Mamici de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by dandana

buna burtici,

emiliapop, de la ce carefour ai luat tu pantalonii?

Dandana am luat pantalonii de la Carefour Ploiesti dar eu cred ca oferta exista in toate magazinele Carefour.

Vai e somn imi e !!!
Cred ca trec la faza " somnoroase pasarele, noapte buna" si abia m-am sculat!!!

O fi de la vreme?

Emilia 17+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by Amabella

Fetelor, sunt noua pe aici si am mai postat azi de cateva ori, dar, din pacate, mesajele mele au ajuns atat de tarziu ca mi-e teama ca nu le-ati mai citit, pentru ca se trecuse demult la alta pagina cand au aparut. Am mai postat si la pagina a 2-a din acest subiect, dar, pentru cine nu a citit, intreb din nou: voi aveti griji care nu se sprijina pe nimic in ce priveste sarcina? Va imaginati tot felul de tampenii? Ca eu mi-am facut un triplu test care a dat risc mare de Down, nmotiv pentru care, desi nu am cazuri in familie si am doar 27 de ani, mi-am facut si amniocenteza. Perioada de asteptare a fost un cosmar, dar de azi de la ora 10 si ceva sunt o persoana super fericita: bebelu' meu (care e un baietel depistat la vreo 4 ecografii si confirmat la testul genetic) e perfect normal si nu are nici un cromozom in plus, si nici in minus.

Dar ar fi bine daca spaimele mele s-ar termina aici: desi dupa toate controalele (si nu au fost putine) toata lumea mi-a zis ca burticul meu e ok, eu tot nu sunt linistita. De vreo 3 zile il simt mai putin si de regula seara, iar pana pe la ora 20, cand incepe sa isi faca simtita prezenta, ma sui pe pereti de ingrijorare: de ce nu il simt? Ce o fi cu el? I-o fi bine?
Ati trecut si voi prin de-astea?

Si inca ceva ce am mai intrebat si acolo unde am mai postat: cum sa fac si eu sa ma trec pe lista de mamici de iulie-august, cu toate datele de rigoare, asa cum apareti voi pe prima pagina a subiectului?

Va pup pe toate si sper ca mesajele mele sa ajunga mai repede de acum, ca sa le puteti citi si voi.

Amabella si bebe sanatos 20+

Amabella acum ca ai trecut de 10 mesaje nu mai esti moderata asa ca ceea ce postezi o sa apara instantaneu . Ma bucur ca ti-au iesit bine rezultatele la amniocenteza, acum poti sa stai complet linistita ca astea nu dau nici un fel de eroare.
Eu sunt la a doua sarcina si am simtit-o pe bb foarte tarziu, prin sapt. 18, pe cand multe fete simteau bb-ii de prin sapt. 14. Nu se simte constant, bb doarme foarte mult in burtica . In general se spune ca poti sa te ingrijorezi daca trec 24 de ore si nu il simti. Mai spre sfarsitul sarcinii, prin ultimele doua luni, se simte chiar si mai rar, ca nu mai are loc .

Stefania multa sanatate lui David . Ce mi-a placut Shizuka Arakawa aseara la patinaj , cred ca e sarbatoare nationala la voi acolo .

Dandana si eu o simt pe bb jos de multe ori, poate nu chiar asa jos ca tine, cam la linia operatiei vechi de cezariana. Si eu am placenta jos inserata si mi s-a spus la fel, ca se mai ridica. Oricum la cezariana nu afecteaza asa de tare pozitia placentei. Daca esti ingrijorata ca a coborat sarcina trebuie sa mergi la un control local, sau iti poate spune la urmatoarea ecografie. Eu sunt convinsa ca mi-a coborat, dar nu ma mai duc la inca un control, ma duc peste doua saptamani dupa eco morfologica.

Irinuca, delicata treaba cu seful. Sper sa reusesti, ca eu una nu stiu cum l-as aborda . Nu pot sa sufar obiceiul asta de a nu trece salariul real in cartea de munca, mi se pare tare incorect... dar din pacate multi il practica...

Anasia, sa iti traiasca finuta . Cat are?

She_wolf, nu stiu daca a reiesit bine, dar costa 300.000 in plus si trebuie sa mergi cu caseta ta de acasa, ca ei nu au acolo.

Kehleyr 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

irinuca si bebita mea este somnoroasa, nu mai vrea sa-mi dea suturi; sa-ti traiasca!hai ca ii ajungem noi din urma pe baietei!
Kehleyr, finuta mea, Bianca are fix 8 zile astazi!fetelor, cumnata mea a nascut pelvin, normal, s-a chinuit putin, dar personalul(moasa, asistenta) si dr au fost foarte de treaba, mai nasoale au fost cele de la neonat, care nu ii spuneau nimic, nu le dadeau voie sa infase copilul, total dezinteresate;(nu in Bucuresti)
pupici
anasia 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_floruta spune:

Buna fetelor!
Probabil nu ma mai tineti minte...m-am inscris pe aceasta listuta pe la inceputurile ei.Eu nu va scriu asa de des, pt ca nu prea am acces la net, dar va citesc de cate ori am ocazia si invat lucruri noi de la voi sau ma calmez atunci cand descopar ca nu sunt singura care trece prin toate aceste stari pe care le presupune sarcina.
Tocmai am aflat si eu ca o sa am un baietel, pe care il va chema Andrei si care ar trebui sa vina pe lume in 5 iulie.Asa ca v-as ruga sa ma treceti si pe mine pe listutza cu noile date.
Eu inca nu-mi revin ca o sa fiu mamica(dupa atatea incercari!) ,desi am trecut de mult peste jumatatea drumului...si sunt atat de fericita ca baietzelul meu este bine, sanatos si face mii de tumbe la mamica lui in burtica.
Abia astept sa-l tin in brate, sa il sarut de milioae de ori si sa fim o familie intreaga.
Va doresc tuturor o sarcina usoara, fara probleme si sa ne vedem cele mai fericite mamici peste cateva luni.
Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Salutare tuturor! eu am lipsit de la munca 2 zile. Am avut ceva viroza si o zi am avut febra (38, 4 C cel mai mult) . Acuma ma tot ingrijorez sa nu fi fost si bebe afectat de febra, desi am citit ca pe la 39 C se considera periculoasa, dar...
Sanatate multa

18 + si Rares (07.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

M-FLORUTA felicitari pentru baietel.Se pare ca baieteii sa incapataneaza sa ramana majoritari.
Stefania insanatosire grabnica la David.
Referitor la concediul post natal pe mine ma intereseaza daca sunt obligatorii cele 42 de zile sau dupa ce nasti poti sa ramai direct in concediu de maternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

Fetelor voi ce creme folositi pentru prevenirea vergeturilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Stiu ca am zis ca nu mai intru ca am treaba dar nu m-am putut abtine sa nu imi bag nasucul pe aici sa vad ce mai zice lumea. Am casa plina de haine peste tot ca de scot din dulap tot si eu stau bine mersi la calculator. Dar dependenta asta bat-o vina!!!
Mamaluidavid multa sanatate la mititel si insanatosire grabnica!
Emiliapop wow ce super ca ai fost patinatoare! Si eu am facut cat eram mica dar in Iasi era numai un sg patinoar destul de mic si nu era deschis tot timpul, deci n-am mai mers. Dar urmaresc de fiecare data si mi se pare superb.
Kehleyr si mie mi-au placut f mult fetele aseara si speram din tot sufletul sa iasa Japonia pe primul loc. Superrr!!! Abia astept diseara ca este gala laureatilor.
She_wolf si eu merg pe 1 martie sa imi cunosc medicul, nu moasa. Si e prima si ultima oara cand il vad, el mai vine numai daca sunt complicatii sau urgente, deci sa speram ca nu am sa-l mai vad. Si ma tot gandesc ca in timpul scurt cat sta cu mine sa apuc sa ii pun toate intrebarile pe care vreau sa i le pun. Si mor de draci pt ca sunt sigura ca inainte de a intra la el in cabinet am 10 mii de intrebari si cand am intrat deja uit tot. Off ma dispera lucrul asta la mine, tare is eu uituca.
Fetele care aveti mai multa experienta dati-mi si mie niste idei asa in mare cam ce ar trebui sa discut cu medicul asta, normal ca am sa ma interesez ce tip de nastere ca eu v-am zis ca am pb jos, dar in rest ce ar trebui sa ii mai zic? Ca il vad odata si bine deci trebuie sa am tema facuta. Ca el la sf ma va intreba sigur daca vreau sa mai stiu ceva si eu de obicei zic nu si apoi in drum spre casa imi dau seama ca mai vroiam aia si aia si aia.

Gata plec la treaba ca nu pot lasa casa asa ca nu ai nici pe unde sa calci de atatea haine. Nici nu stiam ca aveam atatea!!! Pupici si ne mai "auzim"!

------------------------
15+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

nicole25, stiu ca dupa 42 de zile postnatal(sau mai putin in functie de situatie) intri in concediul de ingrijire al copilului;
de crema mi-am luat pt bust de la avon, pt corp de la dove, dar ma deranjeaza mirosul lor puternic, mi-am mai luat si doina laptisor de matca, dar inca n-ma folosit-o;
pupici
anasia 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

cele 42 de zile de postnatal sunt obligatorii!

dandana 18+

Mergi la inceput