Cum e cu testul de ovulatie Maybe Baby ??
Raspunsuri - Pagina 2
Trinity spune:
Anis - vezi ca ti-am raspuns la toate mailutzurile.
Fetelor, telefonul distribuitorului autorizat este: 0625.217.824
Firma: SALUS - ROM din Tg Mures.
Dispozitivul are si un nume: MAYBE BABY 
Vorbiti, ca ei vi-l pot trimite prin posta. Dureaza cateva zile, dar vine :-)
Succes mult si sa ma tineti la curent.
Daca nu reusiti, sa imi spuneti, poate gasim impreuna o solutie.
Pupici pentru toate.

Cris.
Simona_ spune:
Va rog, vreau si eu nr. de telefon. Ciclul meu e anapoda de tot, mi-ar fi de mare ajutor
.
Simona_
Simona_ spune:
In apriga dorinta de a afla nr. de telefon, nu am citit mesajele pana la capat. Scuze - mea culpa.
MUTUMESC MULT DE TOT. Simona_
claudia_a spune:
Te pupicesc Trini....
Sper sa reusim sa-l primim.....si sa facem bebelitzu....
Te pup!
O viitoare mamica!
Simona_ spune:
Draga Trinity, am fost la control la sf. lunii martie, mi-am facut analizele(RH, toxoplasma, prolactina, etc), sotul spermograma, mi-a dat un tratament(pentru o mica infectie - urmare a unei anexite) iar dupa ce termin tratamentul, mi-a spus ca ma interneaza vreo 2 zile in spitale pentru ceva film, si o noua serie de analize. Analizele au iesit bine.
Ciclu a fost anapoda de cand ma stiu, am fost la o doctorita care mi-a dat sa iau anticonceptionale. Nu le-am luat pentru ca nu imi facuse nici un fel de analiza inainte
.
Acum urmez tratamentul prescris de noul medic, iar ce urmeaza vom vedea. Va tin la curent.
Va pupic Simona_
Simona_ spune:
Draga Trinity, ciclul meu a fost anapda de cand ma stiu. Am fost la o doctorita care fara nici un fel de analize mi-a prescris niste anticonceptionale pe care bineinteles nu le-am luat. Acum mi-am schimbat doctorul, am inceput totul de la zero, analize, eco. Sunt sub tratament al carui rezultat stiu ca va fi un
.
E totul bine pana acum.
Speranta moare ultima. Simona_
Simona_ spune:
Draga Trinity, ciclul meu a fost anapda de cand ma stiu. Am fost la o doctorita care fara nici un fel de analize mi-a prescris niste anticonceptionale pe care bineinteles nu le-am luat. Acum mi-am schimbat doctorul, am inceput totul de la zero, analize, eco. Sunt sub tratament al carui rezultat stiu ca va fi un
.
E totul bine pana acum.
Speranta moare ultima. Simona
claudia_a spune:
Telefonul e 0265/21.78.24....
I-am dat un search dupa firma si asta e telefonul....
Bafta!
Simona_ spune:
Trinity, ti-am raspuns la intrebare mai amanuntit de 2 ori si nu stiu de ce nu imi incarca subiectul pe pagina. Ideea e ca ciclul asa a fost de cand ma stiu, iar o doctorita la care am fost mi-a dat tratament cu anticonceptinale fara sa imi faca nici un fel de analiza si nu l-am luat. Acum am un alt medic(barbat) si sunt sub tratament., Sper ca totul sa fie OK.
Simona_