Mamici de mai-iunie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 3
papadie spune:
virgilush:
http://www.atfirstdiagnostic.com/Chlamydia_Gold_p/85226400192.htm
ideea era nu sa cheltui cat poti ci sa-l poti yine pe el 5 ore pin magazine si tu numa sa casti okii si sa fii fuuuuuuuuuuarte nemultumita. si sa murmuri dezamagita doar "hai la alt magazin". Cand in sfarsit gasesti ce vrei sa-ti skimbi radical opinia...vrei ceva ce ai vazut taman la primu magazin......[icon cu dau angelik din gene]
------------------------
faptul ca dr mea face chestia asta (cu verificatu secretiilor de pe kinusa)nu e pt ca-i lipseste tehnika ci pt ca e o gagica mult prea constiincioasa.
gabi25 spune:
Mai fetelor va citesc si rad de nu mai pot......se uita colegele la mine ca la turbati
27
Evolutie Daria
Poze
papadie spune:
quote:
Originally posted by gabi25
Mai fetelor va citesc si rad de nu mai pot......se uita colegele la mine ca la turbati27
Evolutie Daria
Poze
aus dupa un acces de ras uita-te fix intr-un punct din monitor si zvacneste cu putere din gat sa se clatine capul ca si cum ai avea un tic nerfos (fuarte nerfos
26octombrie spune:
cred ca neuronul meu s-a transformat in euglena si a-nceput sa se divida, acum E mai multi!!
Dupa ce-mi zisesi ma luminai si ma gandii cum voi a-ti zice...dinte de leu.
In italiana ti-ar spune si mai mumos, dente di leone (daca te uite nitel la dandelion, cred ca prin franta a trecut si s-a scurtat nitel)
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
virgi spune:
Acum am priceput ideea, dar si aici are noroc....ca mie nu-mi place moda koreana....e jalnica...astea sunt foarte mici in umeri...si orice mi-as lua de aici arat ingrozitor....iar de la mamici...pe langa acele modele minunate au numai culoari de negru si maro..asa ca l-am pierdut si aici...dar ce bine l-ai ghicit...indiferent ce-mi cumpar....uraste sa stea prin magazine...
Si apropo, de comunitatea de romani de la voi.....va intalniti cu regularitate....asa cu mancare romanesca????? anul trecut am locuit in orasul lui hyundai...si eram cam 30 de romani.....iar doamnele gospodine...ca eu nu ma puteam numi asa...faceau tot felul de specilitati..mama ce misto mai era....
virgi spune:
Gata eu ma opresc aici...intr-adevar sunt nervoasa..asa reactionez..vorbesc mult...e 8:30 si sotul tot n-a ajuns acasa....
papadie spune:
buahahahaha braushorul toamnei!!! te pasioneaza lingvistica si rebus Flacara?! asta e numa o curiozitate nu o consecinta la ceea ce-mi zisasi:)
aus euglena aia sa ia??? ca la mine a ajuns sub forma de galena si m-a transformat in balena:))) cele 7 kile s-au asezat numai si numai pe burta tugui. ma simtz enorm cand vreau sa ma intorc de pe-o parte pe alta.
virgi da se intalnesc oamenii astia mereu...ne-au invitat si la munte dar deh noi zaceam in chinurile gripei:P si sa nu-ti mai zic cat de bun si frumos gatesc doamneleeeeeeeeeeeeee yammmmmy de Craciun a fost un vis frumos pe mesele alea de la han:)
VoichiV spune:
Aoleu, Virgi, vreau si eu un pui spicy....
dar nu prea am voie
VoichiV
26+
poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
inaioana spune:
Copilul meu (mare) ma scoate din minti.

Azi a facut exclusiv nazbatii!

Mi-a turnat ciorba in farfuria cu sarmale, a furat o tzigara din pachet si a inceput sa o mestece, a furat ascutitoarea si a infundat-o cu Chocapic, s-a dezbracat si umbla numai in fundul gol prin casa si nu vrea altfel, si-a turnat ciorba pe ea...etc etc etc... Si apoi vine la mine si imi spune candida " Nu e supalata mamiiiii!"![]()
Cred ca ma duc sa o culc numai si numai pentru ca ma scoate din sarite...
Luana, sa stii ca eu nu am botezat-o pe Katja din aceleasi motive si nu il voi boteza nici pe Serghei. Treaba asta e a lor! (Cred ca deja suntem categorisite saritele forumului!
)Cat despre arsuri...mai insista cu Rennie, ia cu nadejde!
Papadie..ce frumos, mi-am adus aminte de Ice Age...bestial![]()
In privinta controlului vaginal, eu zic ca ne lamentam si pentru ca e asa de neplacut incat numai daca auzi ca e posibil sa nu ti se faca, dintrodata dr tau e prost si ar trebui sa nu iti faca!![]()
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
gabi25 spune:
Duamna "tur de cotcodac" daca mai fac ce mi-ati sugerat cu atata dragalasenie mai sus....astia cheama direct salvarea si ma trimit la Campulung Moldovenesc la nebuni 
Evolutie Daria
Poze