Mamici de iulie - august 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
25miky spune:
oh CRISTINA_IOANA ,o sa fie bine ,si trece repede- ai incercat sa tipi la seful sotului tau ?eu asa am facut ! vroiau sa il trimita in Africa ,pierdea si nasterea lui bebe si tot ,am luat telefonul si ce a fost la gura mea ....nu vrei sa stii !nu l-au mai trimis ca se trezeau cu mine in birou. Pt cat timp e plecat? o sa treaca timpul ,mai stam pe forum la o barfa
,curaj!!!
miky
Cristina_Ioana spune:
Miky, al meu nu are sef, are afacerea lui si pleaca de cateva ori pe an in interes de serviciu...pana acum mergeam si eu, dar acum mi-e teama, am promis ca anul asta nu mai ies din tara gravida...asa ca din pacate nu am pe cine sa ma vars....
Mai stau cu voi la o tacla , in plus maine il iau pe fimiu'din burtica si plec la munte, sper sa treaca repede 5 zile.... ![]()
Sunt de rasul curcilor ![]()
Cristina 20+
COSMMYR spune:
KEHLEYR,eu asa am fost mereu.Pana acum am luat 2 kg de la inceputul sarcinii.In sarafan nu ma simt bine eu sunt cu pantalonii dar de nevoie...acum o simgura fusta ma incape asa ca op port ca nu am ce face.Pt casa am rezolvat problema am un training care are pantalonii cu talie joase si banta elestica.Sunt superi! Cred ca pana la urma o sa imi mai cumpar unul pt strada pana ajung la Bucuresti.
COSMINA
20 SAPT si 
a.cicel spune:
Mai fetelro....da' ce va mai umbla degetele pe tastatura...
Abia am deschis capitolul...si deja ati scris 4 pagini. harnicute, harnicute. Eu am venit cu ultimele stiri, adica totul e pregatit. Si fiindca ma laudam prea mult ca nu am emotii si sunt foarte calma, acuma s-a intors situatia si am furnici in stomac si fiori pe spate. Nu am cuvinte sa va descriu starea pe care o am, in afara de oboseala de rigoare, de care sper sa scap pana sambata. Va pup si aveti grija de bebei.
Multumesc tuturor care ne-au felicitat.
15+
Mai am 2 de zile pana la nunta
POZE
Amabella spune:
Fetelor, sunt noua pe aici si am mai postat azi de cateva ori, dar, din pacate, mesajele mele au ajuns atat de tarziu ca mi-e teama ca nu le-ati mai citit, pentru ca se trecuse demult la alta pagina cand au aparut. Am mai postat si la pagina a 2-a din acest subiect, dar, pentru cine nu a citit, intreb din nou: voi aveti griji care nu se sprijina pe nimic in ce priveste sarcina? Va imaginati tot felul de tampenii? Ca eu mi-am facut un triplu test care a dat risc mare de Down, nmotiv pentru care, desi nu am cazuri in familie si am doar 27 de ani, mi-am facut si amniocenteza. Perioada de asteptare a fost un cosmar, dar de azi de la ora 10 si ceva sunt o persoana super fericita: bebelu' meu (care e un baietel
depistat la vreo 4 ecografii si confirmat la testul genetic) e perfect normal si nu are nici un cromozom in plus, si nici in minus.
Dar ar fi bine daca spaimele mele s-ar termina aici: desi dupa toate controalele (si nu au fost putine) toata lumea mi-a zis ca burticul meu e ok, eu tot nu sunt linistita. De vreo 3 zile il simt mai putin si de regula seara, iar pana pe la ora 20, cand incepe sa isi faca simtita prezenta, ma sui pe pereti de ingrijorare: de ce nu il simt? Ce o fi cu el? I-o fi bine? 
Ati trecut si voi prin de-astea?
Si inca ceva ce am mai intrebat si acolo unde am mai postat: cum sa fac si eu sa ma trec pe lista de mamici de iulie-august, cu toate datele de rigoare, asa cum apareti voi pe prima pagina a subiectului?
Va pup pe toate si sper ca mesajele mele sa ajunga mai repede de acum, ca sa le puteti citi si voi. 
Amabella si bebe sanatos 20+
Sabana spune:
Da si eu ma minunam de voi azi. Ce mai scrieti. Alta data stau cu ochii in calculator si astept lung cate o vb de la voi.
Cristinanu mai fi tristuca. Lasa ca vine repede si sunt sigura ca o sa iti aduca lucrusoare dragute. Stiu eu. Si daca maine pleci la munte o sa treaca timpul mai repede.
A.cicel fii barbata Zoe! Nu-l agita pe bebe din burtica, ca nu-i face bine. O sa fii o miresica tare frumusica, ai sa vezi. Sunt momente asa de frumoase, bucura-te din plin de ele, ca nici nu stii cand trece timpul. Eu cel putin la nunta mea as fi vrut sa dau timpul inapoi si sa o iau din nou de la capat, calm, sistematic, frumos. Am fost groaznic de stresata. Mama saraca a suportat multe de la mine cu stoicism. Cum am vrut eu sa supervizez totul pana la ultimul amanunt, asezam pana si invitatii la masa. Aveam lista care cu cine sta si pana la urma tot cum au vrut ei au stat. Casa de piatra si asteptam cu interes poze.
Galushca felicitari pentru fetitza. In sfarsit mai avem si noi o fetita in clubul nostru. Cam bateam pasul pe loc. Avem de recuperat.
Fetelor eu la pranz am mancat mici cu ceapa verde si cu castraveti murati. Stiu fac si eu niste combinatii. Dar nu mai puteam de pofta. Acum mi-e cam rau. Am bagat un Redigest. Uf asa imi trebuie daca sunt lacoma.
dalina2x2 spune:
buna burticilor!
Cu toate ca "frecventez" de vreo 2 luni site-ul, abia acuma am intrat la subiectul asta, pana acuma eram la.. gemeni.
Sunt o viitoare mamica de gemenuti (28 ani, nasc. pe 28 sept 1977), nou venita in randul
asa ca am citit tot ce scriu fetele noastre mai mult sau mai putin experimentate in ale BBilor, lucruri foarte interesante si foarte folositoare!
As vrea sa ma alatur si eu listei voastre. In mod normal, daca era sa fie doar un brotacel, ar fi trebuit sa nasc in 8 aug, dupa calculele doctoritei, dar, fiind gemeni (si prima sarcina), o sa fac cezariana cam cu o luna mai devreme.
asa ca... bine v-am gasit!! si numai bine tuturor!
dalina, 17 sapt
dandana spune:
buna burticute,
sper ca ma iertati ca nu am apucat sa mai scriu dar cand intram eu descopeream ca ati scris o gramada si voiam sa citesc tot si.... apoi trebuia sa o iau de la capat
a.cicel casa de piatra si viata frumoasa va doresc!
nu am luat inca rezultatul de la tt pt ca nu am ajuns acolo dar sambata asta am hartiile, am vorbit insa la telefon si doctora mi-a spus ca nu sunt probleme, adica sunt sub riscul meu de varsta care e ceva de genul 1/200 si ceva, eu am 1/300 si ceva. mie mi se pare cam mare, om vedea si la eco peste 2 saptamani
altfel, am o problema mare! fetelor, bebelina mea misca FOARTE JOS! sor'mea spune ca nu poate sa fie ea. ca sa va puteti imagina, se vede cu ochiul liber chiar si in zona "cu par"
mai pateste cineva asa? sau e normal si nu stiu eu?
eu cred ca m-am ingrasat 4,5- 5kg pana acum si mi se pare mult, mancare nu mananc si nu mi-e foame, in schimb inghetata, nu m-as opri! ce ma fac? burtica se vede foarte bine si deja am anuntat la job, chiar si cu hartie!
si sunt destul de obosita pt ca nu dorm suficient, merit bataie! dar merg pe jos, pt ca trebuie sa facem miscare, nu-i asa?
gata, trenbuie sa ma pregatesc de plecare!
va pup
dandana
18+
Sabana spune:
Dalina bine ai venit. Esti a doua mamica de gemeni de pe forumul nostru. Sarcina usoara. Cum e sa simti toate miscarile la dublu?
Dandananu stiu ce sa zic. La mine nu se vede asa de jos. La ecograf nu se vede nimic sau inca nu ai facut ecografie? Poate ar trebui sa mergi sa faci eco mai devreme decat esti programata. Sa nu fie placenta jos inserata si atunci ti se impune un regim special.
Sabana spune:
Amabella acum te-am vazut. Bine ai venit si sarcina usoara. Pai ca sa fii pe prima lista roaga moderatorul sa te treaca cu toate datele. A.ciceldaca mai ai timp sau daca nu dupa nunta trece-o te rog si pe Amabella pe lista. Multumim.
In ceea ce priveste grijile, de cele mai multe ori se dovedesc a fi nejustificate. Daca ai rabdare sa citesti aici pe forum ai sa vezi ca s-au pus tot felul de probleme, care mai de care mai interesante printre care s-a dezbatut si acest TT. In final ai vazut ca a fost bine. E printre noi o fata care a facut TT de vreo 4 ori la 4 centre diferite. Nu iti face griji pentru miscarile lui bebe. El acum misca neregulat daca vrei sau are anumite ore, asa e in cazul meu. De ex la mine daca stau acasa in weekend abia o simt acolo ici colo, dar cand ajung la birou se zbenguie de mama focului. De acum incolo o sa incepi sa simti miscarile fetale din ce in ce mai des. Zic eu ca la varsta asta e firesc sa il simti macar o data pe zi. Sa stii ca si eu sunt o mamica stresata si am deja vreo 10 ecografii la activ plus controale de rigoare. Sunt deja la al treilea dr si sper sa raman aici. Sunt sigura ca si celelalte fete te vor lamuri.