Mamici de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

a.cicel distractie placuta maine si iti doresc o nunta de vis! Casa de piatra! Maine e nunta,nu? Sper ca nu am gresit
Eu sunt suparata,David e bolnav din nou,nu stiu ce e cu noi cand scapa unul de o boala,face altul
Saptamana trecuta am avut sotul bolnav cu gripa pe care din fericire a tinut-o doar pentru el,noi am fost OK.
Miercuri am fost la Disneyland iar la intoarcere pe masina David a vomitat toata mancarea din zi,ieri toata ziua a tinut-o doar in voma plus febra destul de mare.
Am fost la doctor,am primit medicamente insa un raspuns nu.Poate e infectie virala,poate e din cauza racelii(ii curge putin nasul si tuseste),poate,poate
Astazi nu a dat afara insa nici pofta de mancare nu are,a mancat doar 2 iaurturi,acum e 4 PM.
Acum doarme,sper sa pape putin orez cand se trezeste ca a facut diaree si cel mai mult sper sa nu mai vomite.
Ieri fiindca s-a simtit rau a vrut doar in brate,normal ca l-am tinut insa m-a durut putin burtica,sper sa nu fi afectat cu ceva pe acolo;cum sa ma fi impartit? Pe cine sa sacrific? Pe care sa aleg?
M-am menajat cat am putut insa situ ca nu prea a fost bine ce am facut. Offffffffffff ce greu e!
M-am descarcat si eu putin sunt ffffff trista imi cer scuze si sper sa nu va fi intristat si pe voi.

Stefania 15 fix si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

BUNA DIMINEATA BURTICUTE,
ASSA, CEA CE DESCRII TU (ADICA CONTRACTII NEDUREROASE SE NUMESC CONTRACTII BRAXTON HICKS, CARE DEOBICEI INCEP IN LUNA 5-6,DAR POATE VARIA. NU SUNT PERICULOASE BA CHIAR SUNT OK IN SARCINA (ESTE UN FEL DE EXERCITIU A UTERULUI PENTRU A SE PREGATI DE NASTERE. DACA SE INTENSIFICA DURATA LOR SAU DEVIN DUREROASE TREBUIE SA TE ADRESEZI LA UN MEDIC. SI EU LE-AM AVUT IN SARCINA TRECUTA INCEPIND CU 5-6 LUNI, SI TOTUL A FOST OK, SI AM NASCUT LA 41 SAPT.
SANATATE LA TOATE MAMICUTELE, VA PUP,
MA APUC DE LUCRU, CA MA FUGARESTE SUFU'
NATA 16+

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

STEFANIA, INSANATOSIRE CIT MAI GRABNICA LUI DAVID! AI MARE GRIJA DE TINE SI DE BEBE DIN BURTIC.

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, burticute!da' harnice mai sunteti!
bun venit noilor mamici!sa aveti bb sanatosi!
Amabella si eu sunt la fel, la un moment dat (cum sunt acum) ma panichez rau de tot ca nu mi-am simti bb miscand de ieri si a intrat teama in mine; ma gandesc ca am ridicat azi dimineata uscatorul cu rufe si sa-i fi facut ceva lui bb;
Stefania, sanatate lui David, mititelul de el;
mi-am luat ieri o salopeta din piata de raiat cu 700.000, din pacate pe neprobate si azi merg s-o schimb ca este fixa si nu ma vad purtand-o peste vreo 2 saptamani;
fetelor, maine merg la botezul finutei mele, abia astept s-o vad, ca de auzit am auzit-o prin telefon;pupici
anasia 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Mai burticutze ne ia vantul pe sus in Bucuresti. Avem noroc ca ne mai trag in jos burticutzele . Si eu care speram ca in w-end o sa fiu prin parcuri si o sa stau la aer . In schimb o sa-mi cumpar flori de primavara ca macar in casa sa miroase a primavara.

Stefania, sper ca David sa se face bine cat de repede. Ai grija de tine si de bebe2.

Azi m-am imbracat cu blugii cu burtica si mi se vede burtica asa frumos . Sunt mandra de ea .

Eu am pus cam 2 kg de la inceput (in mare parte s-a datorat si regimului de Craciun ), fac sport cam de 2 ori pe sapt (inot) si nu am pofte prea mari si periculoase. Vinerea viitoare merg la echo si nu mai am rabdare!!
Asa as vrea si eu in concediu, nu pentru ca ma simt rau dar nu mai am chef de munca. Dar o sa-mi iau putin mai incolo ca sa se faca mai frumos afara ca acum as sta numai in casa si nu-mi place.

Va pup si aveti grija de voi.

Ancutex 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Buna dimineata !
Fetelor , multumesc pentru raspunsuri.
Cristina_Ioana te inteleg, caci al meu sot trebuie sa plece duminica noaptea si am inceput deja sa .. Si trebuie sa stea plecat cel putin o saptamana ( s-ar putea chiar doua ..). Si pe deasupra aseara mi-a fost cam rau, am adormit dupa 2 noaptea, m-a durut burtica, am bocit si chiar ma gandeam: ce fac eu daca imi e rau cand pleaca, ca aseara l-am trezit din somn si l-am stresat pe el dar cand oi fi singurica (mai stau si acasa toata ziua ...)?
Huacin ai curaj, nu gluma. Eu ti-am zis ca nu ma incumet sa ies din oras de cand sunt insarcinata . Bravo tie!
Mamaluidavid multa sanatate lui David si sa ai grija si de tine!
Acum ma duc sa mai stau un pic si in pat (aseara cred ca mi-a fost rau ca am umblat cam mult pe jos, si cam repejor, asa ca azi am sa incerc sa stau mai mult la orizontala).

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata viitoare mamici,

Si pe la noi vremea este inchisa iar weekend-ul acesta se anunta ca ninge. Asta este, si eu speram sa fie soare si placut dar ec sa-i faci, poate weekend-ul care vine ... macar sa speram

She-Wolf am citit atunci schema aceea postata de tine, curios sistem dar asta este. Ai sa vezi ce fain va fi sa-l vezi pe bebe cel jucaus, vei avea emotii cu siguranta. Si eu abia astept sa vina 3 martie. Am inceput sa traiesc intre doua programari la ecograf:)))

Va pupic pe toate si o zi cat mai buna. Azi vreau sa-mi fac zi mai scurta pana a 16 numai asa ca ma trebi cu mine!

15 fix

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna burtici,

sabana, eu stiu ca am placenta jos inserata, mi-a spus iosup, doctora insa nu s-a agitat pt ca, zice ea, la majoritatea se ridica si nu trebuie sa-mi fac probleme
oricum, asta inseamna ca nu am voie sa fac efort, sa ridic etc

angelli, tu cat de jos il simti pe bebe? aseara lamine a mai urcat dar acum doua seri era atat de clar in partea de jos, acum e cam in dreptul ovarelor

assa, si eu am observat ca burtica e tare cand am amanat drumul la baie. cum eu beau multa apa trebuie sa merg des

emiliapop, de la ce carefour ai luat tu pantalonii?

dandana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

amabella nu te mai stresa atat ca ii faci rau la bebe.Tu trebuie sa fii linistita pentru el.Toate cred ca avem anumite temeri acum ca suntem insarcinate dar important este sa nu ne lasam in voia lor.Trebuie sa ne gandim la bbeii nostri inainte de toate.
A.cicel iti urez CASA DE PIATRA,MULTA FERICIRE si sa ai o zi superba maine.Sa ai grija de tine sa nu iti fie frig.Eu am avut nunta exact acum un an mai exact pe 26 februarie 2005 si stiu cum e sa ai nunta iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Buna gagicutzelor!

A.Cicel - Sa ai parte de o zi superba, de neuitat, fara stres si fara nci o suparare.Sa fii linistita si senina si sa te bucuri din plin de ccea ce ti se intampla.Casa de piatra!

Eu mor de somn.La ce vreme e afara...abia imi mai tin ochii deschisi...
Ieri, asa cum va spuneam. am fost la eco morfologica la Medlife la Dr. Chitescu.FETITA mea,caci a fost confirmat,a fost insa teribil de somnoroasa si nu a vrut nicicum sa se miste, sau sa faca nici cel mai mic gest.La un moment dat ma speriasem ca e ceva in neregula..
Ea e bine, a crescut corespunzator, are 360 g si nu stiu cat e de "inaltutza" caci statea ghemuita si n-am putut sa o masuram.Am colul de 35 mm(cica e cam scurt...oare?)si totul e bine.
Am incercat sa o clatin, sa ma apas pe burta,sa sar..dar..pur si simplu nu a vrut sa se trezeasca.Cred si eu ca..dupa o noapte de party..isi facea fata "somnul de frumusete".Ma dispera.O apuca "dansatul" cam pe la 10 seara si se zbantuie o gramada.Apoi da trezirea pe la 6 dimineata.Apoi mai da o reprezentatie pe la 11 dimineata si in rest..somn de voie.

Trebuie sa-mi fac si eu azi hartiile de anuntare la serviciu si cel mai delicat..sa vorbesc cu seful sa-mi dea bani diferenta in pre si post natal dintre ce scrie pe cartea de munca si realitate.Adica, la 4500000 cat e scis in carte ar trebui sa iau cam 4 milioane in pre natal.Si restul...il vreau de la el.Cum mama masii ii spun eu asta???
Am niste emotii...

Daca nu adorm cu capul pe birou... va mai scriu...Pupici.

Irinuca 20+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput