Cum e cu testul de ovulatie Maybe Baby ??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Anis - vezi ca ti-am raspuns la toate mailutzurile.

Fetelor, telefonul distribuitorului autorizat este: 0625.217.824
Firma: SALUS - ROM din Tg Mures.
Dispozitivul are si un nume: MAYBE BABY

Vorbiti, ca ei vi-l pot trimite prin posta. Dureaza cateva zile, dar vine :-)
Succes mult si sa ma tineti la curent.
Daca nu reusiti, sa imi spuneti, poate gasim impreuna o solutie.

Pupici pentru toate.
Cris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Va rog, vreau si eu nr. de telefon. Ciclul meu e anapoda de tot, mi-ar fi de mare ajutor .

Simona_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Simona, vezi ca e trecut mai sus.
Dar medicul ce spune despre ciclul tau anapoda?

Mergi la inceput

In apriga dorinta de a afla nr. de telefon, nu am citit mesajele pana la capat. Scuze - mea culpa.

MUTUMESC MULT DE TOT. Simona_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Te pupicesc Trini....
Sper sa reusim sa-l primim.....si sa facem bebelitzu....

Te pup!
O viitoare mamica!

Mergi la inceput

Draga Trinity, am fost la control la sf. lunii martie, mi-am facut analizele(RH, toxoplasma, prolactina, etc), sotul spermograma, mi-a dat un tratament(pentru o mica infectie - urmare a unei anexite) iar dupa ce termin tratamentul, mi-a spus ca ma interneaza vreo 2 zile in spitale pentru ceva film, si o noua serie de analize. Analizele au iesit bine.
Ciclu a fost anapoda de cand ma stiu, am fost la o doctorita care mi-a dat sa iau anticonceptionale. Nu le-am luat pentru ca nu imi facuse nici un fel de analiza inainte.
Acum urmez tratamentul prescris de noul medic, iar ce urmeaza vom vedea. Va tin la curent.

Va pupic Simona_

Mergi la inceput

Draga Trinity, ciclul meu a fost anapda de cand ma stiu. Am fost la o doctorita care fara nici un fel de analize mi-a prescris niste anticonceptionale pe care bineinteles nu le-am luat. Acum mi-am schimbat doctorul, am inceput totul de la zero, analize, eco. Sunt sub tratament al carui rezultat stiu ca va fi un .
E totul bine pana acum.

Speranta moare ultima. Simona_

Mergi la inceput

Draga Trinity, ciclul meu a fost anapda de cand ma stiu. Am fost la o doctorita care fara nici un fel de analize mi-a prescris niste anticonceptionale pe care bineinteles nu le-am luat. Acum mi-am schimbat doctorul, am inceput totul de la zero, analize, eco. Sunt sub tratament al carui rezultat stiu ca va fi un .
E totul bine pana acum.

Speranta moare ultima. Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Telefonul e 0265/21.78.24....

I-am dat un search dupa firma si asta e telefonul....
Bafta!

Mergi la inceput

Trinity, ti-am raspuns la intrebare mai amanuntit de 2 ori si nu stiu de ce nu imi incarca subiectul pe pagina. Ideea e ca ciclul asa a fost de cand ma stiu, iar o doctorita la care am fost mi-a dat tratament cu anticonceptinale fara sa imi faca nici un fel de analiza si nu l-am luat. Acum am un alt medic(barbat) si sunt sub tratament., Sper ca totul sa fie OK.
Simona_

Mergi la inceput