Mamici de mai-iunie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
papadie spune:
aus braushoru toamnei te inteleg perfect ca inteligentii astia de la dior au scos din productie si crema de fatza a vietii mele:(( (energy move)dar am gasit una la fel de mistoaka de la Chanel - Eclat.
papadie spune:
aaa... eu in sarcina si partial si-n "civilie" am probleme cu pieleaaaaaa...mi se cojeste de parca as fi un sarpalau de-si skimba pielea:( din cauza nenorocitei de apa imposibil de calcaroasa si din cauza lipsei de nuj ce vitamina.
26octombrie spune:
Papadie diesi Inaioana, multumesc frumos pentru Portocalia, locul unde traiesc cele mai frumoase culori din lume!
stai ca iar uit ce voiam.
am uitat.
aaa, trebuie sa fac o poza si sa o pun aici, cu ultima investitie. pana acum faceam investitii pentru mine, acum am inceput pentru hora. trebuie sa va spun ca exista niste magazine speciale, altele decat magazinele de decoratiuni si librariile. se numesc "magazine de investitii" sau, in limbaj popular, magazin cu argintarii. si m-am jurat ca nu-mi mai iau nici un inel pana nasc, mi s-au umflat degetele. da asta e pentru hora, la un moment dat o sa ramana si ea gravida si n-o sa aiba nimic de purtat, nu?! asa ca e o investitie..
zic bine [iconu ala de-l are papadelu', cu genele de se zbat usoor]?
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
26octombrie spune:
Cristina, excelenta poza, chiar ca sexy.mai pune
Papadie die, unde-s pozele matale? ca vazui ratze dragutze acolo si natura da, da eu voi a vedea aia cu oficinalis, toxicum s'asa mai departe
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
raalucutza spune:
eu asa de vorbareata nu am vazut-o niciodata pe papadie!cred ca i se trage de la nume!care e "popoul gainii" dar usor de con..fund..at cu "besina calului"!he he he!oricare ar fii motivul esti tare dragutza!
RAALUCUTZA
27+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
papadie spune:
bre cre ca se deskise sezonu la balarii de am asa limbarita:))) mai ramine sa apara nickul urzica si okiu boului si m-am scos de-o fratie:))
n-am poze cu mine da acu ca m-am intolit sa vez ce album de sexy balena imi fac si io:)))
ralucuta ce mai face prinzessin? te bubuie bine pe la fikati?:)))
ma cand ma bate asta mika cu picioarele in col, in dos, in ficati pot sa concurez cu succes la premiul Lambada poporana. Ca sa nu mai vb ca taman cand am cate o contractie ma apuca stranutul de nu mai stiu sa ma tiu de pasarika, de burta sau de gura...asa ceva
raalucutza spune:
p.s. AZI fac 27 de sapt fix si intru -dupa spusele unora-in luna a 7 a de sarcina!asa ca ma cam bucur!cea fost greu o trecut.....acum si mai greu urmeaza!
RAALUCUTZA
27+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
dolcebaby spune:
Mai Papadie dak nu ai insarcinata te-as banui ca
ca tragi la masea ca prea multa limbarita ai avut azi...
Dar sa stii ca esti draguta si iti sta tare bine asa vesela
dolcebaby
ama_kaly spune:
Cu sutienu nici eu nu ma impac deloc..am zis ca o sa port, dar nu il suport!!!
Rareori mai port bustiera, vorba lu' papadie, cand am ceva mai transparent si se cere ca in rest..Vom vedea cum o sa stam la capitolul sani dupa alaptat..momentan ma chinui cu niste vergeturi aparute de curand! 
ina super dulce papusica ta!!raalucutza felicitari pentru cele 27 de saptamani!
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
gicutza spune:
Buna seara burtici,
Ne primiti si pe noi la voi?
Deci... suntem in saptamana 22, voi naste la CF2 cu dr. Nayel, bebe din burtica e o fetita pe care o vom boteza Ana (probabil si Maria, dar fara liniuta si nu legat
), DPN 15 iunie (teoretic e 22 iunie, dar fiind la a doua cezariana, domnul doctor vrea sa o "executam" cu o saptamana mai devreme pentru a elimina riscurile).
Mai avem un bebe de 1 an si 11 luni, Vlad, zis si Bubu, care nici nu stie ce i se pregateste
.
Eu ma simt relativ bine, desi sarcina asta a fost putin mai dificila decat prima, adica am avut si greturi si oboseala e ceva mai mare, dar fara probleme majore.
Deocamdata nu stiu ce sa va mai spun, dar mai adaug eu ceva date pe parcurs
.
Salutari la burtici!
Sa traim bine!