ca mie cam greu sa sesizez partea cu temperatura pentru ca, scade f putin...dar intr-adevar in ziua , acum nu stiu daca e chiar in ziua ovulatie......adica daca asta e regula, adica ca in ziua ovulatiei temperatura bazala sa ajunga undeva pe la 37, sau temperatura creste numai dupa ovulatie????

Se pare ca pana acum am cam ratat din cauza asta...e foarte greu de sesizat, si ma trezeam cu temperatura 37..brusc cand ori de abia se produsese ovulatia ori era prea tarziu.....nu stiu daca ma intelegi..

De ceva timp caut prin farmacii un termometru cu scara extinsa intre 36 si 38..si nu gasesc....poate o sa am noroc...

Te pupic si mai spune-mi sau mai da-mi ceva ideei cum sa ma prind ca urmeaza "marea revolutie"..ovulatia adica.....

PS:Tu in ce stadiu esti ?ce mai faci, iei tratamentul Liviei sau te duci la dr?

Mergi la inceput

Scuze de raspunsul intarziat...

Eu cred ca temperatura, combinata cu testul de ovulatie, ar trebui sa te ajute cat de cat. Eu mi-am facut o idee luna asta, si sper ca am prins momentul cel bun. Acum am de asteptat sa vedem daca temperatura ramane peste 37.2 sau nu...

Eu in clipa de fata fact tratament medicamentos + tratament apicol pentru stimularea ovulatiei.

Pupici,
Cris

Mergi la inceput

Trinity,

Ori sunt eu pe dos....ori habar n-am....

Nu ma descurc deloc adica....ma stresez aiurea...temperatura mea se mentine la 36.5 azi am avut 36.6 si maybe Baby de abia azi a afisat slabe urme de structura de feriga...adica cica de abia azi ar fi zi fertila..si eu dupa calculele mele (ultima menstruatie a fost pe 2 aprilie) ...ovulatia ar fi miercuri sau joi sau vineri....asa ca partea cu fertilitatea ar trebuii sa fi aparut de ceva mai mult timp in urma , nu de azi....CORECT!!!

te pup ca eu deja am capul parca lovit de un ciocan...cand ma gandesc la astea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Dragelor,

In sfarsit l-am primit si eu, trimis prin posta de Salus - va multumesc la toate pt. sfaturi si informatii. Dupa Pasti, ma apuc de salivat, studiat si - sper - " aplicat" cu succes... Luatul temperaturii bazale ma depaseste, nu pot... Va rog sa-mi spuneti ce rezultate aveti cu Maybe Baby....

Va/ne urez succes la toate, la vara se ne vedem

V.

Mergi la inceput