Mamici de mai-iunie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

aia cu shoppingu' nu are aplicabilitate la tot poporul. Pe mine mai bine ma bati decat sa ma trimiti sa cumpar de imbracat sau de incaltat!! Vorbesc serios, nu vreau sa contribui la plata concediului ala 100% pentru Gabi. Nu-mi place shoppingu' Da-mi place cand scap de el si se duce barbatzelu' meu in hypermarket, iar eu stau acasa.. yumm-yumm
Bine, sa ne intelegem, nu imi place sa cumpar toale, mancare, de-astea. da cand am scapat in Ikea, in Suedia, voiam sa dorm acolo... Am venit cu 55 kile pe avion, numai lucruri strict necesare. Printre necesitati erau si patru veioze, un suport de lemn pentru baie, o tava de duminica dimineata, pe care cred ca incapeam si eu cu putin efort. Iar la genul asta de cumparaturi prefer sa merg fara jumatatea mea, ma concentrez mai bine...
In Portugalia, in vara (ca aici, la noi, cumpar tiptil, nu ma stie nime nime) il trimiteam sa se plimbe, sa bea o bere, "ca nu pot sa ma decid cu tine in cap".
Dente di leone, nu mi-ai spus ce parfum ti-ai luat

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Apropo de botezatul copilului....eu l-am botezat de doua ori, in religia mea si in a sotului ca sa nu fie suparat niciunul.....dar oricum va fi doar alegerea lui in care va ramane, sau daca v-a alege o a treia. Deci nu numai voi cu pasarele.....si eu am tare multe

27

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

papadie, papadieFlacara rebus.. yumm-yumm! Binenteles, e un regal. In ultima vreme nu mai apuc, da de cumparat le iau cu religiozitate, daca nu ma ramolesc inainte de pensie am deja programul aranjat!
Inaioana, "In privinta controlului vaginal, eu zic ca ne lamentam si pentru ca e asa de neplacut incat numai daca auzi ca e posibil sa nu ti se faca, dintr-odata dr tau e prost si ar trebui sa nu iti faca!" Uff, mama, cata dreptate...!!!!
Iar cu botezul... Nu imi mai spune, abia m-am hotarat sa las si eu de la mine, macar o virgula. Daca mai vorbim despre asta iar ma razgandesc si nu mai botez copil!!
Gabi25, ce m-as mai duce eu, macar o saptamana, la nebuni. E liniste, nu te nimeni la cap. Da mama imi spune sa stau departe, ca daca trec pe-acolo poate ma inhata aia si nu-mi mai dau drumul. Imi vor canta „you belong here”.. asa ca mai bine stau la mine la munca (unde-I sigur mai rau, da seara ma lasa acasa).
Si ca sa te mai binedispun, poate erai deprimata, si ca sa ii dau IneiIoana un refren pentru culcat un copil dragalash, uitati ce ma obsedeaza pe mine de fo trei zile, o poezie din cartea lui Iordan Chimet (de care n-a auzit nimeni??!!!!)

"castravete castravete
nu te duce la perete
ca acolo soricelul pandeste
si codita ti-o ciupeste"

fara poezia asta nici ca voiam sa adorm. ce nu inteleg este de ce este zugravit soricelul ca erou negativ, cand el e un dragalash??!..

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Chiar asa, fiecare cu pasarelele lui. Eu de ex as vrea sa o botez pe bebelina intr-o zi lucratoare... de ziua numelui ei... si nu pica nici sambata si nici duminica....

Bineintels ca atunci cand m-a auzit soacra-mea s-a uitat la mine de parca ar fi vrut sa ma impuste. dar nu a comentat

VoichiV26+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

VoichiV

Facem delivery..nici o problema....

Mi-a venit sotul.....e ceasul 9......a intarziat 5 ore.....dar a intrat cu zambetul pe buze....ca rusoaica nevasta francezului de la at 4 va naste tot in mai..si o sa aibe Luana cu cine se juca.

Offfffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

ma pasarika mea cu religia face opinie separata fata de pasarelele domniilor voastre. asa ca voi colivie cu iesire la balcon:))
mie imi place f tare botezul ortodox...si religia nu mi-as skimba-o niciodata si daca ma gandesc bine nici cetatenia (puteti sa ma numiti dusa dar eu pling cand ascult imnul, cand joaka nationala, am steag de la revolutie acasa etc)
------------
inutzo cand fusai acu vreo luna la urgente a citit tante dr istoricu meu cu "koala" si se tot scuza si ma intreba daca poate sa-mi faca control manual la care io usuarata ii spun: "Yes, please!" "koala" era tare si in parametri normali!:)))
ahahah tare Katja:))) Si nu esti suparata, asa-i? Catrina mea e in stand by azi ca e putin racita da ieri toata ziua ne=am jucat "Primiti cu stafia?"...isi pune tricouri de-ale mele pe ea si rade muaaaaaahahahaha ca stafiile si ma "sparie" ceva de groaza...io tre sa racnesc, sa ma tavalesc...sa cer indurare etc. si ea vine si ma mangaie pe cap

----------------
aus braushoru toamnei eu din pacate chiar sunt d-aia de gasesc ce vreau io taman in ultimu magazin cand constat ca nu mi se potriveste si ca as vrea "ailalta" din primu magazin......a magazinele cu mobila, design de interior etc le vizitez cu mare placere!

------------------
gabita ce colegi misto ai daca te trimit direct la glumeti ca sa te insenineze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Ina...
Ce copil dulce ai tu...!!!!...draga de ea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

quote:
Originally posted by virgi

Facem delivery..nici o problema....

VoichiV26+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

[icon cu palme peste cap][icon cu iar am uitat lecitina] braushoru toamnei mi-am improspatat stocu de j'adore ca ala ma face sa ma simtz bine in pielea mea.
ma tot tiu sa-ti zic ca sunt misto fok pozele din Portocalia:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

PAPADIE tare vorbareata mai esti azi
MEi io stiam ca floarea aia galbena se numeste popular basina porcului... acu' ma scuzati ca am fost asa directa...

sper ca nu te-am suparat

dolcebaby

Mergi la inceput