Mamici de mai-iunie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
papadie spune:
quote:
Originally posted by dolcebaby
PAPADIE tare vorbareata mai esti azi![]()
MEi io stiam ca floarea aia galbena se numeste popular basina porcului... acu' ma scuzati ca am fost asa directa...sper ca nu te-am suparat
dolcebaby
st depresiva cred ca d-aia am limbarita ;)plus mi-am luat in ultima sapt doo pereki de adidasi de carpa (ma rog nijte tenesi cu pretentii ca deh sa-mi fie comod) si s-a pus pe ploua-ninge la mine-n cartier. asa ca daca tot sufar cu nerfii si nu pot sa ies va astenizez pe voi :D
sa stii ca la mine in muntenia besina porkului e o oaresce ciuperca pe care daca ai ghinion si-o calci scoate un miros puturos rau, rau iar la papadie ii zice poponeata gainii:))
plus ca voiam sa fac o prejitura (si la dulciuri nu ma prea pricep)si i-am comunikat lu' soata ca fac prejitura si mi-a sis ca mai bine sa stau pe forum decat sa strik faina lui de cozonaci
VoichiV spune:
Inaioana, i-am povestit sotziorului meu drag nazbatiile Katjiei si normal ca l-au amuzat... el crede ca bebelina o sa doarma noaptea intre 10 si 8 dimineatza... il las sa mai viseze...
Luana, la ikea as merge si eu oricand si as dormi acolo. se pare ca de anul viitor vor deschide unul si la bucuresti
VoichiV
26+
poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
gabi25 spune:
PAPADIE ![]()
Apropo de papuci lejeri....m-a apucat grija ca vine si pe la noi primavara, asa o zi doua, si nu am cu ce ma incalta???? aveti ceva idei/modele?
27
Evolutie Daria
Poze
inaioana spune:
Dolce, nu le ai cu horticultura!
"Basina porcului" e un soi de ciuperca (necomestibila) alba , ca o basicutza, pe care daca o calci face poc!
Papadie, nu ma supar dar o iau razna incetisooor!
Orisicat, acu' s-a culcat deci respir si eu. Noi ne jucam de-a mostrii si tot asa isi pune diverse pe cap si face "buhuhuuuuu!"...acelasi lucru...si daca nu zic nimic zice ea: "mami, m-am speliaaaat!" (tot ea de ea insasi!)
Cat despre colivia ta...fiecare cu ale lui; (dar n-ai dreptul la balcon, nu se aproba!
)
Virgi, mersi frumos!
Luana, nu stiu daca ti-am spus dar mie imi plac pozele tale din Portugalia la nebunie. Chiar le rasfoiesc din cand in cand doar asa...pentru atmosfera de acolo.
Apropo, voi aveti deja planuri de vacanta pentru la vara? (Io trag de barbate-miu sa mergem in Iordania unde am primit o invitatie, dar asa...prin septembrie, sa mai creasca cat de cat Serghei)
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
quote:
Originally posted by VoichiV
el crede ca bebelina o sa doarma noaptea intre 10 si 8 dimineatza...
Nu pot decat sa :

(PS spune-i si ca alea erau doar nazbatiile din ultima jumatate de ora!
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004) pozici
dolcebaby spune:
Fetelor voi purtati sutien tot timpul adica si cind stati acasa ????
Eu am auzit ca asa ar fi indicat pt ca altfel se lasa rau dupa perioada de alaptare, asa o fi ???
Cica exista trei feluri (forme) de sini : Mere
Pere
si Bretele
Va pup
dolcebaby
cristina1702 spune:
ama kaly
acum m-am lamurit si eu cum e cu greutatea...e ciudat totusi ...eu stiam ca intru in 23 saptamani, si la 23 greutatea ar fi fost un pic mai mica de normal...dar iosup mi-a zis 21 sapt si 4 zile...si asa a iesit ca e grasunica...e, numai conteaza...important e ca e bine!!! si daca e grasunica ma bucur pt ca la 18 sapt era cam mica si ma gandesc ca a recuperat...
DianaR
da, eu spuneam de grasime pe burtica...dar era vorba de burtica mea, nu a bebelinei... dr. iosup mi-a zis ca o sa scap mai greu de acea grasime...si mi-a zis sa am grija...
inaioana
eu ti-am trimis nr meu pe PM
raalucutza
multumeasc de ajutor...pana la un punct a fost simplu...am creat un album...dar acum parca sunt proasta...cred ca trebuie sa instalez ceva...pt ca am avut varianta de a instala un program active x sau a pune doar o poza....asa ca pt moment am pus doar o poza...nici macar nu e foarte clara...e de la concertul depeche mode si sunt cu sotul meu...dar sper sa pun bine link-ul...e primul test..
vedem de ce sunt in stare...
br / http://community.webshots.com/user/radu_cristina100
26octombrie spune:
VoichiV, 

????!! Nu te joci cu sufltzelul meu, da? sunt femeie gravida, ma ai pe constiinta!! Vine Ikea????!!
Ioana, daca e asa cum zice VoichiV, eu acolo vreau sa-mi petrec concediul, la Ikea. Clar. Daca nu, cum iti mai zisei, merem la mare, cu cortul, in Popas Mamaia, e un vis. Acum stiu, se pare ca bebeii s-au obisnuit cu smogul din oras, am inteles ca e mai greu daca ii duci asa mici la aer curat.. nu-ti mai spun ca, ptiu!, o duc si la aerosoli. Ma bate lumea care este langa mine. Nu veniti cu noi la mare?(ca tot suntem usor zarghite)
Dolce, eu nu port sutien si nu vad semne ca s-ar lasa. trateaza-le cu cat mai multa nepasare. am mai discutat despre asta, si Ioana spunea, daca e sa se lase, se lasa, daca nu, nu.
Je sunt disperata cu parfumul, papadiedraga. caci nenea astia rai au scos din fabricatie parfumul vietii mele si eu ce ma fac?! acum mi-am mai gasit ultimul Amarige Extravagance, da p'orma??
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
papadie spune:
cristina BRAVO! se vede poza! Sexy mamaaaaaaaaaaaaaaa!!!![]()
beibi de dulceata na ca ma faci sa spui "din casa"
io nu port sutien decat daca am un tricou mai decoltat decat prevede legea sau unu alb si mulat...asta afara. in casa nu port delok. Nu mi s-au lasat delok dupa alaptare iar acu is ataaaaaaaaata de misto ca ar fi pacat sa port. btw nici cand alaptam nu purtam ca se strangea laptic in canale si se infundau sau imi scadea productia... am fost alba, grasa si frumoasa ca o vaca sanatoasa. si sanii idem:)))