Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 11
LiaMia spune:
degeaba incerc sa fac fonturile de la semnatura mai mici ca nu reusesc... o las pe altadata
gata, m-am informat...
b_irina_c spune:
LiaMia multumesc de sugestie, dar de vreo saptamana bb doarme singur pe o parte. Eu trebuie sa-l intorc doar daca ajunge pe burta ca nu stie sa doarma asa (se ridica instant in maini si plange ca vrea sa doarma ). Si din pozitia pe o parte cauta cu gura suzeta de-l gasesc in niste pozitii total sucite .
maddy . Sfatul asta l-am primit si eu de la o mamica ce are un baietel de 3 ani. Sa astept cu dezvatatul... Eu n-as astepta , dar nu prea vad solutii acum...
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Am uitat sa va zic. A dat harnicia peste mine si m-a lovit rauu . Ma duc sa-i fac tort diplomat lui bb.
Carmi ma bucur ca e mai bine zambaretul.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
ege spune:
salutare de la mare!
irina81,godzila,multumesc.o sa incerc putin mai tarziu.acum tr.sa fac ceva de mancare
daniflor,aveti grija sa nu se lipeasca vreo raceala ceva.si ege se trezeste noapte de vreo 4-5 ori(fara exagerari).ma gandesc ca nu se satura.imi zicea sotul azi noapte sa cumpar morcovi sa incepem diversificarea,ca fata noastra sigur nu se satura.nu stiu cat o sa mai rezist asa
ioana,si chiar daca tatal mirunei era vecinul,nu era garantat ca o sa aiba mirunica parul blond,cret si ochii albastrii.las ca tati e f.bine.nu vezi ce fetita frumoasa ai??
cristell,insanatosire grabnica stefaniei
jadi,sa stapaniti sanatosi casa si scapati repede de ipoteca
marinela,si ege la fel.chiar ieri ii ziceam sotzului ca fata asta m-a disperat.in loc sa doarma mai mult,ca asa se zice,ca cu cat creste cu atat doarme mai mult noaptea,ea nimic.ziua nu mai pot sunt
va rog daca puteti sa-mi ziceti cu ce as putea sa incep diversificarea?cred ca f.curand incepem si noi.
ege
gabitz spune:
Ziua buna la mamici!
Multumim pentru raspunsurile privitoare la vaccinul antirujeolic. Vad ca voi tindeti sa-l refuzati, nu stiu ce sa fac. Doctorita mea nu ma obliga, nici nu are cum, e copilul meu, insa mi-a povestit ceva care m-a facut sa ma mai gandesc daca-l refuz.
Anya, vad ca tu te pricepi, ce se poate intampla rau daca-l face? Nu ma refer la reactii, ci la efectele adverse, mai ales cele pe termen lung (am auzit tot felul de povesti, dar nu stiu cat ma pot baza pe ele, nu stiu cat este mit si cat realitate)
Simonique, bafta maine la vaccinul de 6 luni. Daca afli ceva in plus de antirujeolic, spune-ne si noua. (sper sa nu stresez fetele cu subiectul, dar chiar stau in dubiu)
Am admirat si eu copilasii vostri, sunt atat de frumosi toti, incat ma abtin sa fac referire la ei, s-ar putea sa uit pe careva si ar fi pacat, fiecare are ceva deosebit.
Jadi, felicitari pentru apartament, sa-l stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in el.
sanatate celor care mai sunt bolnaviori si desi la urma, nu in ultimul rand "la multi ani" celor care-si vor adauga inca o lunita weekendul acesta, cu o remarca speciala pentru cele 6 luni ale Mirunei si ale lui Vladut! Scuze ca sunt in avans, dar in weekend, daca e al meu sot acasa, nu am loc la calculator.
Ioana, bafta multa in gasirea urmatoarei bone. Trebuie sa ai mai mult noroc, mai sunt si oameni corecti pe lumea asta.
Va pupicim pe toate
gabitz spune:
Maddy - si noi tot prin Politehnica mergem, dar numai cand avem masina, nu e prea departe de mers pe jos? De la mine sunt 2 statii de metrou sau vreo 5-6 de masina. Tot acolo mergem si la biserica, acolo ne-am cununat, acolo am botezat-o pe Bianca, acolo o ducem la impartasit extraordinar preot, asa cum ar trebui sa fie toti. Vad ca si voi ocoliti biserica de la Valea Lunga, nu mi-e greu sa inteleg motivul, am avut si noi experientele noastre....
Cand revine caldura, poate ne intalnim si noi.
Ioana75 spune:
gabitz, multumim de urari! Weekend placut. O sa fie fain martea care vine, toti bebicii nascuti pe 28, 29, 30 si 31 se vor sarbatori in aceeasi zi.
irina, daca ziceai de tort de cioco, eram la tine in fatza blocului in 15 minute. Sigur o sa-ti iasa foarte bun. Noi o sa cumparam tortul.
ege, da, am auzit ca genele "bunete" le suprascriu pe cele "blonde" in cele mai multe cazuri. In cele mai multe cazuri se recomanda inceperea diversificarii cu suc de morcov crud (facut la storcator sau la tifon in primele zile, cind iti trebuie ff putin). Incepi cu 1-2 lingurite date inaintea mesei cu nr.2, si in fiecare zi dublezi cantitatea (daca totul e OK cu bb). Dupa o saptamina adaugi la fel si sucul de mere. Apoi ne mai intrebi.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
marinela79 spune:
LiaMia, nici acum nu stiu exact de la ce a avut probleme, cret este ca am dat vina pe toti cei care imi intra in casa si nu se spala pe maini.Iaris ii atinge, si apoi baga manuta in gurita.Mi-e rusine sa le spun sa se spele pe maini, mai ales ca majoritatea care ne trec pragul sunt intelectuali, sau mari patroni si alte functii, vorba aia, oameni de la care ai niste asteptari.Am cumparat de la Dalin o solutie buna pt dezinfectarea mainilor, o tin in camera, dar nu intreaba nimeni nimic.Eu nu pot intra in casa cuiva fara sda-mi spal mainile, te serveste omul cu o chestie, trestie, iti bagi mainile murdare in gura, in fine, tot asa zic ca de aici i s-a tras.A durat cam o saptamana pana i-am introdus cantitatea de lapte pe care o papa el.In fiecare zi cate 20=30ml.Iar cu mancarea am tinut-o pe morcovi si orez tot asa vreo saptamana.Dupa ce i-am dat o zi intreaga numai orez si morcov si mucilagiu si ceai de menta, nu a mai avut scaun 24h, dar apoi si-a revenit la normal
Ioana, da asa cu socrella, daca ar fi sa va spun mai multe, ati ajunge la concluzia ca ale voastre sunt ingerasi pe langa scorpia mea.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
simonique spune:
Gabitz, mersi pt incurajarea pt vaccin, am emotii, sper sa fie bine. Am sa intreb si eu de vaccinul antirujeolic
Irina, sa ne trimiti si noua o feliuta de tort...mmmm
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos
codruta_grg spune:
Si eu am facut azi supita ca si simonique. Sa vad daca si va papa. Mie nu-mi place la gust....
Multumesc LiaMia si mimsi
Ne bucuram ca v-a placut de noi cum papam
carmi, ne bucuram ca e mai bine Fabiano
irina, vezi daca ai timp, incepi cu praju de pe acum
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI