Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Saluate.mamici si bebici.
M-a innebunit iaris cu programul lui, nu mai doarme bine noaptea, u stiu ce vrea, si-a marit numarul de mese, e ceva de groaza.Irina vad ca si bebe tau se trezeste des, copiii astia in loc sa doarma noaptea, cu cat cresc cu atat sunt mai banditi.
LiaMia, sper sa treceti cu bine si noi am avut probleme in urma cu doua saptamani si tot asa am tinut-o cu mucilafiu de orez, orez fiert, menta, si morcov la greu.cat despre indulcirea mancarii eu una nu-i indulcesc nimik si vad ca mananca si asa.Merele coapte si de altfel orice alta mancarica eu le fac zilnic, folosesc golden 100%romanesc din livada parintilor.
ioana bine ca ai scapat de doamna "n-am bani", parca vorbeai de socrella, care tot timpul se plange, iar daca ne luam ceva nu se bucura deloc ci este invidioasa.Eu o inteleg ca are pensia mica, dar mai mult ar avea de castigat daca ar tacea, asa numai ma enervez si nu actionez in niciun fel.
Filmuletele sunt super-tari, felicitari bebici si parinti pt asa copii..
La multi ani bebici aniversati azi!

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Alina, mama Anyei, iti multumesc ca-ti faci timp sa ne explici detaliat anumite lucruri.
Anto, noi nu am inlocuit inca nici o masa complet. SI nu ca n-as vrea eu.Ii dau fetii fructe sau legume pina nu mai vrea (de fapt, mai incerc inca 5 minute dupa aia); abia apoi fac 130-160 ml de lapte cu orez, si maninca tot! Si pe mine ma intereseaza in cit timp au renuntat la lapte la o masa alti bebei.
irina, sa-i multumesti bonei pentru compliment.
marinela, imi pare rau ca ai asa o soacra ... ca nu poti sa o concediezi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

veronica resuspendat morcovul/cartoful etc. = dupa ce il pasezi (=piure de morcov), il pui in apa in care a fiert (celelalte legume le scoti in prealabil, sa ramana zeama goala :) )=>o supa de legume pasate . asa scriu nenea astia in cartea de bucate ca se numeste operatiunea...

si eu v-am admirat azi bebelul din pozici. sa cresca mare, sanatos si tot timpul voios! cu tapetul, voi ati brodit-o mai bine ca e chiar de copii, noi am renovat acu 5 ani, pe atunci nu ne gandeam la bbi

pozicile noastre sunt scanate pana reusim sa ne dotam si cu un aparat digital, dar merge si asa... cand o sa developez si filmul de 6 luni, o sa completez albumele lui bb, asta daca mai poate sotzul sa mi le scaneze :)...

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

marinela merci de urari. prin menta sa inteleg ceai, nu? eu i-am resuspendat laptele praf in ceai de menta+anason+chimen... si in cate zile s-a reglat bb? si in cate zile ati revenit la alim normala? dar,mai important, lui Iaris ce i-a declansat diareea? hai ca m-am intins si-am pus o groaza de intrebari...

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

LiaMia, eu una ti-am copiat retetele, trecut la catastif, am inteles si eu cu morcovu resuspendat asa ca ...multumesc mult si un Si multumim pt aprecieri
Cristell, multa sanatate Stefaniei
b_irina_c, si noi suntem cu o gramada de treziri de suzi. Am incercat dar degeaba mai rau se trezeste, dak i-o dau adoarme instantaneu. Nici eu nu stiu cum sa procedez...

Azi e prima zi de supa, acum e pe foc, tineti-mi pumnii sa ii placa, sau macar sa inghita Apoi sa speram ca ne reglam si noi cu kk...ooofff

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Lia Mia,

stai, noi avem tot apartmentul in tapet, camera lui am renovat-o in august. si niciodata nu ama sa pun altceva decat tapet. Este alt confort in casa. noua ne place!
imi bag picioarele in aparat digital, am luat unul anul trecut, si nu-mi place ce poze face. Vreau si eu de apropae sa-i fac poza la stefan, nu se poate!!! Offf. Mor de nervi. M-am certat cu sotul pe tema asta. Ce aparat e asta? Il arunc pe geam
Am zis ca revin la acel abisnuit. (asta am zis atunci)
Sau ce naiba, poate trebuie setat cumva sa faca indeaproape, dar in weekendul asta imi bag eu nasul in el.Imi iau cartea lui tehnica si dai bataie.Ca nu se mai poate. Atatea poze am facut indeaproape si au iesit in ceata.Sau vreau si eu sa se vada ochii cei albastri ca mi-am dorit o viata sa am copil cu ochi albastri. Se vad ii....uffff.
daca fa la lumina ...iese prea luminos. daca fac la lumina zilei aproape iese in ceata.
Mai, care aveti aparat foto ca lumea , ce aveti?

LA MUTLI ANI BEBEILOR DE AZI.SANATATE SI MULTA PAPICA LA BORD

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxandra te anunt daca gasesc metoda, desi ma indoiesc ca o voi gasi... Mary eu nu pot zice ca e mai rau acum. Pana la 2 luni noaptea dura 1 h pana il culcam la loc si se trezez din 2 in 2 h . Acum de cand e mai mare (de pe la 4 luni jumate) dureaza putin trezirile (maxim 20 min cand papa), dar tot nu scapam de ele . Eu una nu ma mai stresez din cauza asta... Nasol tare o sa fie la servici ca acum dorm si eu ziua cu el macar 1h.

Ioana lasa ca macar okii au iesit albastrii . O sa-i zic bonei .

Cristell, Mary, Simonique .

Nici eu nu indulcesc merele coapte cu nimic, de fapt nu indulcesc nici o mancare. In supa pun lamaie daca nu merge simpa si o papa pe toata. Fac zilnic mancarea.

Simonique sa-i placa supita.

Veronica eu am un sony cyber-shot, dar mi-a luat ceva vreme pana m-am prins cu reglatul . La inceput aveam multe poze miscate sau in ceata. Si acum mai ies unele asa.

Ce vreme de kkt... Te trage la somn, bb a dormit 2 h de dimineata si eu la fel... ce bine a fost .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

veronica eeeee, bravo voua! ati fost tare vrednici pe langa noi... dar incerc sa compensez lipind tot felul de personaje din desene animate pe pereti! (asta chiar daca mai zic unii carcotasi ca deteriorez tapetul si c-o sa se vada urat cand o fi mare... de parca n-o sa mai renovam camera asta pana o creste copilul ). si mie imi place cu tapet fata de lavabil, dar uneori ma intreb care e mai avantajos. cand o scrie pe pereti bblinul, o sa zic ca lavabilul
cu aparatul esti tare haioasa: spor la studiu individual ... si sper sa ne arati rezultatele pozitive la adresa ta de pozici

simonique, b_irina_c incercati sa intoarceti bbii pe o parte cand se mai trezesc in loc sa le dati tuti. al meu asa prefera de o vreme si nu mai e fan tuti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

La multi ani sarbatoritilor zilei!!
Am reusit sa vad filmuletele de pe adresa comuna,sunt super si toti copiii sunt f talentati.

Irina,felicitari pentru dintisor!!Si eu ma lupt cu suzeta dar ma bucur totusi ca adoarme cu ea.Cu dezvatatul vedem noi mai tarziu.

Miflor,popa nebunul e unul inalt si cu barba neagra...ala mai micut mi s-a parut mai ok..sa te feresti cat poti de biserica asta.

Gabitz,eu tot in Militari stau si chiar ma gandeam cand o fi mai cald sa ma duc in parcul moghioros sau in politehnica,ca pe la noi prin cartier nu prea ai unde sa plimbi copiii decat prin spatele blocurilor.

Veronica,eu ii dau fetei cereale de orez simplu si le pun in biberon.Noi inca suntem la suc de mar,tot asa se stramba..
Eu am un Kodac digital si mi se pare ok,doar cand te misti un pic atunci ies in ceata,ce ma enerveaza e ca nu face poza imediat ci dupa cateva secunde si se pierd momente importante.

Ioana,bine c-ai scapat de bona

Sa va zic de fii'mea..asta noapte s-a trezit la 2 si pana la 5.30 a stat si-a chirait,n-o lua somnul..i-am dat lapte pe la 5,si n-a mancat decat 50 ml..s-a trezit la 9,si la 9.30 a mancat 30 ml suc mar si pe la 11 i-am dat laptele,n-a vrut sa manace decat 50 ml..si a adormit..o las asa...dar nu stiu ce se intampla de are insomnii..sa fie de la cerealele care le papa seara?

Mai fetelor,are ceva daca-i dau suculetul cu biberonul,ca eu fac scurte la mana cu lingurita,plus ca se plictiseste si copilul..cand vreau sa-i bag lingurita in gura mi-o impinge cu limba..oare asa e doar la inceput sau e un semn ca nu-i place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codruta(ce frumos papa Petra!), Irina (e mortala poza cu Vladut), Simonique, Godzilla, Daniela, Nicole, Nanadana , va multumim ca v-ati gandit la noi. Am ascultat de sfatul mamei si i-am pus lui Fabiano de cateva ori comprese cu alcool pe piept si e mult mai bine. Tusea seaca s-a trasformat in expectoranta si macar nu se mai sufoca. Si starea lui e mai buna, ieri nu a vrut deloc mar cu morcov, azi o sa-i dau banana, sa vedem ce m-o astepta...
Pupici la fete si bebici,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput