Cum e cu testul de ovulatie Maybe Baby ??

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

PENTRU TRINITY

Maybe Baby...la naiba nu ma ajuta prea mult..ieri erau ceva urme de structura de feriga..si pt ovulatie trebuie sa apara clar feriga....iar azi ametela..puncte si structuri de feriga....IL ARUNC!!

Ieri aveam 36.3 si azi 36.4 mai mult spre 5..adica 36.5....si de vreo 2 zile am dureri de cap groaznice ...aaaaa si inca simt ceva intepaturi sau dureri la ovarul stang....chiar daca am fost gasita cu ovare polichistice..etc cu chisturi mici..el era la dreptul.....normal ar fi sa ma doara dreptul daca ar fi de la el...
SINCER..de cand fac tratamentul Liviei...dupa vreo 10 zile nu ma mai durea nimic...asa ca sper si cred ca durerea e de la ovulatie...asa ca daca ma mai doare inca ovarul stang...ma doare de vreo 2-3 zile, inseamna ca nu s-a produs ovulatia????

TRINITY stiu ca ai zis ca ai Maybe Baby si il ai ceva de dinaintea mea...Tie ti-a aparut feriga?
Dupa parerea ta cum crezi ca e situatia la mine?

Mii de pupici esti o dulce si la vara sa avem burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele care ati folosit Maybe Baby: rezultatul testului se citeste dupa 5-10 minute si atat? Intr-o dimineata mi-am facut testul si nimic, iar seara m-am uitat din nou, de curiozitate, la acelasi test (adica nu l-am repetat, ci doar m-am mai uitat) si era o structura clara de feriga. Voi ati observat asa ceva?. Sunt cam derutata!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Draga Camisv,,,,,

Eu am Maybe Baby de aproape 2 luni...in fine

Testul se face numai dimineata...inainte de a te spala pe dinti sau a bea apa...inainte de orice ....iar daca vrei sa-l mai faci si pe parcursul zilei , trebuie sa fi trecut minim 3 ore de cand ai mancat, baut fumat...

Cam atat...in rest ca interpretare....

cand sunt doar niste chestii ca punctele...inseamna ca sunt zile nefertile
....cand sunt puncte si ceva urme de feriga...zilele fertile...
iar structura de feriga clar..e ovulatia....

Am mai citit textul tau...trebuie sa lasi saliva sa se usuce oe microscop..poate sa fie vorba si de 15 min...nu stiu cat i-a efectiv salivei sa se usuce...dar numai dupa ce s-a uscat te uiti.....

Se poate ca dimineata sa nu fi fost uscata saliva...iar ce ai vazut tu seara..era de fapt rezultatul corect..cum zic eu , "ai scuipat" inainte de orice? de apa...de spalat pe dinti, fumat, mancare..

Mii de pupici

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armani spune:

Eu am un minimicroscop maibe baybe(nou,in cutiuta lui si cu instructiuni in limba romana)de care nu am nevoie;il vand cu 1 mil
( costa 1.250.000-1.300.000)Exclusiv Bucuresti, ca sa facilitam intalnirea-tel 0745.633.675

Mergi la inceput