Cum e cu testul de ovulatie Maybe Baby ??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Draga Simona,
Eupot sa iti spun ca am avut ciclu neregulat de cand ma stiu. Acesta este si motivul pentru care am preferat sa iau anticonceptionale. Dupa 4 ani de anticonceptionale, pot sa iti spun ca am renuntat la ele si de un an de zile sunt cam ca ceasul, ceea ce mie nu mi se intampla...

Dar daca vrei un bb, nu mai are sens acum...

Fetelor va pupicesc si eu si sper sa va ajute, sa ne vedem toate
, Cris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Draga Trinity, stiu ca sunt bune pentru reglarea ciclului, dar ceea ce nu mi-a convenit a fost modul in care mi-au fost prescrise.
Nu mi-a dat sa fac nici un fel de analize pentru a vedea "cum stau cu hormonii", e ca si cum eu m-as intalni cu tine si ti-as spune sa iei medicamentul x. Acest tratament nu e o joaca, poate avea urmari drastice, dereglari mari ale organismului si nu am vrut sa risc.
La timpul respectiv poate le-as fi luat, dar acum nu pentru ca vreau . Voi urma alte tratamente.
Sunt genul de om care nu iau medicamente decat in cazuri de forta majora si nu inainte de a citi prospectul. Uneori cand ma doare capul de simt ca imi plesneste, prefer sa ma culc decat sa iau o pastila si e o simpla durere de cap, nu tratament hormonal.
Oi fi eu dar asta e.

Iti multumesc mult pentru mesaje. Pupici Simona_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Draga Simona,
Si eu sunt la fel ca tine, si nu cred ca e vorba de .
Si asa este, doar pe ghicite nu e bine sa le iei.
Eu iti tin pumnii si sa ne vedem cu

Pupici,
Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Merci Trinity si fetelor....
Mai multe date desre test se poate ??

Azi o farmacista mi-a dat un nr de telf. 0248/512231 SC Eficienta si e din Campulung Muscel...nu am sunat inca , am ajuns prea tarziu acasa...
nu stiu poate ne e de folos la toate..

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzulica spune:

Multumesc si eu fetele...maine sun la amandoua firmele si daca rezolv ceva va anunt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Dragele mele,

am sunat la SALUS-ROM (TG. MURES), la nr. 0265/217.824, si am comandat prin posta cu plata ramburs "microscopul" de ovulatie la pret de 1.250.000 lei....m-au asigurat ca in max. 1 saptamana ajunge la mine....si trimite si un prospect cu instructiuni de folosire...

Asa ca eu zic sa sunati direct la firma asta daca vreti aparatul acasa, prin posta!Aparatul se numeste MAYBE BABY!

o VIITOARE BURTICA!

Mergi la inceput

Fetelor, a sunat careva dintre voi la importatori ?
In Bucuresti la ce farmacii se gaseste testul????

VA PUPIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Draga Claudia,

Multumesc mult pt. info, o sa-l comand si eu. Mi se pare mult mai usor decat temperatura bazala dimineata... Va tin la curent cu rapuditatea comenzii, si, sper cu rezultatul. Va urez la toate bebenei multi si frumosi!!!!!

Mergi la inceput

Fetelor..eu am cumparat ieri Maybe Baby....

Pentru cele din Bucuresti il puteti gasi la Dr. Radutoiu Raluca 0721273454 si fix 411 63 77...adresa str Costache Negri nr.10A,ap 1 la demisol(e cam in Pta Operei).si costa 1.250.000.

Pentru cele care nu sunt din Bucuresti : va dau numele importatorului:Bionet Romania srl, ARAD tel/fax 057.270.746
distribuitor : Salus-Rom srl, TG. MURES , tel/fax 065.217.824

Fetelor.....sper sa va fie de folos informatia...

Mergi la inceput

UN PS fff mare....pentru fetele care au deja testul sa-mi explice si mie daca chiar au vazut 'feriga"???

Iar daca aveti ceva nelamuriri in privinta adresei, telf etc...tipati tare in gura mare....

Mergi la inceput