Mamici de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

A.cicel, casa de piatra si petrecere frumoasa la nunta!
Dalina, bun venit. Ce simpatic ca o sa ai gemeni.

M-a apucat si pe mine pofta de dulce si pentru ca ploua afara si nu pot iesi sa-mi iau ceva, m-am apucat si am facut impreuna cu Cristi (el amesteca si face scandal cand trebuie sa dam la cuptor ) un chec. Miroase foarte bine in toata casa...ma duc sa-l scot din cuptor ca ar cam fi timpul.

Claudia (14+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

kehleyr era fiert sau calcat; mie mi-era mai simplu sa fierb la inceput, apoi doar le-am spalat la 90, pana tarziu, mi-era comod, ieseam impecabile spalate cu ariel la 90. Mie mi se pare mai complicat cu calcatul, nu m-a incantat niciodata.

bulinuta tensiune mare si picioare umflate sunt o combinatei periculoasa. Nu vreau sa te sperii, ar trebui sa mergi la medic.

Valentina 17+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

adelapop saru'mana pentru informatia cu targul, noi tot dadeam in bobi pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

pupice buricilor,

azi ma gandesc sa-i zic sefului de bebe, daca e intr-o pasa buna...
mie doctorul mi-a dat o hartie care completata si aprobata de alti doctori si angajator ar putea sa ma lase sa stau acasa mai devreme.

eu i-am mai bagat doctorului cate o minciunica cum ca am mai avut sangerari din cand in cand...si asta doar pt ca vreau sa stau acasa mai devreme, si a scris in fisierul meu...pt ca altfel nu am nici o sansa...mi-e deja f greu sa stau in picioare, avem doar un scaun mic inalt de lemn, ca la bar, si mai stau cateodata pe el, dar nu mai pot, si ma doare spatele rau de tot...

asa ca sper ca minciunelele adunate pana acum sa ma salveze si dupa ce trimit hartia sa ma lase sa stau acasa si sa iau si niste banuti...eu sunt mai speriata ca sunt pat-time, desi lucrez intre 35-40 ore pe sapt...dar cica chiar daca o sa ma cheme cate 4 ore pe zi sau mai putin o sa primesc totusi si niste bani in plus...

asa ca ramane de vazut cum mi-o fi norocu', eu o sa tot zic ca daca tot am sangerari cine o sa fie responsabil pt o eventuala pierdere de sarcina....ca sa le fortez mana...

asa ca tineti-mi pumnii...stiu ca nu-i frumos sa minti dar sincer mi-e din ce in ce mai greu sa stau in picioare...daca as fi avut un servici normal de birou m-as fi dus cat se putea de mult...

va pupacesc,
miti 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Multumesc pentru raspuns, Sabana. Nu pot sa ma linistesc daca il simt pe bebe rar, adica in timpul zilei are niste miscari foarte usoare, de nici macar nu stiu daca e el, si abia seara incepe sa mai faca ceva tumbe, dar pana seara, imi mai iese cate un fir alb in fiecare zi. Am citit eu despre suferinta fetala, adica atunci cand lui bebe nu ii e bine acolo, inauntru, si cum nu stiu care sunt cauzele, nici ce ar trebui sa simt eu in astfel de caz si nici ce ar trebui sa fac, intru in panica.
Am mai auzit, tot de aici de pe forum, si de cazuri de fete carora le-a incetat bebele din evolutie in luna a 5-a, chiar si in a 7-a (desi stiu ca asta se intampla cel mai frecvent in primul trimestru) si nici una din ele nu a zis care erau cauzele sau au zis ca nu era nimic in neregula cu ele, ca s-a intamplat pur si simplu. Asa ca m-am ingrozit: cum, asa, la intamplare, cineva a ales ca lor sa le inceteze sarcina din evolutie, desi totul era bine? Voi stiti ceva despre asta?

Amabella si bebe sanatos 20+

Mergi la inceput

uite o fata isteata! scopul scuza mijloacele in cazul nostru!

amabella stai tu linistita, bebe e ok!!! Spaimele, grijile fac parte din viata noastra, a gravidutelor. Din fericire, nu se adeveresc mai niciodata!

Mergi la inceput

Fetelor, eu cred ca, dupa 1, fac o tura in Harghita. Traseul e ceva de genul: Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sf. Gheorghe-Miercurea Ciuc, de acolo Vlahita, apoi Carta-Ineu si retur. Loc de pasageri nu cred ca vom avea, dar, daca aveti ceva de trimis in zona sau daca voi cele de pe traseu aveti nevoie de ceva de prin Bucuresti, ziceti, cu draga inima incerc sa va ajut. Nu stiu, ceva de pe la rude, de pe la prieteni, ceva pur si simplu de cumparat, nu am ideea. Ziceti si gasim noi o solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Sabana, ai facut deja 10 echografii? Wow, sunt invidioasa pentru ca eu am facut doar una si aia pe fuga.
Amabella, linisteste-te, e bine ca-l simti, mai este pana cand o sa-i poti simti toate miscarile.

M-a sunat mama si mi-a spus ca m-a programat la eco 4D la Dr. Iosup, pe 10 iunie si sunt tare bucuroasa. I s-a spus ca o sa coste 3.500.000 (lei vechi) si ca o sa ne dea si o caseta video. Trecand peste faptul ca habar n-am unde o s-o vad ca eu am DVD, nu video, voiam sa va intreb daca intra in pret sau trebuie platita separat, sa fiu pregatita la o adica. Si-apoi, pe DVD nu se poate, ce stiti?

Claudia (14+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

A.Cicel nunta de vis si casa de piatra! Va fi bine vei vedea, eu am facut planurile si nunta in 6 zile, a iesit super nici nu credeam.
Cristina_Ioana, daca imi faci si mie muschi file cu sos de gorgonzola te iau la mine, nu mai plinge.
Eu am fost azi flu flu la plimbare pe jos.Cele 10(zece !!!!) kg in plus la 18 sapt plus niste tronconeli de cizme in picioare m-au terminat.Am zacut pur si simplu cind am venit inapoi.
Pe bebe tot asa il simt, jos de tot, sper sa nu fie probleme.
Va pup

http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Salutari fetele
In sfatsit am reusit si eu sa mai citesc ce-ati scris si sa mai aflu cat de cat ce mai faceti. Sunt super ocupata --ne amenajam apartamentul, bine ca nu stam in el ca as fi luat campii deja.Mai am si niste teste de dat si ma omor sa le termin pe toate cam intr-o luna sa ma concentrez si eu pe bebe si nimic altceva. In doua sapt. vom incepe mutarea si mi-e groaza efectiv de ceea ce trebuie sa facem...dar asta e!
Sa nu uit: a.cicel casa de piatra si o zi de vis!!!
Pe voi nu va dor picioarele? Adica intr-un mod suspect, nu asa ca de oboseala???Cred ca imi apar varice. Stie cineva ce se poate face??
Angelli pe unde te-ai plimbat? De-abia astept sa termin si eu treburile si sa o iau mai usor cu munca si ma alatur flu flu-urilor tale
Cu poftele cum stati? Eu nu am pofte, dar mananc precum o purcica atunci cand ma pun la masa
Va pupicesc si un weekend fain sa aveti!

Assa

Mergi la inceput