Mamici de mai-iunie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Virgilush hehehehe sa vezi cand o sa fii toata ziua cu copilu acasa si seara primesti delivery acasa ca a aparut ceva important pt seara aia asta nu e o situatie ipotetika! mi se va intampla iar maine seara...ca doar e ultima vineri din luna si se strange asociatia de romani la sarmala si-o tuica noa asta inseamna ca sambata io dorm pin la prinz in timp ce tati deskaka si distreeaza fata, face cozonaci, spala rufe, da cu aspiratoru si evtl gateste! cu cat esti mai suparata cu atat "razbunarea" va fi mai dulce:))) in cazul tau fa-i o sedinta de shopping pin parfumerii sambata (io o facui de ieri p-asta...cand mi-am luat si haine de balena chit ca n-am un sa le port p-alea mai de okazie)!
acu dispre controlul manual pt mine e important...e f important ca io am nascut la 33 de sapt din cauza de col molesit. si sa stii ca dupa controlul manual imi zice pe linga starea "koalei" daca am fro ceva in neregula p-acolo ca pune secretii de pe minusa pe lamela si pune ceva subst (presupun ca turnesol sa vada daca pierd likid amniotic) si face vraji sub mikroscop. acuma nu jtu daca si coana clamidia se poate vedea asa sau ai dat peste un bezmetic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Luana..manaca si tu ceva spicy..sa stii macar de la ce te arde

Mergi la inceput

virgilush revin ca m-am interesat da se paote vedea asa daca ai chlamydia! dupa un control manual si puse secretiile pe lama (asta ptr ca chlamydia da o reactie de culoare unica in grupul ei datorata unor proteine din peretele celular - esplicatiunea asta stiintifica mi-a dat-o roxana ca sa nu incalam legile de copirait si nici sa nu credeti, doamne fereste, ca pusei io mina pe fro carte cu mult mai inteligenta decat mine).
si cica au aparut teste pentru chlamydia care arata exact ca testele de sarcina:))) maine poimane facem teste d-alea sa vedem daca avem fete sau baieti...ma fete merge lumea spre ianinte sau mi se pare mie?
----------------
aus mijloku toamnei avem in grupa de mamici de iul aug 04 o mamikuta care a avut pb de sanatate si o vreme ne-a scris baietelul ei mai mare. si cum baiatului ii fu rusine sa mi se adreseze cu "doamna "uru gainii" scrise urmatoare "Si ii multumesc pt informatii doamnei cu nume de floare galbena" Asa si tu daca te jenezi sa-mi zici papadie po s-o spui p-aia dreapta cu turu gainii ca nu-i nici un bai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Virgi, nu spune de doua ori... Daca m-as simti in stare sa vb la telefon acum as suna la wu xing!
fetelor, m-am uitat cu mai mare atentie la semnatura mea si mi-am dat seama ca am gresit grosolan: e adevarat ca acel patutz trebuie sa stea langa Hora, insa creatura din patutz cred ca sunt eu!!! Sigur, daca ma uit cum arata, da da, eu mi-s. Cu mentiunea ca picioarele nu -s asa subtiri, din contra.. daca nu se termina repede vremea de cizme nu stiu ce ma fac, eu trec oricum la slapi!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

bre brausorul toamneiiiiiiiii phuaaaaaaaa dandelion bre ca ma uitai la "ice age" sa vaz cum ii zice la fluare galbena cu nume de doamna...ca as din aduceri aminte nu putui nici io:D

------------------------------------
apropo spiceurile dau contractii...asa ca lasati-o mai moale cu aripioarele pikante si alte alea:P (moam ce pofta mi se facu).

Mergi la inceput

brausorul toamnei daca nutz iasa dilok cu dandelion poti sa-mi spui mai simplu "taraxacum officinale"

Mergi la inceput

Pai, Papadie nemtii astia " kakaia tehnica", daca tu spui asa...incep sa cred...ca asa este..dar ce spui tu acolo eu n-am mai auzit..dar suna bine..cu bagatul mainii nu sunt de acord in ceea ce ma priveste, dar cu uitatul...l-as lasa putin pe koreanul meu..dar n-o va face..si asta ma deranjeaza...bai, nici macar nu ma atinge..si mai rau.
Cat despre razbunare pe sot cu cheltuitul...nu-l deranjeaza..nici daca maine imi iau un parfum de 2000 dolari....nu-l intereseaza cati bani cheltui eu....de vreme ce alimneteaza cardul cu regularitate si consistenta. Dar vorba ta.....trebuie sa fac ceva...pentru seara asta nu pot lasa asa.

Mergi la inceput

Papadie, papadie, tu ai ceva cu mine, mi-ai pus gand rau... dupa ce ma chinuisi cu problemu englezesc (si tot nu stiu a zice), acum ma zvarcolesc pe-acilea. ce-i cu "uru gainii"?? nu ma mai face sa rad in halul asta, ca si-asa am raspel pe gat, cand ma rad se rade si raspelu'
Ce parfum ti-ai luat?

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

asa! dandelioana!!! de bucurie parca si arsurili ma lasara...
mie papadia tare imi place, e la loc de cinste, langa cicoare, asa ca tot papadie mi-e a-ti zice, da ma chinuia neuronul!
acum s-a linistit si-i e a somn.

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Ce spui tu acolo????spicy food...voi nu stiti ce-i aia..tocmai am terminat de mancat ce mi s-a livrat..un pui facut pe gratar si apoi scufundat intr-un sos de ardei rosu.....( pasta...si cativa verzi...de decor...."de ma arde".....in locul arsurilor care nu stiu cum se manifesta....si acum voi bea probabil 3 kg de apa..sa treaca....mie nu-mi cauzeaza contractii......si pap de cand ma stiu aici.

Mergi la inceput